Antti Vähä

Moro!

Mun nimi on Antti Vähä ja oon 26-vuotias valokuvaaja Tampereelta. Valokuvaajan urani lähti käyntiin 2018 alkuvuodesta ihan sattumalta kun ostin itselleni vanhan järjestelmäkameran. Aluksi harrastelin huvikseni ja kuvailin kaikkea kahvikupeista kavereihin. Aloin tykästymään valokuvaamisessa siihen, että saan ikuistaa hetken tai asian ja antaa kuvalle tunnelman sellaisena, miten sen itse näin kuvaushetkellä. Jossain kohtaa uskalsin jopa laittaa kuviani internettiin näytille.

Pikkuhiljaa sitten alkoi kyselyitä tulla sieltä täältä, että tulisinko kuvaamaan pientä palkkiota vastaan. Siinä sitten päivätöiden ohella kävin iltaisin kuvailemassa ihmisiä, tapahtumia ja mainoskuvia yrityksille. Tein siis kahta työtä yhtäaikaa, mutta jostain syystä valokuvaaminen ei vienyt energiaa, vaan päinvastoin antoi sitä. Kai tätä siis jonkinlaiseksi intohimoksi voi kutsua. 2019 maaliskuussa jätin päivätyön pois ja lähdin toteuttamaan tätä intohimoani täysipäiväisenä valokuvaajana.

Mun motto valokuvaajana on, että töitä tehdään tosissaan, muttei vakavana. Ihmisenä oon helposti lähestyttävä, luonnetyypiltäni avoin ekstrovertti ja mun kanssa on tosi helppo työskennellä. Valokuvaajan työtäni teen asiakaslähtöisesti ja pyrin asiakkaideni kanssa yhdessä aina laadukkaaseen lopputulokseen.

Same Goalilla vastaan yhdessä muun porukan kanssa visuaalisesta ilmeestä, tuotekuvista ja some-, sekä brändikuvista.

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uutena uutiskirjeen tilaajana saat -10% ensimmäisistä valmisohjelmista.

Uutiskirjeen tilaajana tiedät myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja kampanjoista!

 

Uudet ohjelmat / tarjoukset / kampanjat

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.