Jussi Rantakari

Minä olen Jussi Rantakari Tampereelta. Olen osa SGT-valmennustiimiä ja vastuu-alueitani on treeniohjelmien ja ruokavalioiden suunnittelu, sekä asiakkaiden omiin tarpeisiin näiden osa-alueiden henkilökohtaistaminen.

Teen kuntosaliohjauksia Tampereen alueella ja olen mukana SGT:n yhteisissä treenipäivissä aina mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan. Asiakastapaamiset voidaan tehdä asiakkaan valitsemassa paikassa tai valitsemallaan kuntosalilla. Itse suosin Tampereen WFC:n, sekä Forever Tampellan puitteita.

Urheilu on ollut aina osa elämää pienestä pitäen. Kuusivuotiaana aloitin jalkapallon pelaamisen ja sitä kesti aina yläasteen puoleen väliin asti. Tämä jälkeen tuli pelattua koripalloa reilu vuoden verran ja käytyä kuntonyrkkeilyssä.

Lihaskuntoharjoittelu alkoi jo aika nuoren. Noin 11-12 vuoden iässä ensi kehopainoharjoittelua ja siitä siirryin kuntosalille noin 13-14 vuoden iässä. Myöhemmällä iällä on tullut käytyä vapaaottelua kokeilemassa, sekä jiu jitsua/lukkopainia, johon lopulta innostuin, kunnes loukkaantumiset alkoivat vaivaamaan sen verran, että piti jäädä ”hetkeksi” pois. Sillä tauolla ollaan edelleen.

Nyt viimeisimpänä harrastuksena on CrossFit, josta löytyi taas uusia hienoja elementtejä treenaamiseen. Painonnostoon on tullut CrossFitin myötä oma kipinänsä. Tarpeen mukaan ammennan nykyisiin ohjelmointeihin asiakkaille tehokkaita elementtejä toiminnallisesta treenistä.

Itse kehonrakennukseen ihastuin jo nuorena ja sitä on kaikki nämä vuodet muiden harrastusten ohella ja välillä ainoana lajina tehty. Kilpailin ensimmäisen kerran vuonna 2010, Classic Bodybuildingissä, josta tuli Noviisi mestaruus. Samana vuonna olin Suomen mestaruuskilpailuissa 6. ja Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa 9. Tämän jälkeen oli tarkoitus kilpailla noin kahden vuoden välein, mutta elämä ja terveys tulivat väliin.

2016 kilpailin kehonrakennuksen (super)raskaassa sarjassa. Siellä jäin muutaman pisteen päähän finaalipaikasta.

Tällä hetkellä treenaan omaksi iloksi ilman kilpailupaineita ja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja kasvattamiseksi. Treeni on silti kovaa ja omien rajojen tunnustelua ja ylittämistä sopivissa määrin.

Olen harrastanut vuosia treenin ja ravinnon itseopiskelua ja näitä opiskeltuja asioita olen käytännössä ensi itsellä kokeillut ja sen jälkeen muilla. Myös psykologia, ihmisen mieli ja käyttäytymismallit ovat aina olleet tutkimisen ja opiskelun kohde.

Perusarki menee pitkälti kotona perheen ja ystävien kanssa, salitreenin ohella. Aamuisin käyn yleensä tekemässä jonkinlaisen hengitys- ja verenkiertoelimiä kuormittavaa jumppaa. Iltapäivällä on joko raskaampi voimaharjoitus, bodaus tai CrossFit treeni. En ole koskaan liiemmin sarjapainoja tuijotellut, enkä ”ykkösiä”
ottanut, joten vaikea sanoa mitkä voisivat olla ennätyspainoja vuosien varrelta.

Musiikki on aina ollut mukana ja lähellä sydäntä. Soittolistalla lähinnä on hiphop, R’n’B ja rap painotteista musiikkia, mutta kyllä Spotify-listalta löytyy EDM:ää ja raskaampaa musiikkia myös.

Lempiruoka on sushi, pizza ja hampurilaiset, sekä siivet. Makeammista ruuista yleensä valitsen jäätelön, jossa vaihtuvat lempimaut kausittain.

Jos niin hullusti käy, että aikaa riittää television katseluun, niin tykkään katsella dokumentteja, luonto- ohjelmia, sekä sarjoja. Viimeisimpiä poimintoja tv-tarjonnassa on ollut, Vikings, True Detective, Game of Thrones, Power, Snowfall, The Deuce. Viime aikoina elokuvissa on tullut käytyä harvemmin, mutta Marvelin
uusimmat on nähty isolla kankaalla.

Tylsemmissä, monotonisissa cardioharjoituksissa, sekä työpäivän ohella kuuntelen paljon podcast-ohjelmia. Näistä muutama poiminta on Joe Rogan podcast, Fighter & the Kid, Brilliant Idiots, The Jeff Nippard podcast, sekä Muscle Expert podcast.

Jos tarvitset SGT valmennuksiin henkilökohtaistamista tai haluat priorisoida tiettyjä kehon osa- alueita harjoituskaudella, ollaan yhteydessä ja muokataan harjoitusohjelmia juuri sinulle sopivaksi.

Vammatapauksissa voidaan katsoa korvaavia liikkeitä tai miten saadaan suoritettua tehokkaita treenejä vammoista huolimatta. Minut saa kiinni parhaiten sähköpostilla jussi@samegoal.fi. Olen myös läsnä Facebook ryhmissä ja foorumilla.

Ystävällisin terveisin,
Jussi Rantakari

Jussi Rantakari

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uutena uutiskirjeen tilaajana saat -10% ensimmäisistä valmisohjelmista.

Uutiskirjeen tilaajana tiedät myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja kampanjoista!

 

Uudet ohjelmat / tarjoukset / kampanjat

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.