fbpx

Muutoskuvat

Jokainen muutos on arvokas ja jokaisen muutoksen takana on tarina. Ihmisillä on erilaisia tavoitteita hyvinvoinnin osalta ja Same Goal tukee jokaista matkalla sinne. Tässä tarinoita matkan varrelta. Ei muuta kun tutustumaan.

Näyttökuva 2019-10-31 kello 14.08.02
Näyttökuva 2019-10-31 kello 14.08.24

Verneri

Osallistuin Matias Niemen Project Same Goal 12 viikkoiseen -valmennukseen diettisarjassa +95kg ja Body. Pudotin valmennuksen aikana yhteensä -23,6kg. Painoni oli alussa 135,6kg ja nyt 112kg. 

Lähdin valmennukseen, koska minun on aina ollut vaikea tehdä asioita itseäni varten. Useammalla perheeseeni kuuluvalla jäsenellä on ollut useamman vuoden vaikeaa mielenterveyteen liittyvien sairauksien takia. Siksi on ollut vaikea keskittyä itseensä tämän kaiken keskellä. Toivoin valmennuksen tuovan jotain uutta elämääni, joka auttaisi ja tukisi minua fyysisesti sekä henkisellä puolella. Jotain mitä minun ei itse tarvitse suunnitella, vaan voin noudattaa ja suorittaa sen enempää miettimättä. 

Ensimmäinen tavoitteeni valmennuksessa oli pudottaa -10kg, jotta voisin paremmin ja jaksaisin kotona tukea paremmin. Kilpaurheilutaustan myötä tiesin itsestäni, että tulen saavuttamaan asettamani tavoitteen, mutta en osannut arvata että tulen saavuttamaan sen yli kaksinkertaisesti. Lähdin valmennukseen miettimättä sen enempää kilpailua, kunnes avopuoliso kehotti minua osallistumaan kilpailuun näkyvän muutoksen myötä. Tämän takia en myöskään valitettavasti ottanut kunnon aloituskuvia itsestäni, koska minua ei kiinnostanut peilikuvani. Halusin vain tehdä muutoksen omassa elämässäni itseäni varten. Onneksi avopuolisoltani löytyi muutama vaihtoehtoinen kuva ennen- ja jälkeen vertailua varten. 

Huomaan nyt että oloni on paljon kevyempi ja olen parantanut huimasti fyysistä kuntoani. En ole aikaisemmin salilla käydessäni kiinnittänyt juuri huomiota aerobiseen ja siksi halusin haastaa itseni myös siinä. Olen aikaisemmin monta vuotta tehnyt perinteisesti vaan salitreenin, jotta siihen ei kuluisi kauaa aikaa ja pääsisin takaisin nopeasti kotiin. En käyttänyt valmennuksen aikana mitään lisäravinteita, koska minulle on tullut niistä aikaisemmin iho-ongelmia, mutta suurin syy on rahan takia.

Mitä seuraavaksi? Nyt jatkan Rebuildin massalla ja tammikuussa aloitan taas uuden dieetin Project Same Goal:issa. 

Tässä vielä muut mitat: 

Hauis +-0cm

Reisi -4,5 cm

Lantio -4cm

 Vyötärö -12cm

Rinta -8cm

PASI PENTTILÄ

Pasi

” Viime syksy meni illasta toiseen töiden jälkeen sohvalla eikä liikkuminen maistunu ja se näkyi sekä tuntui kropassa. Fyysinen tila oli huono joka vaikutti myös henkiseen olotilaan.

Tämä valmennus oli se mitä tarvitsin ja pelkän Matiaksen persoonankin vuoksi, valinta valmennuksesta oli helppo. Ekalla valmennusviikolla mietin että millä helvetillä syön kaikki ruuat, mutta ne alkoi laskea jo toisella viikolla helposti. Sain revittyä itteni aamulenkeille aamu-unisuudesta riippumatta. Kroppa alkoi pikku hiljaa herätä ja aineenvaihdunta toimia. Ekojen viikkojen aikana kroppa muokkantui jo odottamattoman nopeaa.

Parasta koko valmennuksessa on ollut kun on saanut syödä reilusti, dieetistä riippumatta. On ollut välillä nälkä ja myös mielitekoja, mutta oon ohittanut ne yllättävän helposti.

Valmennuksen noudattamisesta tuli helposti rutiinia. Välillä on laiskotuttanut ja vituttanu lähteä salille, mutta aina on pitäny muistuttaa itteä, miten hyvä olo sen jälkeen on. “Koneet” on käynnistynyt ku vaan on rehannu ittensä salille.

Tää on ollu “helpoin” dieetti ikinä ja tulokset on ainaki omasta mielestäni hyviä. Tajusin heti alussa olla tuijottamatta puntariin, peilikuva kertoo totuuden. Jatkan valmennusta ehdottomasti.

Project Same Goal -valmennus on se minkä tarvin ja tulen tarvitsemaan myös jatkossa. “

Tuloksia:
Paino -8,4kg
Reisi +3cm
Vyötärö -11cm
Hauis +1cm
Lantio -1cm
Rinta -9cm​

image2-2
image1-5

Susanna

“Pari vuotta sitten söin ihan miten sattuu enkä liikkunut juuri ollenkaan. Olin tosi väsynyt, enkä voinut hyvin fyysisesti ja henkisesti. Lähdin mukaan ensimmäiseen Same Goalin kesäkuntoon valmennukseen  reilu vuosi sitten ja sillä tiellä olen edelleen. Massalla olen ollut koko ajan kaikissa valmennuksissa ja nyt valmennusta on henkilökohtaistettu, koska tarkoitus on kisata vuonna 2020. Nyt välidieettiä takana 8 vkoa ja voin paremmin kuin koskaan. 

Tämä ryhmävalmennus on sopinut mulle tosi hyvin, koska siinä saa kuitenkin todella henkilökohtaista tukea valmentajilta ja mahdollisuus vielä henkilökohtaistaa sitä entisestään. Myös muiden valmennettavien tsemppaus tuo lisää motivaatiota. Treenit on monipuolisia ja tehokkaita.

Matias on todella aktiivisesti mukana ja aidosti kiinnostunut valmennettavistaan. 

Tästä on tullut itselleni elämäntapa syödä terveellisesti ja treenata säännöllisesti. 

Näillä ohjeilla ei voi epäonnistua, kaikki on susta itsestä kiinni, kuinka paljon sä panostat omaan tekemiseen.”

OONA LEHTOKUNNAS

Oona

“Erityinen plussa saliohjelmista, koska opin tosi paljon eri treenitekniikoita!”

Tuloksia:
Paino -5,7kg
Reisi -4cm
Vyötärö -8cm
Lantio -7cm
Rinta -2cm

74459100_2579354215462500_7139214567783006208_n

Kim

Mun valmennuksen alkutilanne oli yksityiselämän osalta täysi katastrofi kun pitkäaikainen parisuhde poikani äitiin päättyi. Ja he muuttivat pois. Eli ei kyllä ollut itsestäänselvyys että minkään laisia tuloksia tulee kun ei syöminen maistunut sitten yhtään. Matias sitten sanoi että syö tortilloja jos ne menee alas. Söin niitä ekat 5vk. 

Mutta tämä valmennus ehdottomasti oli se kantava voima millä mun pää pysyi kasassa tuossa tilanteessa. Oli koko ajan lenkkiä, salia ja ruokaa ja niistä kehittyi rutiini mistä en luovu.

Tällä hetkellä voin niin henkisesti kuin fyysisesti ehkä elämäni parasta aikaa! Ja se on kyllä uskomaton juttu! Sosiaalisuus on noussut aivan toiselle tasolle ja viikottain tutustun uusiin ihmisiin. Huonoja päiviä ei ole vaan on aina mahtava herätä uuteen päivään.

Flunssa vaivasi tässä loppu vaiheessa toista viikkoa ja jouduin ottaan aika iisisti 10-11 viikot. 

Sitten mitat: no mulla ei niitä ole kun olen hukannut lappuni mutta tässä nyt ne mitä osaan kertoa: ja siis olen ollut alle 85 dieetillä
Paino on täysin sama kun valmennuksen alussa josta olen erittäin tyytyväinen koska ei ne kilot vaan se peili! Housujen koko on tippunut 31-28 tästä on hyvä jatkaa ja 2 seuraavaa valmennusta meneekin sitten massalla.

Näyttökuva 2019-10-31 kello 11.44.11

Karita

Takana on yli 80kg dietti body ohjelmalla. Valmennuksen aikainen suurin haaste oli sairastelu, viimeiset neljä viikkoa mennyt suurimmaksi osaksi levossa kuumeilun takia. 

Pääkopalle hankalaa mutta siitäkin selvittiin, aluksi aattelin että menee koko valmennus pilalle ja en ollut tyytyväinen tuloksiin mutta ajatus muuttui. Henkisesti ajattelen tämän olleen paljon vaikeampaa mitä fyysisesti koska ohjeissa ei lue miten toimia oman pään sisäisen kamppailun kanssa. 

Helpointahan on noudattaa ruokavaliota ja treenejä, mutta mitäs sit kun joku suklaalevy huutaakin sun nimee tai sokaistuu täysin omalle peilikuvalle eikä näe tulleita tuloksia. 

Matiaksen Facebook ryhmään laittamat videot kuitenkin motivoi koko ajan painamaan eteenpäin ja uskomaan omaan tekemiseensä ja jo tulleisiin tuloksiin. On ollut siistiä kun takana seisoo aktiivinen valmentaja joka on tavallaan koko ajan tietoinen missä mennään vaikkei kyseessä ole edes yksilövalmennus! Tämän valmennuksen aikana on tullut hyvä fiilis ja on kaiken tämän arvoinen ja sen vuoksi jatkankin vielä tuleviin valmennuksiin koska koen tarvivani ryhmän ja valmentajien tukea. 

12 viikossa paino putosi -7,8kg ja senttejä lähti yhteensä -40cm!!!!

Tuloksia:
Paino -7,8kg
Sentit -40cm

Anna-Riikka

Itse ajattelin, että massa lihottaa mutta toisin kävi. Itse etsin alussa kuvia naisista jotka olisivat olleet massalla mutta näytti omaan silmään että suurinosa oli valinnut dietin. Tällä kuvalla haluan kannustaa ihmisiä massalle koska massa ruokavalio muutti mun omaa ajatusmaailmaa sekä ulkomuotoa. Kiitos SG mukana ollaan jatkossakin !

miia autio

Miia

“Loppusyksystä ajattelin, että olisi aika “taas” jollekin valmennukselle ja perehdyin vähän tuleviin. Aika nopeasti päädyin PSG:hen, hetken tutustuttua sisältöön ja muutoskuviin.

