Henkilökunta

PSG

Same Goalin henkilökunta on täällä sua varten! Tässä pikku esittelyt meistä, ja mitä me Same Goalilla tehdään.

Valmentajat

Matias Niemi

Päävalmentaja

Olen Matias Niemi ja valmennuksen päävalmentaja. Olen täyspäiväinen yrittäjä ja Same Goal Oy on minun yritykseni joka nykyään työllistää monia ihmisiä eri aloilta. Mun valmennus on sellainen jonka takana voin ylpeästi seistä.

Lue lisää

Jussi Rantakari

Minä olen Jussi Rantakari Tampereelta. Olen osa Same Goal valmennustiimiä ja vastuu-alueitani on treeniohjelmien ja ruokavalioiden suunnittelu, sekä asiakkaiden omiin tarpeisiin näiden osa-alueiden henkilökohtaistaminen. Teen kuntosaliohjauksia Tampereen alueella ja olen mukana Same Goalin yhteisissä treenipäivissä aina mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan.

Lue lisää
Jussi Rantakari

Marko Aro

Olen Marko, 28-vuotias IT-insinööri Seinäjoelta. Kokemusta kuntosali- ja valmennusalalta löytyy oman urheilutaustan, itsenäisen opiskelun ja omien valmennettavien kautta.Olen myös itse kisannut CBB:ssä, sekä auttanut valmennettavia kisaprojekteissa.Liikunta ja hyvinvointi on minulle yksi tärkeimpiä asioita elämässä, ja pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni, sekäoppimaan uutta. Urheilu on läsnä jokapäiväisessä elämässäni, ja vapaa-ajallani opiskelen paljon alaan liityvää mm. ravitsemus, ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, yms. Nykäise reippaasti minua hihasta jos on jotain kysyttävää!

Lue lisää

Janne Utrila

Olen Janne Utrila Helsingistä, ja olen valmentajana Same Goal -ryhmässä. Teen ohjauksia Helsingin alueella, ja vastailen myös ryhmässä teidän kysymyksiin. Urheilu ja liikunta on aina ollut osa elämääni jossain muodossa. Yleisurheilua, pesäpalloa, taekwondoa, salibandya ja jopa kalastusta on tullut aktiivisesti harrastettua. Sittemmin nämä lajit on alkaneet jäädä vilttiketjuun aloittaessani kehonrakennuksen ihan tosissaan. Olen ollut Jari “Bull” Mentulan valmennettavana, ja ekat kisani vietin Jyväskyläsä 2013. Uralle on mahtunut loukkaantumisia ja hurjia tilanteita!

Lue lisää

Muu henkilökunta

Jaakko Koivunen

Moro, oon Jaakko Koivunen ja vastaan Matiaksen mainos- ym. videoista. Videoihin voit tutustua YouTubessa haulla Jaakko Koivunen tai jaakkokoivunen.com. Matias Niemi ja SameGoal.fi ovat pääasiakkaitani tällä hetkellä. Kuvaamisesta ja editoinnista on kokemusta ihan lapsesta asti. Olen intohimoinen kameramies, ja se näkyy varmasti Matiaksen videoissa ja mainoksissa.

Lue lisää

Toni Lehtinen

Olen 32-vuotias Toni Lehtinen, ammatiltani olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja/personal trainer. Valmistuin Carl Wilhelm Akatemiasta tammikuussa 2016 vuosikurssini priimuksena ja vuoden asiakaspalvelijana. Nyt olen toiminut hieronta-alan yrittäjänä vajaa 4 vuotta, joista 2 ensimmäistä vuotta olen opettanut anatomiaa, hierontaa ja kouluttanut personal trainereita hierontatoimen ohella Carl Wilhelm Akatemiassa. On ollut suuri ilo olla osana näin loistavaa ja ammattitaitoista tiimiä, mikä toiminnan ympärille on saatu rakennettua. Minun roolini käsittää Matiaksen henkilökohtaisen hieromisen lisäksi, lihashuoltovastaavana toimimisen valmennuksissa ja niihin liittyvien kysymyksien vastailuissa sekä aihealueen sisällön tuotossa.

Lue lisää
Toni Lehtinen

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uutena uutiskirjeen tilaajana saat -10% ensimmäisistä valmisohjelmista.

Uutiskirjeen tilaajana tiedät myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja kampanjoista!

Uudet ohjelmat / tarjoukset / kampanjat

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.