fbpx

Henkilökunta

Same Goalin henkilökunta on täällä sua varten! Tässä pikku esittelyt meistä, ja mitä me Same Goalilla tehdään.

Valmentajat

Matias Niemi

Päävalmentaja

Matias Niemi

Olen Matias Niemi ja valmennuksen päävalmentaja. Olen täyspäiväinen yrittäjä ja Same Goal Oy on minun yritykseni joka nykyään työllistää monia ihmisiä eri aloilta.  Kotoisin olen Kauhavalta ja pohjalaisuus on suuressa roolissa kaikessa mun tekemisisessä. En pelkää sanoa asioita suoraan ja koen että se on yksi mun vahvuuksia niin yrittäjänä kuin valmentajana. Kehonrakennus oli rakkautta ensisilmäyksellä, ja se tunne on pysynyt mukana tähän päivään asti, vaikka 10 vuotta vei aikaa nousta ensimmäisen kerran lavalle. Koska monenlaista osaamista tarvitaan niin siksi mä oon koonnut valmennustiimin. Tiimin joka täydentää toisiaan. Te, Same Goalin tiimi ja valmennettavat, ootte mun perhettä. Mun valmennus on sellainen jonka takana voin ylpeästi seistä. Jokaisen valmennusjakson eteen on tehty valtavasti töitä. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Tän homman takana seison ylpeänä.

Jussi Rantakari

Jussi Rantakari

Minä olen Jussi Rantakari Tampereelta. Olen osa Same Goal valmennustiimiä ja vastuu-alueitani on treeniohjelmien ja ruokavalioiden suunnittelu, sekä asiakkaiden omiin tarpeisiin näiden osa-alueiden henkilökohtaistaminen. Teen kuntosaliohjauksia Tampereen alueella ja olen mukana Same Goalin yhteisissä treenipäivissä aina mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan.

Marko Aro

Olen Marko, 28-vuotias IT-insinööri Seinäjoelta. Kokemusta kuntosali- ja valmennusalalta löytyy oman urheilutaustan, itsenäisen opiskelun ja omien valmennettavien kautta.Olen myös itse kisannut CBB:ssä, sekä auttanut valmennettavia kisaprojekteissa.Liikunta ja hyvinvointi on minulle yksi tärkeimpiä asioita elämässä, ja pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni, sekäoppimaan uutta. Urheilu on läsnä jokapäiväisessä elämässäni, ja vapaa-ajallani opiskelen paljon alaan liityvää mm. ravitsemus, ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, yms. Nykäise reippaasti minua hihasta jos on jotain kysyttävää!

Janne Utrila

Olen Janne Utrila Helsingistä, ja olen valmentajana Same Goal -ryhmässä. Teen ohjauksia Helsingin alueella, ja vastailen myös ryhmässä teidän kysymyksiin. Urheilu ja liikunta on aina ollut osa elämääni jossain muodossa. Yleisurheilua, pesäpalloa, taekwondoa, salibandya ja jopa kalastusta on tullut aktiivisesti harrastettua. Sittemmin nämä lajit on alkaneet jäädä vilttiketjuun aloittaessani kehonrakennuksen ihan tosissaan. Olen ollut Jari “Bull” Mentulan valmennettavana, ja ekat kisani vietin Jyväskyläsä 2013. Uralle on mahtunut loukkaantumisia ja hurjia tilanteita!

Kim Hämäläinen Same Goal

Kim Hämäläinen

Olen 33-vuotias Kuopiosta Tampereelle muuttanut misteri. Valmentamisen ohella teen töitä hoitoalalla. Olen urheillut koko elämäni erilaisten lajien ohessa. Nyrkkeilyä harrastin 13 vuotta, ja kilpailin aktiivisesti. Tapani valmentaa on hyvin monimuotoinen ja se sisältää tekniikoita ja liikkeitä monesta urheilulajista joista yhdesssä asiakkaan kanssa valitsemme hänen tavoitteellensa sopivan tien. Nautin opettamisesta ja rajojen löytämisestä. 

Same Goalilla vastaan HIIT-treenien, vatsakurssien järjestämisestä sekä kehopaino treenaamiseeen liittyvistä valmennuksista. 