Aina olen tykännyt liikkua ja pitää kuntoa yllä. Syönytkin suhteellisen terveellisesti. Aiemmin olen ollut muutamilla ryhmävalmennuksilla ja saanutkin hyviä tuloksia, koska suorittanut ne sata lasissa, mutta ajatus ollut aina niissä “alku ja loppu”. Täysiä muutama viikko ja lihaksen kasvatus, muutoskuvat kehiin ja onnistumisen riemu. Sitten sali taas jäänyt syystä tai toisesta pikkuhiljaa ja tulokset kaikonneet. Eihän ne siellä itsestään pysy.

Nykyisen valmennuksen puolivälissä kun kroppa oli alkanut jo muokkautua taas hivenen, oli jo tullut selkeä ajatus siitä, ettei ole enää alkua ja loppua. Osasin alkaa ajatella pidemmällä tähtäimellä kun vain tätä kyseistä 12vkoa. Kärsimätön “kaikki heti tänne”- ihminen sitä toivoi kuitenkin että saisi 12:ssa viikossa hirveen bodarivartalon. Ehei, ehkä 12kk kuluttua voi ennemminkin ajatella jo näkyvämpiä tuloksia. Oli siis selvää, että jatkan PSG:ssä läpi vuoden jotta pääsen kohti haluttua.

Kyseisellä valmennusjaksolla olin massaruokavaliolla ja salin tein nelijakoisella ohjelmalla eli 4x/vko. Puoliväliin saakka oli älyttömän helppoa. Paino tippui viikko viikolta, joka mietitytti alkuun, mutta päätin odottaa lepoviikon ohi ja sitten olisin ollut valkkuun yhteydessä. Siitä ruokamäärät kuitenkin kasvoi ja painon tippuminen loppui Ihanaa kun on saanut/voinut syödä kunnolla. Vapaasyönti-päivä teki omalle mielelle tepposia loppujakson ajaksi, koska sen jälkeen mielitekoja on ollut vaikka ja kuinka. Ruokavaliossa kuitenkin pysytty täysin, yksiä 30v juhlien syömisiä lukuunottamatta ja kahta keksiä töissä. Ei kaatanut kokonaisuutta. Ja yhden viikon olin kipeänä, jolloin sali oli pannassa. Kiirettä on välillä pitänyt, kun asuu vähän korvessa (sali ei niin lähellä, joten se vienyt jokseenkin aikaa), vuorotyö ja pieni lapsi. Mutta, eihän tän kuulukaan helppoa olla tai muuten kaikki oltais kunnossa, vai miten se meni!

Erittäin tyytyväinen olen jo saavutettuihin tuloksiin tässä ajassa, ja tästä se kasvu vasta alkaa! Suuri kiitos Matias ja muu valmennustiimi. “

Tuloksia:
Paino -3kg
Vyötärö -3cm
Lantio -3cm
Reisi -3cm
Hauis -1cm
Rinta +2cm

JUKKA PIHTOLA

Jukka

“-6kg aamupaino ja lihoja tullut kyllä pöhötyksen tilalle. Täytyy sanoa että 12viikon aikana on tullu monesti sanottua ääneen että ei tässä ole v*ttu mitään järkee!

Ruokavaliossa pysytty muutaman pienen viattoman lipsahduksen lisäksi ja täytyy sanoa että onha tää palkinnut. Eile otin kuvan ja löin vierekkäin ja täytyy sanoa että kyllähä se tuntu hyvälle tajuu, että turhaan ole käynyt itteää kiusaa! Mutta isoin täs on se että yks tavoite lyöty pakettiin itsensä kanssa. Tähän lähtiessä olin että “5kg on mun tavoite että pudotan painoa,” no, sehän lähti heti ekan 4viikon aikana! Nyt painon laskeminen on jojoillut hieman, mutta tulokset paranee!

Thänks Matiakselle tästä matkasta, vahvasti täällä pohdin seuraavaa pelimoovii että joku ohjelma mun täytyy ottaa jatkoonki ettei repsahda homma käsiin ku hyvin alkanutki!”

E0970067-7624-4DF2-A36D-CC11CCC7F1FE

Anna-Riikka

“Minun matkani alkoi SG perheessä 7.1.2019. Siitä eka kuva.

Eka valmennus meni enemmän kuin höpöksi. Tein kaikkea mitä ohjeissa ei lukenut ja olin niin kiinni vanhoissa tavoissa. Luulin jopa osaa tavoistani hyviksi koska elin sellaisessa omassa kuplassa.

Sitten alkoi Rebuild ja silloin päätin mennä ohjeiden mukaan ja sen hoksaa. Kuvassa kaksi on jo muutos verraten edelliseen. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä että asia olisivat olleet helppoja, nyt vasta kunnolla aloin opettelemaan. Panostin siihen että suoriuduin ohjeiden mukaan ja varmistin valmentaja Jussin kautta ettei lipsumista tapahdu,  tämän tuen tarvitsin tuolloin.
(Kutsuin sitä omalla kohdalla “isoveli valvoo projektiksi”)

Kuvassa kolme on muutosta eka kuvaan, erilainen. Se miksi siinä ei ole enään samat vaatteet on syy että ne olivat niin isot että piti ostaa pienempiä vaatteita.

Muutosta on tapahtunut ja siitä voisi kirjoittaa paljon mutta jaottelen sen nyt pienempiin alueisiin ja tiivistän.

Fyysinen muutos näkyy kuvissa/vaatteissa,  niin puntarissa että ulkonäössä.

Psyykkinen muutos on tapahtunut hitaasti mutta varmasti. Olen oppinut olemaan itselleni armollisempi. Ajattelen itsestäni jopa kauniimmin ja koen että olen riittävä vaikka matkani on vielä hyvin kesken. Aiemmin aina vertasin itseäni muihin. Enää en vertaa koska ajattelen että minä riitän eikä minun tarvitse näyttää keneltäkään toiselta, riittää että näytän itseltäni ja kannan itseni hyvin ja etenen omaa tahtia kohti omaa seuraavaa tavoitetta.

Sosiaalinen muutos on tapahtunut myös. Olen ollut ennenkin sosiaalinen mutta olen tällähetkellä itsevarmempi sosiaalisissa tilanteissa enkä juurikaan enään ajattele ”mitä muut minusta ajattelee”. Tämä näkyi eniten salilla ”orjasteluna” etten tohtinut tehdä omaa treeniä koska ajattelin mitä muut ajattelee. Se on poistunut ja voin suorittaa oman treenin täysillä pitäen mielessä tavoitteeni.

Emotionaalinen muutos on tapahtunut että olen oppinut hyväksymään itseni ja olen myös vaikeina viikkoina taputtanut itseäni olalle tuumaten ”Ansku sä teit parhaasi, se riittää, hyvä”
Olen myös iloisempi ja nauravaisempi. Koen että sellainen negatiivisuuden kierre on katkennut.

Koen vielä, että matkani omien tavoitteiden suhteen on hyvin kesken ja että ilman SG perhettä en vielä pärjää omilla ”jaloilla”. Aion siis jatkaa matkaa vielä pitkään SG parissa jotta saavutan tavoitteeni ja siipeni kasvavat jotta joskus pärjään vielä itsekseen enkä palaa huonoille teille. Sen aika ei kuitenkaan ole vielä pitkään aikaan sillä matka on vasta alkanut.

Nautitaan nyt siis siitä!”

ARTTU TASKINEN

Arttu

“Huh! 12 rankkaa viikkoa takana. Matka tähän asti on ollut huikea ja 12viikon tavoite omalta osalta saavutettu. Treenit tehty 99% kaikki ja ruokavaliossa pysynyt 99%. Valmennuksen ensimmäisenä viikonloppuna oli kaverin polttarit Tahkolla joka meinasi tuottaa tuskaa kun muut tyrkyttää juomaa ja syö ravintolassa ja itse katsoo vierestä vettä juoden. Mutta siitä ja myöhemmin pidetyistä häistä selvisin kunnialla!

Haastavinta 12 viikon aikana oli aikatauluttaminen treenien, työn(ylityöt), perhearjen kanssa. Aamulenkeille herännyt aina 04.10 ja siitä suoraan töihin. Töiden jälkeen treeni. Loppuaika päivästä meni kotitöiden parissa ja 8kk tyttären kanssa. Ja makuuhuone/vaatehuone remonttikin tuli aloitettua siinä ohella.

Pitkiä oli päivät ennenkun pääsi hetkeksi illalla sohvalle istahtamaan 21.00 aikaan. Periksi en antanut! Arvostus omaa vapaa-aikaa(treenit) kohtaan nousi ja henkinen hyvinvointi kohosi nextille levelille. Vaikka välillä väsytti ja ei olisi jaksanut hilautua salille niin, SE fiilis jokaisen onnistuneen treenin jälkeen on sanoin kuvailematonta, kuinka huonokin päivä muuttuu hyväksi. Valmennuksen aikana oppi hyvin aikatauluttamaan päivät ja viikot. Eikä se dieettiruoka niin vähäistä ole kun aluksi kuvitteli. Peilistä katsoo nyt hyvinvoiva minä, sinnikkyys on palkittu.

Kiitos tuesta ryhmä ja valmentajat, jota tämän ryhmän kautta sai!! Same Goal! Matka on vasta alussa ja tämä on sitä mitä haluan tehdä jatkossakin! Mukavaa Kevättä ja tulevaa kesää!”

Tuloksia:
Paino -5,8kg
Vyötärö -11cm
Lantio -11cm
Reisi -3,5cm 
Rinta -6,5cm 

ELINA KINNUNEN

Elina

Itsellä tää 12 viikkoa oli haastavin koko tän oman projektin aikana. Matkan aikana on oppinut taas paljon uutta niin treeneistä kuin itsestäkin. Peilistä katsoo nyt pirteä ja hyvinvoiva nainen. Kiitos Matias tästä 12 viikon matkasta taas!

Tuloksia:

paino -6.9kg

käsi +2.5cm

rinta -6cm

vyötärö -7cm

lantio -4cm

reisi +2cm.

Tulokset Same Goal Training

Henri

Lyhyesti, hintalaatusuhteeltaan ehdottomasti parhaimpia asioita mihin oon koskaan panostanut.
Ja se on ihan mieletöntä miten paljon vaikuttaa siihen omistautumisen tasoon se, että sä oot maksanu valmennuksesta, vaikkei tässäkään viikkohinta ollu, kun 8 euroa?
Tästä jäi paljon käteen tulevaisuutta varten, mutta silti se on vähintää yks offikausi vielä opeteltava, joten syksyn PSG:ssä palataan Matiaksen hellään huomaan.

