fbpx
Same Goal logo
Sportlife Nutrition logo
Jaakko Koivunen logo

Miksi juuri he?

Same Goal Oy

Same Goal Clothing on urheiluun ja vapaa-aikaan keskittyvä vaatealan yritys. Same Goal haluaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista laadusta tinkimättä. Haluamme kannustaa ihmisiä asettamaan tavoitteita ja tekemään töitä niiden eteen joka päivä. Tärkeintä on että olet oma itsesi ja tiedät että SG merkillä on tarkoitus. Tervetuloa tutustumaan meidän nettisivuihin ja ostoksille alla olevasta linkistä. 

J-J Garage

Me Garagella panostamme laatuun ja asiakastyytyväisyyten. Tarjoamme palvelua autollesi määräaikaishuolloista aina vaativiin pesu- ja puhdistustehtäviin. Avaimet käteen palveluna noudamme autosi kotoa tai työpaikalta huollamme, pesemme ja tarvittaessa vielä katsastamme. Määräaikaishuollot toteutetaan aina auton huolto-ohjelman mukaisesti, jolloin myös tehtaan takuu säilyy.  Samegoal Oy:n valmennettavat nauttivat 15% alennuksesta J&J Garagen loppusummasta. 

Pakkotoisto

Pakkotoisto.com tukee lajin vahvioja vaikuttajia ja Matias Niemi on yksi niistä. Samegoal on tuettuna yrityksenä ja Matias yksilönä mediatuotannon puolella. 

Bananas

Bananas on luovan suunnittelun ja digitaalisen median palveluihin erikoistunut tamperelainen mainostoimisto. Same Goalille olemme toteuttaneet samegoal.fi verkkokaupan, ja tarjonneet muuta sekä luovaa että digitaalista osaamistamme. Me konseptoimme yrityksesi ilmeen ja idean yhtenäiseksi viestiksi, jossa ulkoasu palvelee sisältöä. Meiltä saat niin logot, yritysilmeet, verkkosivut, verkkokaupat, valo- ja videokuvaukset, sekä paljon muuta. Nopeasti ja yksinkertaisesti.

JS Pinta

Meidän laajasta tuotevalikoimasta löydät mainostuotteet laidasta laitaan. Graafinen suunnittelu, teippaukset, monenlaiset mainostuotteet sekä vaatteet painatuksineen ovat erikoisalaamme. Joustava, mutta ammattitaitoinen palvelu takaa mielekkään yhteistyön asiakkaillemme. Same Goalin asiakkaille tarjoamme 15% alennuksen tuotteista ja palveluista.

Sportlife Nutrition

Sportlife Nutrition® – tuoteperhe sisältää monipuolisen valikoiman tehokkaita, turvallisia ja luotettavia urheiluravinteita. Toimintaamme leimaavat jatkuva tuotekehitys, saumaton laadunvalvonta ja koko tuotantoketjun kattava vastuullisuus. Kaikki Same Goal valmennuksessa olevat saavat tunnukset extranetin käyttöön ja pääsevät hyödyntämään SportLife Nutrition -urheiluravinteita Same Goal:in tarjoamilla alennetuilla hinnoilla valmennuksen aikana.

Jaakko Koivunen

Nimeni on Jaakko Koivunen ja toimin Same Goal Oy:ssä kuvaushommissa. Päävastuualueeni on kaikki videomateriaali, mutta räpsin myös valokuvia aina tarvittaessa. Kaikki SG:n valmennuksessa olevat saavat -15% alennuksen palveluistani.

Fix´n´Fit

Olen Toni Lehtinen, koulutettu urheiluhieroja/personal trainer. Olen lisännyt osaamistani useilla eri lisäkoulutuksilla vuosien varrella. Toimin lihashuoltovastaavana Same Goalin valmennuksissa sekä Matiaksen henkilökohtaisena hierojana..