Marko Aro

Marko – Valmentaja, Seinäjoki.

Kokemusta kuntosali- ja valmennusalalta löytyy oman urheilutaustan, itsenäisen opiskelun ja lukuisten omien valmennettavien kautta.

Urheilu on läsnä jokapäiväisessä elämässäni, ja vapaa-ajallani opiskelen paljon alaan liityvää mm. ravitsemus, kokonaisvaltainen hyvinvointi, kehonkoostumuksen muokkaaminen, yms. Koko lapsuusikä tuli harrastettua painia, jalkapalloa, salibandya ja yleisurheilua. Vastusharjoittelun aloitin jo nuorena leuanvedon ja käsipaino –liikkeiden muodossa.

Olen myös itse kisannut CBB:ssä, sekä auttanut valmennettavia kisaprojekteissa. Liikunta ja hyvinvointi on minulle yksi tärkeimpiä asioita elämässä, ja pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni, sekä oppimaan uutta.

Osaamiseni SGT-valmennuksessa painottuu laaja-alaisesti eri osa-alueille, mutta sanoisin että vahvuuksiani ovat erityisesti ravitsemuksen yksilöllinen optimointi, erityisruokavaliot, laaja ravintolisätietous sekä kokonaisvaltainen valmennus, jossa otetaan huomioon valmennettavan erityistarpeet ja yksilöllinen tilanne.

Haluan auttaa valmennettaviani mahdollisimman kokonaisvaltaisesti, erityistarpeet ja
yksilöllisyyden ja elämäntilanteenkin huomioiden. Valmennuksissa otetaan huomioon kaikki osa-alueet, jotka vaikuttavat toisiinsa; treeni, ravinto ja lepo.

Olen ollut osana SGT:tä jo alusta saakka. Matias on minulle tuttu jo eskarista lähtien, sillä olemme samasta kaupungista kotosin, Kauhavalta. Treenasimme yhdessä tovin Seinäjoella 2012, ennen kuin Matias muutti Tampereelle. Matias myös auttoi minua omissa kisoissani, mm. poseerausten ja vapaa-ohjelman kanssa, ja oli mukana huoltamassa minua kisoissa. Minä taas huolsin Matiasta 2016 ja 2017 kisoissa, sekä kuvasin mm. kisa-kooste videot, jotka löytyvät SameGoalin Youtube kanavalta.

Teen kuntosaliohjauksia Seinäjoella.
Marko@SameGoal.fi

Marko – SGT

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uutena uutiskirjeen tilaajana saat -10% ensimmäisistä valmisohjelmista.

Uutiskirjeen tilaajana tiedät myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja kampanjoista!

 

Uudet ohjelmat / tarjoukset / kampanjat

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.