Tuloksia:

-5kg

 

 

Muodonmuutos Same Goal

Vallu

Haluan aluksi kiittää Matiasta! Ilman häntä tämä projekti ei olisi lähtenyt näin hyvin käyntiin. Kuvassa vasemmalla 1.1.2018 pullukka 105kg. Kuvassa oikealla 7.6.2019 75,5kg. Matka on kesken, mutta hyvässä alussa. Nyt aletaan tekee lihasta ja jätetään sikabulkkaus muille.  Katsotaan miltä vuoden päästä näytetään.
 
 
 
 

 

joonas rossi

Joonas

“12 viikon rupeama alkaa olla taputeltu, fiilis on erittäin kova! Massa alle 85 ohjelmalla menty ja ravinnon puolesta pysytty 98% kaidalla tiellä. Loppuen lopuks painoa ei oikeestaan tullu, alkupaino oli ~80kg ja alhaimmillaan käytiin 77kg, nyt tultu tasasesti lähelle kasikymppiin. Jos jotain kummempaa niin vatsa toimii kun valettu, kroppa tuntuu kerranki että se toimii niinkun pitäski.

Sentteihin kun mennään niin “oikeista paikoista” lähteny.

Tuloksia:

Vatsa -3cm

Lantio -2cm

Rinta +2cm

käsi +1cm 

reisi +1cm

JERE JYLHÄ

Jere

“Mun peilikuva 12 viikkoa sitten ei miellyttänyt. Työhousut kiristi, vaatteet alkoivat loppua kesken ja työkaverit kuittailivat. Oli aika tehdä viimeisen kerran muutos kropalle.

Eräs henkilö joka on työkaverini, treenikaverini, psyykkarini ja ennen kaikkea paras kaverini ehdotti PSG-valmennusta, ja olin jo jollakin tasolla ajatellut asiaa, mutta kaverini ehdotuksesta päätin lähteä matkaan mukaan.

7.1.2019 dieetti alkoi, ja kävin ensimmäisen kerran vaa’alla noin vuoteen. 112,9kg. Järkytyin, ja kävin ottamassa kuvat. Järkytyin enemmän. En ollut huomannut, tai ennemmin HALUNNUT huomata että oon päässyt tosi huonoon kuntoon. Tästä se lähti.

Dieetin yli 95kg ensimmäinen kuukausi oli henkisesti erittäin rankka, alhaiset kalorit, alhaiset hiilarit, pitkät aerobiset ja pitkät treenit. Ahdisti, kiukutti, mutta jokainen treeni tuli vedettyä täysillä loppuun asti kunnialla.

Kuukauden aikana mulla kävi mielessä monta kertaa kysymys “Miksi teen tätä?”. Muutoskuvat sokaisivat mut jo ensimmäisen kuukauden aikana. Tuntui ettei muutosta tapahdu, paino ei tipu, kilot eivät lähde.

Sitten se tapahtui. Kroppa tottui rankkaan dieettiin ja treenitapaan. Sentit alkoivat karista ja paino tippua. En ollut asettanut itselleni mitään tavoitteita, mennä vähän “go with the flow” tyylillä eteenpäin. Toisen ja kolmannen kuukauden välimaastossa alkoi huomaamaan muutosta, ja sitten se tavoite löytyi. Päästä alle 100kg.

Viimeinen kuukausi on mennyt yllättävän helposti, nälkä on jäänny pois joissain määrin eikä jalka paina niin paljoa. Treenit maistuu todella hyvältä, ja veren maku palannut suuhun, että mä tulen saamaan mun kropan näyttämää hyvältä omaan silmään.

Tää kolmen kuukauden jakso on avannut mun silmät diettaamisesta ja terveellistä elämäntapaa kohtaan. Ymmärrän miksi asioita tehdään tietyllä tavalla ja miksi syödään niinkuin kuuluu.

Viimeinen viikko oli pääosin taistelua itseään vastaan pään sisällä. Mielitekoja, oi niitä hyviä ruokia ohi ruokavalion. Pysyin kovana, ja pysyin ruokavaliossa! Tänään pääsin tavoitteeseeni vaaka näytti 99,6kg, ja tästä on matka vain eteenpäin!”

Tuloksia:
Paino 112,9 – 99,6
Hauis 42cm – 41,5cm (-0,5cm)
Rinta 122cm – 105,5cm (-16,5cm)
Vyötärö 124cm – 107,5cm (-16,5cm)
Lantio 103cm – 97,5cm (-5,5cm)
Reisi 63cm – 61cm (-2cm)

JANNI JUNTUNEN

Janni

“Nyt on 12 viikkoa takana ja käteen on jäänyt pelkästään kaikkea positiivista. Tätä on meleko vaikee summata lyhyeen tekstiin, koska on oppinu niin paljon kaikkee uutta ja kehittyny monella tavalla. Sitten henkiseen puoleen. Saan olla ylpeä siitä, että oon saanut puskettua itseäni koko ajan vaan pitemmälle reeneissä kuin koskaan ennen. Hyvin oon oppinu laittamaan lisää painoa liikkeisiin ja tekemään lisää toistoja vaikka koskee ja paljon. Oon oppinu myös sen, että itellä niiden vikojen toistojen tekeminen on vaan päästä kiinni ja siinä on vielä paljon kehitettävää.

Oon saanut lisää itsevarmuutta, mikä johtuu itsensä ylittämisestä ja siitä, että on kannustettu pohtimaan omaa elämää ja omia tavoitteita. Oon tajunnut sen, että kannattaa asettaa tavoitteita ja tavoitella unelmia. Siks mun mielestä tavoitelappu on loistava keksintö ja auttaa saavuttamaan tavoitteet.

Kaikista parasta tässä valmennuksessa on ollut se, että oon löytänyt tätä lajia kohtaan ihan uudenlaisen intohimon. Se on ihan sen ansiota, että on voinu täysin luottaa siihen, että ohjeita noudattamalla pääsee varmasti tavoitteisiin. Ja sen takia on ollu myös helppo päätös jatkaa valmennusta.

Tosi hienoo tässä valmennuksessa on ollu huomata, että kaikki te valmentajat teette tätä täydellä sydämellä. Sen näkee, että välitätte meistä ja teette kaikkenne auttaaksenne meitä, joten iso kiitos siitä!Myös tää ryhmä on ollu mahtava ja täynnä hienoja tyyppejä. Yks mun tavoite oli saada uusia ystäviä, jotka jakais mielenkiinnon tällaiseen elämäntapaan, ja uskon, että se tavoite voi toteutua kun saa jatkaa mukana #samegoalfamily:ssa.

Mun matka on nyt vasta alussa, joten en malta oottaa miten paljon tässä vielä kehittyy, kun pääsee kasvattamaan lihasta massalle!”

Tuloksia:
Paino – 4,75 kg
Rinnanympärys – 1,5 cm
Vyötärö – 5 cm
Lantio – 4 cm
Reisi – 3 cm
Hauis – 1 cm.

SONJA KOSKINEN

Sonja

“Heräsi kiinnostus Project Same Goal valmennukseen, koska oon varmaa kokeillu yhteensä neljää erilaista “valmennusta”. Niissä jaksanu painaa ehkä ekan kuukauden, mutta kiinnostus loppunut. Reenit maistunu puurolta ja ruokavalio ollu iha ihmeellinen. Mun paino on jojoillu nii paljo ees taas. Hoitajien taukohuone kesäsin lihottanu taas mut palleroks.

Tammmikuussa Otettiin kuvat niin meinasin ruveta itkemään millaseks syöttöporsaaks sitä on ittensä päästäny. Tässä valmennuksessa ryhmän voima toiminu niin hyvin. Heti alusta asti ollu hirvee innostus tekemiseen. Ekan kuukauden aikana läskit lähti karkuu. Multa on lähtenyt senttejä ihan s**tanasti, enkä voi ymmärtää miten se on ees mahdollista!!! Mun olo on ihmeen kevyt ja ibs sekä reflux oireet rauhottunu.

Kiitos Matiakselle myös mielenvalmennuksesta. Aloin oikeesti Matiaksen yllytyksestä miettimään elämääni ja sitä mitä oikeesti haluan. Haluanko mä tehdä koko elämäni sairaanhoitajan töitä. Saanko mä siitä sitä tunnetta mitä haluan työltä. Vastaushan on, että no se työ on palkitsevaa, mutta niin raskasta ja oonhan mä nyt sika usein tosi väsynyt ja kyllästynyt jopa vihainen.

Mun unelma on ollu aina sisustaminen ja miettisin voisiko siitä saada ammatin. Selvittelin asioita ja tavoitteena on ensi vuonna hakea koulutukseen ja yrittää! Myös toinen 10v haaveena ollut asia tulee syksyllä käymään toteen, eikä jää vaan haaveeksi.

Oon kiitollinen teille koko ryhmä ja Matias. Vaatekaappi uusiks. Kaikki housut tippuu päältä ja osa ihanista housuista mahtuu taas päälle. Ehkä nyt kehtaan näyttäytyä uimarannalla!”

Tuloksia:
Paino -6,3kg
Rinta -3,5cm
Hauis -2,5cm
Reisi +2cm
Lantio -10,5cm
Vyötärö -15cm

NIKO HÄNNINEN

Niko

“Ensimmäinen ohjattu dietti ja hyvin toimi vaikka toki rasvaa jäikin vielä. Välillä oli vaikeaakin reeneissä ja taistelin lihastuntuman kanssa tietyissä lihasryhmissä. Reenit kuitenkin saa vietyä kovemmalla tasolle kuin koskaan. Dietin aikana oli oksennustauti ja tällä viikolla vielä ruokamyrkytys. Tällä viikolla reenit jäi vajaaksi mutta nyt vähän lepoa ja sit massalle seuraavaksi joka onkin sitten vielä haastavampaa.”

Tuloksia:
Paino -9,4kg
Hauis -1cm
Reisi -2cm
Lantio -6cm
Rinta -3cm
Vyötärö -12cm

Muutoskuva Project SG

Niklas

Nyt on REBUILD meikäläisen osalta valmis. Ohessa vähä muutoskuvaa viime syyskuusta tähän päivään. Viime kesä oli kyllä jättänyt jälkensä kehoon niinkuin kuvasta näkee . Syyskuusta joulukuuhun vedettiin omin avuin ja Tammikuus hypättiin sitten SG kelkkaan ja kyllä suurin muutos on tapahtunut tämän vuoden puolella. Iso kiitos siitä  Matias! Nyt kuitenkin ajattelin vetästä kesä-heinäkuun omin avuin ja ottaa reeneihin mukaan kaikki omat lempiliikkeet, höllätä kaasujalkaa ja mennä jopa hiukan sinne mukavuusalueelle reenien osalta niin jaksaa taas elokuusta eteenpäin painaa täysii. Ehkä se on ihan ansaittuakin, on kyllä menty lujaa viimeset 9kk niin salilla ku töidenkin puolesta ja rupee huomaamaan, että kyllä se jalka rupeaa vaan painamaan. Pikku hengähdystauko tähän väliin ja elokuussa taas nähdään! Kiitos ja kumarrus kaikille mukana olleille! Huikee ryhmähenki ja hyvä tsemppi, tän parempaa yhteisöä harrastaa lajia en vois kuvitella!

