Matias Niemi

Moro! Olen Matias Niemi ja valmennuksen päävalmentaja. Olen täyspäiväinen yrittäjä ja Same Goal Oy on minun yritykseni, joka nykyään työllistää monia ihmisiä eri aloilta. Kotoisin olen Kauhavalta ja pohjalaisuus on suuressa roolissa kaikessa mun tekemisisessä. En pelkää sanoa asioita suoraan ja koen, että se on yksi mun vahvuuksia niin yrittäjänä, kuin valmentajana. Mä seison myös sanojeni takana. Jos jotain sovitaan niin se pidetään.

Urheilu on aina ollut suuressa roolissa mun elämässä. Monia eri lajeja on tullut kokeiltua mutta painia tuli harrastettua tosissaan kymmenen vuotta ja siinä kilpailinkin aktiivisesti. Painista sain hyvät pohjat kaikelle tekemiselle ja ennen kaikkea periksiantamattomuudelle.

Punttisalille pääsin tutustumaan ensimmäisen kerran 15 vuotiaana, ja se oli sen jälkeen menoa. Tiesin heti, että haluan tulevaisuudessa kilpailla kehonrakennuksessa ja treenejä alettiin tehdä heti sen mukaan. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, ja se tunne on pysynyt mukana tähän päivään asti, vaikka 10 vuotta vei aikaa nousta ensimmäisen kerran lavalle.

Kilpaileminen on aina kirsikka kakun päällä. Kaikki muu sen ympärillä tulee olla arvokkaampaa ja se intohimo pitää löytää siitä tekemisestä eikä kilpailemisesta. Ei mulla ollut aikanaan mitään tietoa ruokavalioista tai treeneistä. Alan lehdistä sain jotain vinkkejä poimittua ja niitä sitten yritettiin soveltaa omaan tekemiseen. Nykyään tietoa on joka paikasta saatavilla. Siinä on toki omat ja hyvät puolensa koska ihmiset menevät kaiken materiaalin keskellä sekaisin. Paljon on tullut tehtyä virheitä. Mä kuitenkin koen, että ne virheet on ollut todella opettavaisia. Ne on tuonut mulle tietotaitoa monesta eri näkökulmasta.

Mä oon omasta tahdostani ollut ylipainoinen. Kyllä! Omasta tahdostani. Luulin olevani iso ja lihaksikas vaikka oikeasti olin vaan läskikasa. Eli sikabulkit on kyllä testattu ja niiden haitat sekä hyödyt. Parhaimmillaan painoin 128kg. Tiesin kuitenkin että kun aika koittaa pystyn ne kaikki rasvat polttamaan pois. Ikinä en samaa tekisi toista kertaa mutta mä tiputin 40kg / 50 viikkoon joten tiedän mitä se vaatii. Mulla on ollut myös monenlaisia loukkaantumisia. Oon ollut leikkauspöydällä kolme kertaa. Kuitenkin pystyn tätä lajia tekemään vaadittavalla tasolla ja kehittymään. Paljon on tullut siis koettua ja kokeiltua.

Valmentajan työ on todella vaativaa. Pitää olla tietotaitoa anatomiasta, ravinnosta, treeneistä, henkisen puolen jutuista… Lista on loputon! Koska monenlaista osaamista tarvitaan niin siksi mä oon koonnut valmennustiimin. Tiimin, joka täydentää toisiaan. Mä en pystyisi tarjoamaan yksin tällaistä valmennuskokonaisuutta. En millään. Nyt mulla on ympärillä niin vahva tukiverkosto, että se tietotaito ei lopu. Aina löytyy vastaus asiaan kun asiaan. Mulle jokainen asiakas on todella tärkeä. Luulen että siitä syystä Same Goal kasvaa kovaa vauhtia. Jos sä olet miettinyt valmennukseen mukaan lähtöä niin lähde mukaan rohkeasti. Kun oot todella päättäväinen ja haluat tehdä jotain täydellä sydämellä, niin mä uskon, että se on mahdollista. Ihmisillä on paljon unelmia, mutta on ikävää huomata vain harvan niitä tavoittelevan. Mielestäni unelmia pitäisi tavoitella jokapäivä! Asettaa aina isompia tavoitteita, se on ainut keino päästä sinne minne olet matkalla.

Mun valmennus on sellainen, jonka takana voin ylpeästi seistä. Jokaisen valmennusjakson eteen on tehty valtavasti töitä. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Mä tiedän että oon tekemässä Suomeen valmennusta jollaista ei täällä vielä ole. Se on mun näköinen valmennus ja mikä tärkeintä niin voin samalla viedä Same Goalin sanomaa ihmisille valmennuksen kautta.

SG!
Matias Niemi, Same Goal Oy

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uutena uutiskirjeen tilaajana saat -10% ensimmäisistä valmisohjelmista.

Uutiskirjeen tilaajana tiedät myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja kampanjoista!

Uudet ohjelmat / tarjoukset / kampanjat

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.