Teemu Talonen Same Goal

Teemu Tulonen

Olen Project Same Goalin voimavalmentaja ja vastaan voimaohjelmien laatimisesta, erilaisten tekniikka- ja voimapäivien järjestämisestä. Matiaksen kanssa aloitimme yhteistyön keväällä 2019. Koulutukseltani olen lähes valmis logistiikkainsinööri. Perheeseeni kuuluu kaksi vuotias poika Maxim. Kotoisin olen Urjalasta noin 50km Tampereelta Turkuun päin. Peruskoulun ja Lukion suoritin Urjalassa ja asuin aina vuoteen 2013 asti, kunnes muutin Tampereelle.

Olen urheillut aktiivisesti koko ikäni ja omaan monipuolisen lajitaustan. Viisivuotiaana aloitin jalkapallon pelaamisen Urjalan palloseurassa, missä pelasin viisitoista vuotta aina vuoteen 2011 asti. Jalkapallon ohella olen harrastanut myös thainyrkkeilyä (7 vuotta), salibandya (5 vuotta) ja futsalia (8 vuotta). 

Muu henkilökunta

Jaakko Koivunen Same Goal

Jaakko Koivunen

Moro, oon Jaakko Koivunen ja vastaan Matiaksen mainos- ym. videoista. Videoihin voit tutustua YouTubessa haulla Jaakko Koivunen tai jaakkokoivunen.com. Matias Niemi ja SameGoal.fi ovat pääasiakkaitani tällä hetkellä. Kuvaamisesta ja editoinnista on kokemusta ihan lapsesta asti. Olen intohimoinen kameramies, ja se näkyy varmasti Matiaksen videoissa ja mainoksissa.

Antti Vähä

Mun nimi on Antti Vähä ja oon 26-vuotias valokuvaaja Tampereelta. Valokuvaajan urani lähti käyntiin 2018 alkuvuodesta ihan sattumalta kun ostin itselleni vanhan järjestelmäkameran. Aluksi harrastelin huvikseni ja kuvailin kaikkea kahvikupeista kavereihin. Aloin tykästymään valokuvaamisessa siihen, että saan ikuistaa hetken tai asian ja antaa kuvalle tunnelman sellaisena, miten sen itse näin kuvaushetkellä. Jossain kohtaa uskalsin jopa laittaa kuviani internettiin näytille.
Niko Ranta Same Goal

Niko Ranta

Olen Niko Ranta, 25-vuotias tamperelainen. Nykyisin toimin Same Goalilla, Matiaksen oikeana kätenä, yleismiehenä tekemässä kaikenlaista kahvinkeitosta kuvankäsittelyyn. Tuotan monenlaista mainosmateriaalia, kansikuvia niin valmennusryhmiin kuin YouTubeen, ylläpidän valmennusten Facebook-ryhmiä, olen mukana uusien valmennusten ja tuotteiden ideoinnissa, sekä käsikirjoitan ja kuvaan videoita. Tehtäväkenttäni on aika laaja ja siksi sitä ei voi oikein tarkemmin luokitella. Parasta tässä työssä on nähdä oman kovan työn tulos ja päästä toteuttamaan itseään, milloin missäkin muodossa ja ennen kaikkea, kun harrastuksesta on pystynyt tekemään itselleen ammatin!

Toni Lehtinen Same Goal

Toni Lehtinen

Olen 32-vuotias Toni Lehtinen, ammatiltani olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja/personal trainer. Valmistuin Carl Wilhelm Akatemiasta tammikuussa 2016 vuosikurssini priimuksena ja vuoden asiakaspalvelijana. Nyt olen toiminut hieronta-alan yrittäjänä vajaa 4 vuotta, joista 2 ensimmäistä vuotta olen opettanut anatomiaa, hierontaa ja kouluttanut personal trainereita hierontatoimen ohella Carl Wilhelm Akatemiassa. On ollut suuri ilo olla osana näin loistavaa ja ammattitaitoista tiimiä, mikä toiminnan ympärille on saatu rakennettua. Minun roolini käsittää Matiaksen henkilökohtaisen hieromisen lisäksi, lihashuoltovastaavana toimimisen valmennuksissa ja niihin liittyvien kysymyksien vastailuissa sekä aihealueen sisällön tuotossa.