Muutoskuva Same Goal

Volter

Alkaa meikäläiselläkin rebuild oleen done. Mukavasti katos 11,5kg painoa ja senttejäkin 25 yhteensä, jostain myös alko löytymään lihaksia minkä olemassaolosta en ees tienny. Myös hyvä rutiini syömiseen säännöllisesti löytyi ja salireeni rupes maistuun vaikka ennen se on ollu mun mielestä perseestä ja yliarvostettua. Hyvä lähtee jatkaa fit to shrediin tästä ja tehä lisää tulosta! Täysin rahan ja vaivan arvonen valmennus ! Matias on kyllä toimivan setin saanu rakennettua! Innolla oottelee jo tuloksista motivoituneena ensviikkoo!

JUHA-MATTI SALO

Juha-Matti

“Lähdin tähän valmennukseen mukaan, kun tuntui että on liian helppo antaa itselle luvan syödä huonosti jos ei oo jonkun muun antamia ohjeita. Epäsäännollisien työaikojen ja sitä kautta epäsäännöllisen ja huonon syömisen takia ittellä on alkanu kerääntyä läskiä ympärille ja viime vuoden tammikuussa painoa olikin siinä 100 kilon paikkeilla ja silloin jo päätin että nyt riittää!

Sainkin painoa tiputettua muutaman kilon, mutta sitten sitä taas antoi ittelleen periksi ja karkkia ja limsaa tuli taas vedettyä päivittäin. Matiaksen Same Goal toimintaa oon seurannut ihan alkumetreiltä asti, mutta en heti tohtinut tai kehdannut lähteä mukaan.

Viime jouluna mulla oli painoa noin 95 kiloa ja siinä jo aloin tuumata että nyt pitää tehdä asialle jotain jätin sokerin pois ja paino alkoi jo pudota. Tein ittelleni uuden vuoden lupauksen että tänä kesänä kun täytän 30 mun täytyy olla paremmassa kunnossa. Nyt 13 kiloa kevyempänä (dietin alussa 93.1 kiloa ja nyt 80 kiloa) olo on todella kevyt ja mahtava. Mulla tämä paino on pudonnut käytännössä kokonaan vaan ruokavaliota noudattamalla toki joitain treenejä oon tehny ja työ on aika fyysistä, mutta voisin sanoa että tässä tosiaankaan ei oo salipakkoa kunhan käy sitten lenkillä ja tekee aerobisia. Eli tätä voi kyllä suositella ihan kelle tahansa! “​

TOMI TALVIO

Tomi

“Mä oon aina vähän inhonnu tehä reenejä ohjeitten mukaan. Oma tekeminen on ollu sitä mukavuusalueella menemistä ja tuloksetkin on ollu selkeesti sen mukaset. En oo ollu tyytyväinen kroppaani mut en oo todellakaan sitä inhonnukkaan. Aina vois olla isompi ja kireempi.

Tykkäsin tästä tyylistä reeneissä mitä tässä valmennuksessa toteutettiin. Joka viikko muuttuva reenimetodi oli mulle just sitä mitä tarvin, eli pois sieltä mukavuudesta. Jokainen viikko oli haastava henkisestä ja varsinkin fyysisesti! Lepoviikot oli enemmän kuin tervetulleita!

Selkee ja helposti toteutettava ruokavalio oli tukemassa ja tässä tuli ehkä itelle se suurin opetus. SYÖ ENEMMÄN! Ja sit vielä vähän lisää! Kuvittelin ennen syöväni tarpeeks mut voi pojat! Siinäkin ollu aina se pelko perseessä että turhaa läskiä rupeis kertyyn. Kun hommat tekee oikein ja kunnolla niin ei tarvi pelätä. Reenit suoritin 95% niin kuin ohjeissa oli, ruuhka-ajat yms vähän haittas menoo,ehkä joku aamulenkki jäi välistä.Ruokavaliosta en lipsunu ohi kertaakaan ja siitä taputan itteeni olkapäälle! Pari banaania tai ruikkaria unohtu sillon tällön.

Kaiken kaikkiaan ollut järjettömän siisti 12vk joka meni tosi nopeesti! Tuli lisää tietoo ja taitoo niin perkeleesti että ärsyttää kun en oo lähteny mukaan aijemmin! Uus valmennus jo hommattu ja loppu vuosi mennään massalla! Tää ottaa oman aikansa, sen oon oppinu ja sen että en vertaa itteeni muihin. Kaikilla on omat taustat, metodit ja tavotteet. En masennu enää siitä että joku on revitympi tai on isompi haukkari tai vahvempi pena. Joku päivä nää on mullakin!

Hienoo porukkaa ollut ryhmässä! Tulee lisää motivaatioo itelle kun ryhmä on pysynyt aktiivisena täällä ja kiitos valmentajille nopeista vastauksista ja kaikesta jeesistä! Tästä tulee hyvä vuosi!”

Tuloksia:
Massa yli 95kg
Pituus 184cm
Lähtöpaino 96,3kg
Paino jälkeen 94,3kg
Hauis +3cm
Rinta +7cm
Vyötärö -0,5cm
Reisi +4,5cm

Same Goal Training Muutoskuva

Fabio

“Kerrankin kun sais ukon kireeks ja lihasta samalla. Rebuild Ready -valmennus jatketaan dietillä joten hyvä tästä tulee! Sen jälkeen voisi alkaa lihatalkoot!”

Tuloksia:
Elokuu – kesäkuu mitat Paino -15.2kg

Hauis -4.5cm

Rinta -1cm

Vyötärö -8cm

Lantio -13cm

Reisi -10cm

ROOPE JURVANEN

Roope

“Joskus 16-vuotiaana aloin käymään salilla ja sain siihen melkoiset ohjeistukset. Piti kuulemma syödä niin paljon kun aina jaksoi ja aina kun oli nälkä…. Noh tämähän johti siihen, että syötyä tuli myös silloin kun ei käynyt salilla ja ravinto oli mitä oli. Tätä jatkui inttiin asti, painoa kertyi sen 116kg mittariin.

Vuonna 2018 aloitin homman alusta ja lopetin aluksi vain sokerin käytön ja paino alkoi, kuin itsestään tippumaan. Ekan dietin vedin 2018 keväällä. Homma toimi sen avulla tiputin 2018 yhteensä 29kg. Edellinen dietti loppui juhannukseen, jonka jälkeen perusasiat unohtui ja paino nousi 86.9 – – > 96kg. Viime syksynä tutustuin Matiaksen Instagramiin ja kuulin Project Same Goal -valmennuksesta.

Tykästyin heti ideasta! Mulla oli jopa herätys vapaapäivänä yövuoron jälkeen, että kerkeän lunastamaan paikan heti kun se tulee julki myyntiin..

Sitten PSG valmennukseen. Alkupaino oli 95 tasan eli alle 95 dietillä vedin. Kaikki ateriat tuli tehtyä pilkulleen, mutta pari kertaa saattoi jäädä iltamunat syömättä tai satunnainen banaani. Mittoja en ole ottanut ja se kaduttaa. Mutta paino tosiaan oli alimmillaan sen 87kg ja tänään se oli 88kg. Eli sen 7kg paino tippunut. Psg:n aikana on tullu opittua paljon, tekemään ruokaa mikä on terveellistä eikä maistu perseeltä, reenaa monipuolisemmin ja mikä omasta mielestä tärkein, niin menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Päätin jo heti parin viikon jälkeen, että jään Matiaksen valmennukseen. Varmasti jäi paljon kertomatta mutta kiteytettynä 7kg kevyempi ukko ja henkisesti vahvempi, kuin koskaan!”

EIJA SUTINEN

Eija

Mä lähdin mukaan koska oma peilikuva ahdisti ja oma sisäinen puhe itselle oli sitä että, vitsi senkin läskimaha, saamaton norsu jne. Mä asetin tavoitteiksi fyysisellä puolella kehonkoostumuksen muutoksen parempaan suuntaan eli rasvaa alas ja lihasta lisää. Toinen tavoite on jaksaa työssä joka on raskasta ja kuormittavaa monella tasolla. Kolmas ja ehkä jakson tärkein tavoite oli ihmissuhteessa, eli mun kohdalla suhteessa omaan itseeni.

Taustani takia mun on vaikea hyväksyä omaa kehoani, tuntemukset sitä kohtaan vaihtelevat inhosta, vihan kautta sietämiseen.. ja mulla oli tavoitteena se että itseinho vähenisi ja löytäisin tavan kohdella omaa kroppaa ja samalla mieltä hyvin ja lakata haukkumista itseäni.

Valmennus on ollut tässä suhteessa todella opettavainen. Olen lapsesta asti oppinut suorittamaan elämässä ihan kaikkea, koska sillä olen pyrkinyt saamaan oikeuden olla olemassa, jota en ole kokenut minulla muuten olevan ja saada hyväksyntää ja rakkautta. Olen ollut olemassa aina muita varten ja tukahduttanut omat tarpeeni ja sivuuttanut ne. En osaa tunnistaa omia rajojani koska niitä on rikottu niin kamalalla tavalla, silloin kun olin lapsi ja nuori. Olen opetellut kuuntelemaan itseäni ja antamaan kropalle ja mielelle lepoa, vaikka se edelleenkin on tosi vaikeaa. Valmennuksen aikana olen tajunnut ettei minun tarvitse verrata itseäni muihin ja tuntea häpeää, vaan peilata omaa edistymistä niihin omiin tavoitteisiin. Valmennus on tuonut mukanaan onnistumisia, mutta myös vaikeita tunteita jotka on täytynyt kohdata, kun en ole enää paennut niitä lohduttajan ja rakkaan ystäväni ruoan luokse.

Olen itkenyt, nauranut ja kiroillut ja oppinut paljon uutta myös treenirintamalla. Olin valmennuksen aikaa kolme viikkoa sairaslomalla testien mukaan vakavan työuupumuksen ja keskivaikean masennuksen vuoksi ja sekin kokemus on opettanut että meidän ihmisten voimavarat ovat rajalliset ja ne ovat myös hyvin erilaiset ihmisen taustasta riippuen.

