Muut palvelut

”Nämä palvelut ja hinnat ovat kaikille. Sinun ei tarvitse olla valmennuksessa!”

Ohjaukset

HENKILÖKOHTAISET OHJAUKSET 50€ + 5€ SALIMAKSU

OHJAUS KAHDELLE 80€ + 5€ SALIMAKSU

OHJAUS KOLMELLE 100€ + 5€ SALIMAKSU

RYHMÄTREENIT 30€ henk. + 5€ salimaksu (Min. 6 henkilöä)

Olet sitten aloittelija tai jo kokenut treenaaja, niin SGT:n valmentajilta saat varmasti treeneihisi uutta potkua.

Miksi sitten tulla ohjaukseen?

Siihen on monia syitä. Sinulla voi olla jokin loukkaantuminen tai vaiva joka rajoittaa treenaamista, mutta ohjauksessa keksitään keino miten treenata tehokkaasti rajoitteista riippumatta. Voi olla, että sinulla on jokin lihasryhmä, mikä ei ota vastaan treeniä vaikka olet kaikkea jo kokeillut. Trust me, et ole!

Ohjauksessa syvennytään kohdelihakseen, ja haetaan sinulle eri tapoja aktivoida lihasta. Etsitään se tehokkain tapa juuri sinun fysiikallesi. Treenaatko varmasti kehittävästi? Oletko poistunut mukavuusalueelta missä lihas kehittyy. Vastaat varmasti kyllä, mutta monesti huomaan kun ohjattavat kertovat etteivät ikinä ole tunteneet lihaksissa mitään vastaavaa.

Luulit, että olit treenannut kovaa! Äläkä käsitä väärin. Valmentajat eivät ole tulleet sinua ”rääkkäämään”. Meidän tavoite ei ole se, että sä oksennat treenissä. Siinä kun ei ole mitään järkeä. Meidän tavoite on opettaa sulle mitä on kehittävä treeni ja mitä se vaatii. Kun sun tekniikat ja tekeminen on kunnossa, niin kehitystä on varmasti luvassa.

Ohjaamme seuraavilla paikkakunnilla. Muualla sopimuksen mukaan.

TAMPERE / Matias Niemi ( matias@samegoal.fi )

TAMPERE / Milla Salo ( millaemiliasalo@gmail.com )

TAMPERE / Jussi Rantakari ( jussi@samegoal.fi )

SEINÄJOKI / Marko Aro ( marko@samegoal.fi )

JYVÄSKYLