Kisavalmennus

KISAVALMENNUS

Oletko haaveillut kilpailemisesta fysiikka –lajeissa? Nyt se on mahdollista, sillä SGT avaa mahdollisuuden kisavalmennukseen SGT -valmennuksessa mukana oleville valmennettaville.

Kisavalmennus tarkoittaa spesifistä valmennusta, jossa fysiikka valmistellaan kisalavalle valmiiksi ihan kisapäivän viimeistelyjä myöden.

Kisavalmennus starttaa silloin, kun kisapäivä on tiedossa, valmentaja on tarkistanut kunnon ja ehdottaa dieetin aloittamista kohti kisoja.

On kaksi tapaa, miten kisavalmennusta edeltävä valmisteleva aika voidaan hoitaa. Tulet suoraan henkilökohtaiseen valmennukseen (150€ / kk sisältäen kaiken) tai sitten verkkovalmennukseen, jossa asiaa viedään eteenpäin lisämaksusta henkilökohtaistamisten muodossa.

HENKILÖKOHTAINEN TAPAAMINEN TAI PUHELU 40€

  • Ohjelmien nopeat muutokset sekä keskustelut valmennuksesta.
  • Valmennuksen laajempi kartoitus.

 

OHJELMIEN SUUREMMAT MUUTOKSET 50€

  • Erityisruokavaliot, treeniohjelmien muutokset, priorisoinnit jne…

 

HENKILÖKOHTAISET OHJAUKSET 50€ + 5€ SALIMAKSU

 

POSEERAUSVALMENNUS 60€ + 5€ SALIMAKSU

 

Koska sitten on mahdollista kisata?

Jos sinulla itsellä alkaa olemaan tunne, että alat olemaan fysiikan suhteen valmis kilpailemaan, niin varaa valmentajalta aika tapaamiseen. Tapaamisessa tehdään sitten päätös kisaamisen suhteen ja koska se on ajankohtaista. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että kukaan ei tee tätä hommaa pelkän kisaamisen takia. Me lähdemme toteuttamaan kisadieettiä vasta sitten kun sinulla on edellytykset kilpailla.

 

Valmentajat:

Tieto, taito ja käytäntö meiltä löytyy jo valmennustiimistä, sillä valmentajina toimivat Matias Niemi, Marko Aro ja Jussi Rantakari, joista Markolla on päävastuu kisavalmentamisessa.

Järjestämme valmennuksissa myös lisämaksusta poseeraus päiviä sekä yksittäisiä ohjauksia voi varata meidän valmentajilta. Milla Salo opettaa naisia ja Jussi Rantakari miehiä. Meillä on todella ammattitaitoiset poseeraus valmentajat, joita kannattaa hyödyntää valmennuksen aikana.

 

Kisatiimi:

Sportlife Nutrition tarjoaa kisatiimin SGT:n kisavalmennettaville. Sportlife Nutrition tarjoaa huoltajan, mutta valmentaja on tiiviisti kisapäivässä mukana.

 

Kisavalmennuksen hinta?

150€ / KK

 

Kisavalmennuksen hintaan sisältyy kaikki tarvittavat ohjeet koko kisavalmennuksen ajalle. Kisavalmennuksessa on tärkeää että valmentajat ovat jatkuvasti läsnä, ohjeet ovat sinulle räätälöityjä ja seuranta on jatkuvaa. Dieetin edistymistä seurataan kuvien, raporttien sekä tapaamisten avulla. Kisaajilla on myös oma Whatsapp –ryhmä jossa valmentajat vastaavat kysymyksiin. Saat dieetin päätyttyä reverse –ohjeet. Tämä kaikki sisältyy kisavalmennuksen hintaan.

 

Jos haluat kysyä lisää asiasta niin laita sähköpostia marko@samegoal.fi

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uutena uutiskirjeen tilaajana saat -10% ensimmäisistä valmisohjelmista.

Uutiskirjeen tilaajana tiedät myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja kampanjoista!

 

Uudet ohjelmat / tarjoukset / kampanjat

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.