Olen yrittänyt opetella sanomaan itselleni että sinä riität, vaikka et pystyisikään suorittamaan 100% sesti, jokainen prosentti päälle 0 on kuitenkin plussaa. Lähden hyvin mielin jatkamaan matkaa Samegoal perheen kanssa tuleviin valmennuksiin. Kiitos tälle huippuryhmälle ja Matias sulle ja muulle valmennustiimille. Se että julkaisee kuvat, on mulle TODELLA iso askel häpeän voittamisessa. “

Tuloksia:
Paino -3,9kg
Rinta -9cm
Vyötärö -12cm
Lantio -7cm
Reisi -3cm

Muutoskuva 2 Project Same Goal

Jussi

“Mistähän sitä nyt alottas.. Viime syksynä ajoin moottoripyörällä kolarin jonka seurauksena solisluu meni poikki ja vaati leikkauksen. Joulukuussa mietin psg:n aloitusta pelkän ruokavalion ja osittaisten jalkatreenien muodossa koska oikea käsi ei noussut lähellekään vaakatasoa ja voimaa siinä ei ollut kerrassaan yhtään. No tammikuu koitti ja psg alkoi ja fysioterapeutin kanssa oli saatu aika paljon edistystä mutta esimerkiksi hakkikyykky, lähes kaikki tankoliikeet, punnerrukset ja olkapää treenit piti kivun vuoksi jättää pois. Treenasin kuitenkin selkää, käsiä ja jalkoja aina kokeillen ja soveltaen kivun ja liikeratojen puitteissa. Rinta ja olkapää treenit jäi lähes kokonaan tämän jakson aikana suorittamatta. Jotain tulosta tällä todella vähällä arkiliikunnalla ehkä 75% noudatetulla ruokavaliolla saatiin aikaan. Aerobisia jäi aika paljon suorittamatta monesta eri tekosyystä.”

Tuloksia:
Paino -3,8kg
Hauis +3cm
Vyötärö -3cm
Rasva -1,2kg
Lihasmassa+2.2kg ja viskeraalirasva – 10cm2

KIRSI HONGISTO

Kirsi

“Paino ja ulkonäkö on ollut minulle aina todella arka paikka. Koulukiusaaminen lihavuudestani jätti sen verran syvät haavat että aikanaan kun loppujen lopuksi olin laihduttanut yli 40 kiloa, en osannut sitäkään oikein arvostaa. Peilistä näkyi aina vaan se lihava kiusattu tyttö joka ei arvostanut itseään yhtään.

En tiedä tuleeko sitä päivää koskaan että olisin sinut itseni kanssa mutta nyt olen tehnyt enemmän töitä sen eteen. Paino on sahannut tiputuksen jälkeen 5-10 kiloa sinne ja tänne. Salilla kävin vuosia sitten kohtalaisen aktiivisesti mutta tuloksia ei juuri tullut, jälkeenpäin olen tajunnut että siinä ei ollut sitä tekemisen meininkiä yhtään. Pysyin mukavuusalueella koko ajan. Viimeisimmät vuodet olen pitänyt kuntoa yllä lenkkeilemällä ja kotitreeneillä. Halu palata salille ja kehittää kroppaa kasvoi koko ajan. Minulla ei vaan ollut taaskaan uskoa itseeni että saisin mitään aikaiseksi, olin jämähtänyt. Ahdisti lähteä edes salille.

Olin seurannut Matiasta somessa jo hetken ja nähnyt miten huikeita tuloksia ihmiset sg valmennuksissa oli saanut aikaan ja niin eri lähtökohdista. Uusi valmennus lähestyi ja mietin viimeiseen päivään asti lähdenkö mukaan. Sitten tein yhden elämäni parhaista päätöksistä ja ostin valmennuksen! Valmennus lähti käyntiin hyvin ja pian tajusin että tätä mä juuri tarvitsin. Ruokavaliossa ei ole ollut hankala pysyä, samoja ruokia kuin ennenkin mutta määrät tarkempia. Se mikä jäi oli ainainen herkuttelu suklaalla varsinkin iltaisin. Ja myös joka viikonloppuinen juhliminen tietysti jäi, luojan kiitos! Treenit on ollut aivan mahtavia, vaikka mä rupesin vähän inhoon jalkapäiviä koska hackki.

Kerrankin olen tyytyväinen itseeni, tuli ihan pala kurkkuun kun tajusin että hymy nousi huulille kun katsoin muutoskuviani. Se että en joka päivä ole ahdistunut omasta itsestäni, on jotain niin hienoa ja hämmentävää jopa. Eli pelkästään tämä ei ole ollut kehittymistä fyysisellä tasolla vaan myös henkisellä. Olen oppinut arvostamaan itseäni ja sitä mihin mä pystyn. Valmennuksen alussa ajattelin että joo minä en mitään kuvia pysty julkaisemaan, ei ikinä! Mutta sekin vie mua eteenpäin kun nyt niin teen! Matka jatkuu rebuildin merkeissä ja se on ihanaa! Kiitos Matias ja muut valmentajat suuresti, tää on tehny mulle niin hyvää ! Ja temuut ryhmäläiset, huikeita ja ihania ihmisiä ootte! Tämä ryhmä on niin kannustava ja motivoiva!”

Tuloksia:
Paino -4,9kg
Hauis +1cm
Rinta -6cm
Vyötärö -7cm
Vatsa -12cm
Lantio -4cm

HANNA MECKLIN

Hanna

“Voitin viikko toisensa jälkeen masennuksen, uupumuksen ja ahdistuksen. Tää on ollut elämän mullistava valmennus minulle.

Mieli on niin rättiväsynyt tällä hetkellä kaikkien helvetin perkeleen ihmissuhdesoppien takia, ettei minusta ole tähän tämän enempää tarinoimaan, muuta kuin että olen aivan helvetin ylpeä itsestäni ja äärimmäisen kiitollinen tästä valmennuksesta. Mikäkö muuttui?No minun loppuelämä. Kiitos Matias ja kaikki ihanat ryhmäläiset! Saanen itkeä ihan pikkasen!”

94D026E0-BFDA-469A-9F0E-60C12F551930-1024x1024

Timo

“Yli 20 vuotta on tullut liikuntaa harrastettua eri muodoissa. Kuntosali on kuitenkin aina ollut se ykkönen, on sitten haettu voimaa tai lihasta. 40v häämöttäessä mittarissa tuntui siltä, että vielä on kokeiltava voiko näillä kilometreillä päästä parempaan kuntoon. Treeniohjelmasta ja ruokavaliosta on aina tullut huolehdittua itse, mutta treeni tuntui polkeneen paikoillaan jo pitkään.

Same Goal -valmennuksen aloittaminen oli ehdottomasti käänteen tekevä asia. Ohjelma ja valmennus polkaistiin nopeasti käyntiin ensimmäisen yhteydenoton jälkeen ja ohjeet olivat selkeät. Viikko viikolta treenit ovat haastaneet ottamaan enemmän itsestä irti ja tuloksia on ehdottomasti syntynyt. Treenit ovat viikottain erilaisia ja eivätkä anna kehon tottua yhteen ja samaan kaavaan. Ruokavalio on selkeä ja helppo toteuttaa. Viikolla 19 menossa ja matka jatkuu. Olen ollut ehdottoman tyytyväinen valmennukseen! Tähän kuntoon en yksin olisi päässyt. Kiitos Same Goal ja Matias Niemi!”​

Jarkko

“Noniin!! Tässä viimeiset kuvat tältä viikolta ja myös pari poseeraus kuvaa missä ehkä näkyy kunto paremmin tai ainakin näyttää tyylikkäämmältä. Treenit ovat olleet hyviä ja haastavia ja olen niistä oppinut paljon. Aion käyttää niitä tulevaisuudessa myös omissa reeneissä. Ohjaus oli todella hyvä ja hiffasin kuinka sitä selkää tulee reenissä käyttää ja nyt loppuu se käsillä vetäminen. Yleistä vielä valmennuksesta…Niikun sanoin, olen tyytyväinen. Treenit olivat haastavia mutta ne eivät olleet vaikeita toteuttaa eikä ollut suuria ihmeellisyyksiä mitä ei ymmärrä. Ruokavalio oli helppo noudattaa, perus raaka-aineita ja yksinkertaista hyvää ruokaa. Sen pidemmittä puheitta on ollut hienot ja opettavaiset ja vielä tulokselliset 12 viikkoa. Kiitos siitä sulle! Oot hyvä valmentaja!”

Aika 12vk

Paino: -9,3 kg

Näyttökuva 2019-6-10 kello 17.14.25

Camilla

Kiitos Matias ja SG!

Tulokset:

Paino -14kg

 

image_6483441

Jukka

“Salilla on tullut käytyä viimeiset 15 vuotta, mutta tästä ajasta vasta viimeiset 3 vuotta säännöllisesti ja niin että siinä on ollut enemmän tavoitteellisuutta. Suurin ongelma itselle on ollut riittävän pitkäjänteisyyden puuttuminen, olen saattanut treenata ja syödä kurinalaisesti vaikka kolme kuukautta, mutta sen jälkeen pari kuukautta on mennyt sekä treenien että syömisen suhteen niin ja näin.

Olin seuraillut pidempään Matiasta YouTuben puolella ja koin, että nyt on aika laittaa pidempiaikainen projekti käyntiin. Sovimme Matiaksen kanssa vuosi valmennuksesta, jossa ensin koitettaisiin saada ukkoon lisää lihaa ja sen jälkeen raavittaisiin oma tiukin kesä kunto esiin :).

Matias on esimerkillinen valmentaja! Ohjeet oli selkeät ja helpot noudattaa, päivityksiä tehtiin nopeasti jos semmoiselle oli tarvetta. Nopeasti oli selvää, että nyt kaikki on kiinni vain omasta motivaatiosta ja kyvystä tehdä niinkun sanotaan. Ne jotka mut tuntee, tietää että harvemmin teen puolivaloilla. Tehdään joko täysillä tai jätetään kokonaan tekemättä! Kokonaisuutena hommat sujui paremmin kuin uskalsin odottaa. Nälkä kasvaa syödessä ja hommat tulee jatkumaan! Siitä dieetistä: vedettiin 18vkoa, jonka aikana paino putosi 16kg (110->94) ja vyötäröltä katosi 16 cm (100->84cm).

Olen enemmän kuin tyytyväinen ja voin hyvillä mielin suositella Same Goal -valmennusta kaikille joilla tavoitteina joko lihastenkasvatus, laihduttaminen tai vain yleisen hyvinvoinnin parantaminen :)!!”

IMG_2264-1024x1024

Eetu

72781207_10221178968801262_8422422311881146368_n

Jonna

No niin, se alkais 12 viikkoa olemaan kohtapuoliin paketissa! Mulle tämä oli ensimmäinen ryhmävalmennus- ja diettikokemus. Ja voin sanoa että tämä matka on ollut: hieno, haastava, erittäin tunteikas, ärsyttävä & parasta antia pitkiin aikoihin! Varsinkin tällaiselle tyypille joka on aina mennyt omalla mukavuusalueella salin ja ruokailujen osalta. En oo koskaan viettänyt näin paljon aikaa keittiössä  ja TREENIT olleet aivan huippuja (niin kauan kun omat energiat niihin on riittänyt). 

Nyt ollut aivan uus meno salin puolella, siitä todella iso kiitos! Oon noin 5 vuotta käynyt salilla ja se on ollut oma henkireikä aina ja nyt oli mahtava saada uutta boostia tekemiseen ja huippua kun ollut mahdollista osallistua valmennuksen ryhmätreeneihin. Samanhenkinen porukka saa potkua persuksille 

Helpollahan ei näitä tuloksia oo tullut, on ollut viikkoja/ päiviä kun oon miettinyt miks ihmeessä teen tätä?!?! Ja joka kerralla kun tälläiset ajatukset valtaa mielen, niin oon palannut tavoite-lappuun joka muistuttaa just siitä että miksi perkele mä tätä haluan tehdä!!! 

Nyt vihdoin ja viimein todistin itselleni sen että pystyn mihin vaan jos oikeasti sitä haluan! 

Mittoja en oo vielä ottanut, mutta kiloja lähtenyt -8kg.

Kiitos Matias ja muu SG-porukka! Rebuildissa jatkuu hommat!

IMG_2806

Riku

“6kk sitten kun kirjoittelin sulle ensimmäistä viestiä niin pari päivää ennen sitä aamupaino näytti 140,1kg mikä on enemmän mitä koskaan olen painanut. Parhaimmillaan käytiin siellä 116,9kg joten pudotusta on melkoinen määrä. Vaikka asetinkin itselle kovat tavoitteet että alle 120kg on mentävä niin nyt tuntuu aivan epätodelliselta. Tiesin että itselläni suurin rasvamäärä on keskivartalossa ja jäihän siihen sitä tavaraa ja löysää nahkaa vieläkin mutta tiedostan kyllä että se on pidempi prosessi ja jääpä ainakin nälkää seuraavallekkin dietille!

En ole itse oikein edes sisäistänyt vielä että mitä on tullut tehtyä. Vaikka monet kaverit, tutut ja salilla jopa aivan vieraat ovat sanoneet, että hienoa duunia niin itse olen edelleen vähän pihalla.

Valmennus oli paljon ja antoi paljon enemmän mitä odotin. Nykyään on jonkilainen tieto miten syödään puhtaasti. Oppinut asettamaan tavoitteita jota kohti mennä. Vaikka olen ollut omastamielestäni mieleltäni aina luja niin kyllä ne helvetin superslowt opetti vielä vähän lisää. 😀 Ja muutenkin saanut treenaamiseen ihan uuden ulottuvuuden kun tietää että se itse treenisuoritus on vain niin pieni osa kokonaisuutta. No mitä sitten suhun tulee.

Mulla on ollut elämäni aikana useita kymmeniä eri valmentajia, on ollut seuravalmentajia, maajoukkuevalmentajia, on ollut valmentajia Suomesta ja ulkomailta. Ja arvata saattaa että sinne mahtuu hyviä ja sitten niitä aivan paskoja. Kuitenkin sun videoista jo tajusin nopeasti, että mä haluan just sut mun valmentajaksi. Valmentajana oot tiukka ja vaativa, mutta osaat olla myös olla ymmärtäväinen ja reilu. Missään vaiheessa ei tullut sellaista tunnetta että jäisin yksin tämän homman kanssa vaan aina oli sun tuki olemassa. Ja se mikä tekee hyvän valmentajan, niin valmentaja ajattelee myös valmennettavan korvien väliä, ei vain sitä itse treenisuoritusta. Ja sä oot just sellanen. Käskit aseittaa tavoitteita muillekkin osa-alueille kuin vain treeniin, kysyit mielipiteitä ja fiiliksiä. Et vain lyönyt ohjelmia nenän eteen ja sanonut että ”tee siitä”. Jatka samaa rataa, se vie sut vielä pitkälle.”

Sami

“Läskeille kyytiä ja lihasta tilalle!

No niin, eletään vuoden 2017 alkua ja oon alkanut kattelee jostain kumman syystä Matias Niemen youtube videoita. Kaveri on niin rehellisen ja rennon oloinen, näyttää treenaavan kovaa, tietää bodaamisesta ja menestystäkin on SM-kisoissa tullut. Oiskohan tuossa sellanen tyyppi joka meikäläistäkin haluaisi ohjeistaa näissä puntti hommissa…

Ei muuta kun härkää sarvista ja Matiakselle sähköpostia. Same Goalia ei muuten ollut tuohon aikaan vielä edes muistaakseni perustettu, joten siinä syy miksi vähän arvelutti alkaa valmennuksia kyselemään. No vastaus tuli kuitenkin Matiakselta suhteellisen nopeasti, jossa hän kertoi firman perustamis aikeista ja ”virallisten valmennusten” alkamisesta pikapuoliin. Eikä aikaakaan ja oli sovittu että vuoden mittainen valmennus aloitetaan Helmikuussa 2017, joka sitten päättyy kunnon diettiin. Sovittiin eka kunto check, jossa keskusteltiin tavoitteista ja kaikesta mahdollisesta mitä mieleen juolahti. Näin se homma pyörähti käyntiin ja Matiaksesta jäi oikein mukava fiilis, tiesin että hänen ohjeillaan saan hyvää aikaiseksi.

Kyllä sitä vain ihminen on sokea omille kiloilleen, en omasta mielestäni ollut pahasti edes tukeva kun dietti aloitettiin 2017 vuoden lopulla, painon ollessa 95.6 kiloa. 20 viikon dietti edessä, työ vesilaitoksella joten ruokailujen järjestäminen ei aina todellakaan ollut helppoa, perus arki piti neli henkisessä taloudessa pyöriä johon myöhemmin tuli muutos, siitä lisää sitten tuonnenpana. Treenit piti tehdä (5 punttia + 6 aerobista), ruuat valmistaa jne jne jne. Aina ei ollut helppoa! Tankkaus päiviä ei ollut juurikaan (4 kpl), eikä cheat mealeja, koska tarkoitus oli saada niitä läskejä pois eikä bulkata lisää.

Ruokavaliot olivat hyviä ja monipuolisia, ei mulla ollut juurikaan nälkä edes viimeisten viikkojen aikana. Ennemminkin pää oli se joka aiheutti harmia, alkoi vaan tehdä mieli syödä jotain muutakin välillä kun sitä dietti ruokaa. Itse asiassa vasta viimeisten kolmen viikon aikana jouduin oikeesti taistelemaan itteäni vastaan ihan tosissaan. Kyllä sen kuitenkin hammasta purren kestin vaikka lujille otti.

Eipä siinä, 20 viikkoa dietattiin ja paino oli tullut 95.6 kilosta tuonne vähän alle 81 kiloon, en nyt tarkkaan muista mutta vyötärö taisi olla 96 cm aloituksen aikoihin ja alle 78 kun lopettiin valmennus. Siitä voi jokainen laskia paljonko sitä laardia oli kertynyt. Hyi helvetti !! Ja vieläkin alaselkään jäi höttöä!

Kun tämä 20 viikon dietti oli lopuillaan tuli Matiakselta puhelu ja yllättävä ehdotus. Mitäs Sami sanot jos tehtäisiin sulle kahden viikon mittainen kisaviimeistely?? Olin ihan että WHAAAAAT, mitä ihmettä, ihanko oot tosissas. Sehän passas mulle!

Vaikka dietillä ruokavalio oli tarkka, niin tää viimeistely vasta tarkkaa oli. Se oli mielenkiintoista aikaa se! Kroppa ajettiin ketoosiin ja ruokaa tuli aika vähän. Kyllä muuten ukko kiristyi kahdessa viikossa paljon, huh huh. Mutta oli se rankkaakin, ei voi niin kun elämän helpoimmiksi viikoiksi kehua. Treenaaminen tuntu turhalta kun voimat oli loppu ja ei sitten painetta lihoihin oikein millään, näytin siltä kun en olis jumpalla käynytkään kun menit salilta kotiin.

Kotonahan ei muuten odottanut enää kukaan, vaimo muutti tammikuun alussa lasten kanssa pois ja avioerohan siinä tuli. Tämä omalta osaltaan pisti hommalle pikkusen lisä maustetta ja haastetta. Matias oli isona tukena kun tästä asiasta kirjoteltiin, kiitos siitä! No se siittä, aurinko paistaa aina risukasaankin ja elämä voittaa. Se mikä ei tapa vahvistaa jne onhan näitä loruja. Mut sen verran voin sanoo, että se ketä ei ole kunnon diettiä, eikä avioeroa kokenut, niin ei pysty millään sanomaan että ”tiedän miltä susta nyt tuntuu” Ei muuten tiedä.

Anyways, viimeistelyt vietiin kunnialla loppuun, kuivateltiin kroppa nesteistä, juotiin viinit ja viinat sekä syötiin Pringlesit ennen kuvia. Serkkupoika ajeli Hesasta ottamaan muutamat kuvat ja siihen se dietti huipentui. Kuvaus päivän aamuna paino oli 79.2 kiloa, että pari kiloa vielä viimeisillä kahdella viikolla tiristettiin.

Valmennukseen olen erittäin tyytyväinen, sain rahoilleni juuri sitä vastinetta mitä halusin ja tarvitsin ja enemmänkin. Kiitos Matiakselle tästä matkasta, aina ei ollu hauskaa mutta eihän sen kuulu ollakaan. Tsemppiä kaikille muillekin diettaajille ja hyvää kevättä.”

Elina

12 vkoa meni kyllä nopeasti!

Senttejä lähti lantiolta -7cm, vyötärö -6cm ja painoa -8kg. 

Isoin kuitenkin asia mitä valmennuksesta kuitenkin näiden lisäksi sain niin aivan uudenlaista treenitehoa omiin harrastuksiin, kunto on kasvanut kohisten ja voimaa on tullut myöskin lisää ja ennen luulin että aineenvaihdunta on jo hereillä kunnolla mutta nyt tämän dietin myötä voin sanoa että nyt se vasta kunnolla onkin herännyt kiireinen arki erityislapsen, perheen pyörityksen ja töiden lomassa säännöllisesti syöminen on oikeasti todella tärkeää ja tässä valmennuksessa ohjeet ruokailuun oli helpot ja selkeät, varsinkin syklityksellä kun alkoi valmennus nii se sopi todella hyvin mun pääkopalle ja kropalle. Iso kiitos hyvästä valmennuksesta

Santeri

Täs olis vähä kuvan muodos mun matkasta, en olis ikinä uskonu et 12 viikos saa näin paljon aikaseks mut saa olla kyl tyytyväine ittee, viimeks painanu alle 90kg varmaa ala-asteel! Ruoka ohjelmat ollu tosi helppoja noudattaa ja treenit ollu just semmosta tekemistä mist mä tykkään!

Tulokset:

-10kg

43A844CB-0343-421D-9AEE-F4E66D9B35E6-1024x1024

Joni

“Itsellä oli halu kehittyä lajissa ja valmentajan hankkimista olin jo pitkään suunnitellut, mutta ikinä en saanut aikaiseksi. Alkuvuodesta 2018 päätin että tänä kesänä aion olla kunnossa, toisin kuin aiempina vuosina näytin enemmänkin syöttöporsaalta ja kalja ja herkut tuntui uppoovan. Helmikuussa 2018 otin itseäni niskasta kiinni ja päätin että maaliskuun alusta aloitan valmennussuhteen Matiaksen kanssa.

Matiaksen valmennukseen päädyin kun olin pidempään jo seurannut hänen omaa matkaansa youtubesta. Huumorintaju, hyvä meininki ja ammattitaitoisuus nuoresta iästä huolimatta on äijällä kohdallaan. No hommat aloitettiin sitten maaliskuun alussa ja hyvällä meiningillä lähdettiin heti liikkeelle.

Tavoitteena ei ollutkaan polttaa rasvaa ja pudottaa painoa mitenkään teho vauhtia vaan pikkuhiljaa fiksusti. Asiat kun tehtiin oikein ja noudatin ohjeita niin onnistuttiin myös tekemään lihasta vaikka rasva paloikin. Myös valmennuksen aikana Matias on haastanut miettimään muitakin elämän arvoja, eikä pelkästään sali hommia. Olen ollut valmennukseen enemmän kuin tyytyväinen ja varmasti aion jatkaa ! Tsemppiä kaikille muillekin omiin tavoitteisiin!”

Näyttökuva 2019-6-10 kello 17.55.26

Jussi

Nonniiin dieetti on tullut päätökseen kyllä siellä jotain pientä on tapahtunut omaankin silmään jo jopa. Elikkä 7.1 alkoi laihiksella psg ja elopainoa oli silloin 105,3kg tänä aamuna 83,8kg elikkä 21,5kg on silavaa sulanut ja vyötäröki on kaventunut 20 cm. Isot kiitokset Matias Niemi lle ja tietenkin muillekkin valkuille ja koko samegoal perheelle perkeles!!

IMG_2186-1024x1024

Salla

Voi sentään mikä matka menty,pajon hikeä ja tuskaa. Neljättä kertaa angiina päällä tässä 3kk aikana. Sairastellessa siis suurin osa ajasta menty. Se aika minkä oon pystyny reenaa oon vetäny niin täysillä! Ruokavaliossa pysytty,lukuunottamatta paria viimestä viikkoa. Kurkku niin kipeänä ettei paljoo kiinteitä syöty. Paino lähes sama kuin alussa,senttejä toki lähtenyt mukavasti. Ei muutako isot kiitokset Matiakselle, rebuildissa jatketaa täysillä kohti tavotteita 

029312D4-4951-460A-9954-FBF39E943B90-1024x1024

Markus

“Aamupaino oli tänään 81.2kg ! Tosi tyytyväinen oon kyllä ollut valmennukseen. Et suuret kiitokset siitä! Vastaukset kysymyksiin on tullu tosi nopeesti ja muutama ohjaus missä kävin niin niistä oli kyllä valtavasti apua treenien suhteen. Huikee matka ollu!

Massakausi ja nyt tää dietti. Tää elämäntyyli on menny jo ns. selkärankaan ja tuntuu aivan mahtavalta elää tällein. Vaik välillä räntä tai vesi satees, väsyneenä aamulenkkiä yrittää vääntää, nii kyllä se aina palkitaan! Ja tän tien kun valitsi, nii tiesin että monesta asiata joutuu luopumaan ja päivääkään en oo katunu et sen päätöksen tein. Vähä tässä nyt ehkä liiottelen.. eihän tämä nyt siis sen kummempaa ole, mut ne jotka eväs rasioita kantaa päivästä toiseen ja aikaa ei tunnu olevan muuhun ku salilla käyntiin ja ruuan tekoon, niin kyl tietää mitä tarkotan.”

Näyttökuva 2019-6-10 kello 17.16.07

Henri

 Dieetti +95kg. Mun projekti lähti käyntiin kun peilistä tuijotti takas 119 kiloinen muodoiltaan gotlermakkaratankoa muistuttava poijjaan köllikkä. Olin näitä matiaksen valmennuksia seurannu jo aiemmin ja huomannu että porukka tekee siellä aivan jäätäviä tuloksia ja päätin sitten kesällä hypätä itsekkin mukaan. Sinällään mulla ei ollu mitään sen kummempia tavoitteita..saada ruokavalio siistittyä ja säännölliseksi ja saada jokunen kilo pudotettua painoa. Hieman skeptinen olin alkuun kun näin ruokamäärät mitä pitäs syödä ja muka vielä laihtua niillä määrillä! Olinhan tottunut aiemmilla dieeteillä että jos laihtua meinaa niin nälkää on nähtävä mutta voi pojat kuinka väärässä olinkaan! Tämä oli helpoin dieettini ruokien puolesta, ei oikeestaa missään vaiheessa tarvinnu nähdä nälkää,ruuat ei ruennu tökkimään ollenkaan ja herkkujen kaipuukin hävis totaalisesti. Treeni puoli tuottikin sitten hieman ongelmia..ensimmäiset muutamat viikot meni oikein mukavasti mutta sitten kun rupes treenit menemään överin puolelle oli mun pakko höllätä kaasua ja pikkusen säveltää treeneissä. Pitkät päivät raksalla ja överikovat treenit alko käymään niin rajuks yhtälöks että ei meinannu enää palautua mistään ja voimatasot laski todella rajusti. En sitten tiiä mikä ois ollu tulos jos olisin vaan väkisin vetäny kaikki treenitkin läpi prikulleen ohjeiden mukaan mutta olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen tähän muutokseen mitä sain aikaan!  Olin yhden asian päättäny ennen dieetin alkua..nimittäin sen että ensimmäistäkään kuvaa en läskeistäni tänne laita! No, tässä on nyt jo toinen kuvapari!

Tulokset:

Paino: -16kg

Rinta: -10cm

vyötärö: -14 cm

lantio: -7cm

reisi -6cm

hauis: -2,5cm

73285348_3630613466964369_4167322401266204672_n

Nina

Ennen PSG:tä en harrastanut liikuntaa oikeastaan ollenkaan ja ruokailuni sisälsi paljon ylimääräistä rasvaa ja sokeria. Kun lähdin valmennukseen, mielessäni loisti yksi tavoite: Voida hyvin kokonaisvaltaisesti ja tuntea oloni energiseksi. Ennen valmennusta en voinut hyvin henkisesti enkä fyysisesti painon nousun vuoksi. Painon nousuun vaikutti raskas sairaanhoitajan vuorotyö ja raskauden tuomat liikakilot. Liikuntaa harrastin ennen säännöllisesti, mutta se oli jäänyt fyysisesti raskaan työn sekä muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.

Kun PSG alkoi, olin hieman pelokas liikunnan aikatauluttamisen suhteen. Meillä oli 4kk ikäinen vauva, joka vei suuren osan ajastani. Lihas-ja kestävyyskunto olivat myös rapistuneet.

Ensimmäinen viikko PSG:tä oli takana ja muistan miten vaa’an lukema alkoi laskea. Tunne oli aivan huikea! Motivaatio sen kuin nousi! Pidin kirkkaana mielessäni omat tavoitteeni ja vilkaisin peilikuvaani aina silloin kun motivaatio oli hukassa.
Treenit alkoivat luistaa ja pikkuhiljaa kunto alkoi kohenemaan. Kerta toisensa jälkeen hämmästelin salilla, kun pystyin laittamaan enemmän painoja tankoon. Kestävyyskuntoni parani ja sama lenkki minkä kiersin alussa 45 minuuttiin oli kävelty 25min. Tuloksia siis tuli niin kestävyys että voima puolella.

Paino laski tasaisesti ja vanhat vaatteet alkoivat roikkumaan päälläni ja se sai puskemaan entistä kovempaa eteenpäin. Vatsan turvotus, kokoaikainen väsymys ja sokerikoukku olivat historiaa. Aloin oppimaan pikkuhiljaa puhtaan ravinnon merkityksen ja miten hyvän olon se toi yhdistettynä treeneihin.

Tällä hetkellä harrastan liikuntaa päivittäin. Tämä valmennus on tuonut minulle takaisin itsevarmuuden mitä koin viimeksi kaksi vuotta sitten, liikunnasta on tullut elämäntapa ja nautin siitä niin kuin ennen ja en välttele enää kuvia tai yleisillä paikoilla liikkumista.

Paino -11kg

Rinta -8cm
Vyötärö -12cm
Lantio -12cm
Hauis -2cm
Reisi -6cm

0539EC19-8278-4CE8-88CA-23F8E0A9072C-1024x1024

Niko

“Eli 12 viikkoa alkais olemaan takana. Vähän oli vastoinkäymisiä myös matkalla, kuten kuume, angiina kaksi kertaa sekä yksi kolmen päivän breikki dieetistä. Paha sanoa oisko ilman noita päästy hiukan pidemmälle. Kuitenkin kun söin antibioottia noihin angiinoihin, niin sain luvan treenata normaalisti, koska oli ns. oireettomina tuon kuume jakson jälkeen.

Yllättävän rankkaa on kuitenkin ollut 7 viikosta eteenpäin. Tuossa 10 viikon jälkeen alkoi tossu painamaan jo jonkun verran. Treenit on kuitenkin kulkenut hyvin! Voimatasot pysyneet yllättävän hyvin vaikka vähän tietysti tippunut. Oon tykännyt kyllä tästä treenityylistä ja ruokavaliosta. Se on ollut kyllä tosi hyvä eikä oo tarvinnut suuremmin omaa päätä vaivata tämän dieetin aikana.

Project Same Goal valmennukseen oon ollut tyytyväinen, ja oon varma, että ilman sua ei olis näihin tuloksiin päästy. Tai jos oltaisiin, niin lihasmassaa ois lähtenyt varmasti huomattavasti enemmän.”

 

Tulokset:

-10kg

Näyttökuva 2019-6-10 kello 17.16.26

Tatu

Tulokset:

Rinta -11cm
Hauikset +2
Reisi +2
Vyötärö -10
Lantio -6
Paino -6kg

9C78864C-E4B0-4712-8920-13CEEE721524-1024x1024

Joni

“En ole ollut koskaan varsinaisella dieetillä elämässäni. Treenattu on n. 10 vuotta josta välillä enemmän ja välillä taas vähemmän. Kuitenkin aktiivisena pysynyt kokoajan ettei yli kuukauden taukoja ole tullut tuolla jaksolla kuin ihan yksittäisiä.

Aloitus kuvassa ollaan menty ihan perus treenillä ja syömisellä. Treeniä 3-5 kertaa viikossa ihan miten olen ehtinyt ja yksi aerobinen viikossa.

8 viikon muutoksen aikana aerobiset nousivat 3-5 per viikko ja salitreenejä oli 4 viikossa. Ruokavaliota noudatettiin kurinalaisesti sekä treenit olivat todella monipuolisia ja niissä oli haastetta sekä uusia asioita. Erityisesti olkapäät ja takaolkapäiden treenaamisen merkitys nousi itselle ihan uuteen uskoon.

Vyötäröstä lähti -10cm 8 viikon aikana ja hauis/rinta osasto pysyi mitoiltaan samassa eli voidaan sanoa, että vyötärö kaventui ja ne paikat mitä halusimme korostaa eivät menettäneet lihasmassaa dieetillä vaan erottuvat entistä paremmin. Huikeeta settiä siis ja Matiakselta saa loistavat ohjeet asioiden toteuttamiseen sekä tukea valmennuksen aikana. Loppu on vain itsestä sitten kiinni 🙂

Tuossa nyt vähän sepustusta ajastamme.”

Aika: 8 vk​

Teno

Täytyy sanoa että tähän valmennukseen mukaan lähteminen on ehdottomasti mun paras päätös tämän saliharrastukseni suhteen. Salilla olen aloittanut käymään jo joskus 16v ja nyt ikää 27 eikä missään näy että salilla olis niin kauan käyny . Onhan siihen väliin mahtunut toki yleisurheilua, nyrkkeilyä ja vuoden tauko urheilusta jolloin lihosin 30kg. Suurin syy siihen että lihasta ei ole kertynyt on se että olen vaan yksinkertaisesti ottanut liian nopeasti massaa ja sitten dietannut liian pienillä kaloreilla lihakset pois , mutta nyt asiaan tulee muutos.
 
Tulokset:
-5.5kg
vyötärö -9cm
lantio -8cm.
IMG-20180405-WA0004

Marko

“Monen treenivuoden jälkeen on oppinut treenaamaan kovaa. Valmennusjakson aikana on huomannut, että fiksusti treenaaminen ratkaisee ja sen takia on tullut hyvää kehistystä lyhyessäkin ajassa. Treenijakoon ja metodeihin on tullut hyvää oppia ja ohjeita. Täytyy myöntää, että joskus vähemmän on enemmän. Pitkään on uskonut, että omien neuvojen avulla syöminen on helppoa, mutta valmennusjakson aikana peilikuva on tiivistynyt vaikka paino on pysynyt samassa. Kroppa on alkanut oppia hyödyntämään ruokamäärien vaihtelua.

Aika: 3kk”​

Näyttökuva-2019-2-1-kello-13.28.21-957x1024
48696-1024x1024

Tommi

“Keski-ikä ja keskivartalo! Jälkimmäiseen siis lähdettiin hakee apuja. Treenattu on kauan ja se puoli oli jotenkin hanskassa mutta kolmivuorotyö ja sitä kautta epäsäännöllisyys ja ruoan laitossa laiskuus alkoivat näkymään.

Kun pääsin kärryille syömisen kanssa niin paino alkoi tippua ”ihan itsekseen” vaikka tuntuu että koko ajan saa olla syömässä.

Nälkä kasvoi syödessä, kirjaimellisesti ja halusin ottaa vielä vähän enemmän pois! Treenien kylkeen tuli myös inhoamani aerobinen. Kaikkeen näköjään tottuu kun huomasin peilistä muutoksen joka motivoi! Ruokavalio herätti kysymyksiä ja ihmetystä monesti mutta vastaukset tulivat nopeaa ja perusteluineen että ei jää mysteeriksi miksi tehtiin muutoksia siihen ja tähän.

SG Treeniohjelma oli mulle räätälöity. Ohjelmassa oli otettu huomioon vanhat loukkaantumiset ja heikot paikat sekä valittu liikkeet niin ettei tulisi lisää damagee. Ohjelmat ovat tosiaan sulle tehtyjä, ei mitään copy/paste kuraa. Suosittelen kaikille jos ei se oma tietämys yksinään riitä loppuun asti. Ei ainakaan tällaiseen lopputulokseen mikä itselle saatiin. Tai siis välivaihe tästä tulikin. Valmennussuhde jatkuu vielä ehdottomasti!”

Aika: 14vk

Paino: -12kg” ​

Same-Goal-muutoskuva

Atte

“Olen käynyt läpi pari ryhmävalmennusta, joissa kyllä tulosta tuli ihan ok, mutta musta tuntui että henkilökohtainen valmennus ja yksilöidyt ohjelmat tavoitteen mukaan kehittäisivät minua paremmin. Otin yhteyttä Matiakseen lokakuun puolivälissä ja marraskuun alussa aloitettiin hommat. Treenit on monipuolisia, ja monissa liikkeissä on vaihtoehtoja mitä voi tehdä. Sama homma ruokavaliossa, aina ei tarvitse syödä kanaa ja riisiä. Ohjeet on todella selkeät ja niitä kun noudattaa niin tulosta tulee aivan varmasti! Otin dieetillä myös henkilökohtaisia saliohjauksia Matiakselta, niissä korjailtiin tekniikkavirheitä ja opeteltiin treenaamaan entistä kovempaa. Nyt on asetettu uudet tavoitteet ja niitä kohti mennään Same Goalin matkassa!”

8 viikon muutos!

Vasen kuva: 90kg

Oikea kuva: 86kg ​

muutos

Essi

Tää 12vko ja päätös liittyy samegoalperheeseen on ollu varmasti yks elämäni parhaista päätöksistä. Sain näiltä viikoilta paljon enemmän mitä osasin odottaa. Treenit, ruokailut, ohjeistukset, samegoalday ja tää ryhmähenki on ollu jotain tosi siistiä enkä vois olla ylpeempi meist kaikista ! 
Itsellä seinä tuli vastaan lepoviikon jälkeen ja tuntu et vähän kaikki takkusi, kävin vähä jutskailee Matiaksen toimistolla ja tsadaa muutaman viikon painoin niin kovaa ku vaan itsestä lähti. Elämäni ekaksi dieetiksi olen tyytyväinen tuloksiin ja koska nälkä kasvaa syödessä niin nähdään Tammikuussa!

Tulokset:
Paino -9kg
Vyötärö -10cm
Lantio -5cm
Hauis -2cm
Rinta -4cm
Reisi -6cm

Same-Goal-muutoskuva-2-1024x1024

Eetu

“Huomasin ravinnon olevan isossa roolissa tässä lajissa! Energia tasot ovat aivan erilaiset kuin ennen! Salilla sarjat jaksaa viedä loppuun asti ja valmennus on muutenkin motivoinut mua todella paljon! Treenit ovat olleet todella kovia, mutta vaatineet silti kovaa panostusta koska kyllä nämäkin treenit voisi vetää puoli tehoilla.Olen huomannut kehityksestä että näin lujaa ei ole koskaan menty eteenpäin kohti omia tavoitteita !

Aika: 11kk

Paino: +2.3kg

Hauiksen ympärys: +1cm

Rinnan ympärys: +6cm

Vyötärön ympärys: +1cm

Reiden ympärys: +4cm”​

Same-Goal-muutoskuva-6-1024x1024

Taavi

“Ruokavalio mulla oli ihan hukassa ennen valmennusta ja saatiin se heti kuntoon. Ruokavalio tehtiin sen mukaan mitä itse tykkäsin syödä ja sen takia sitä oli helppo noudattaa.

Treeniohjelma oli mielekäs ja helposti seurattava. Vastaukset kysymyksiin sain tosi nopeasti ja kertaakaan ei ollut sellaista tilannetta etten olisi saanut selvää vastausta omaan kysymykseen. Kokonaisuutena en itse voisi valmennukselta tämän enempää odottaa.”

6kk muutos!

Vasen kuva: 85.3kg

Oikea kuva: 96.2kg ​

Same-Goal-muutoskuva-5-1024x1024

Saku

“Iso kiitos sinulle Matias jo tähän astisesta, en voi kuvitella miten ympyrää pyörisin vielä jos menisin omilla metodeilla enkä olisi sinun kelkkaan hypännyt, onneksi järki sanoi ajoissa että OTA VALMENNUS, paras päätökseni pitkään aikaan :). KIITOS KUULUU SINULLE! Suosittelen Same Goal valmennusta todellakin!”

6kk muutos

Vasen kuva: 109kg

Oikea kuva: 88kg ​

Näyttökuva 2019-6-10 kello 17.49.09
Same-Goal-muutoskuva-3-1024x1024

Toni

“Kun valitsin valmennusta, puntaroin muutamien eri vaihtoehtojen välillä. Valintani kohdistui tähän koska nettisivusto on selkeä, tiedot hyvin esillä ja hintakaan ei päätä huimaa. Myös videoilta välittynyt positiivinen tekemisen meininki vaikutti ja kun tietää missä seurassa itse koutsi treenaa niin ei kauan tarvinnut miettiä. Tietoa ja taitoa varmasti löytyy.


Treenit ja treeniohjelmat ovat olleet sopivan haastavia ja mielestäni hyvin suunniteltuja. Vaikka treenaan salilla jossa ei hirveän erikoisia laitteita löydy ja suurimman osan ajasta yksin, on miehestä saatu puristettua ne kuuluisat viimeiset mehutkin irti. Hyviä tuloksia on tullut ja uskon että sama linja jatkuu.


Oma dieeti kesti 23 viikkoa, painonpudotusta n.20kg. Ulkonäkö muuttui huomattavasti urheilullisempaan suuntaan. Dieetin loppua kohti oli pientä kamppailua nälän ja väsymyksen kanssa mutta valmentajan ohjeilla ja tsempillä saatiin homma maaliin. Hommat tietysti jatkuu ja yritetään tehdä lisää lihaa tähän hentoon varteen. :)”​

19A70578-91DC-412A-B65F-DA8C877F187B-1024x1024
IMG_20180114_124935-2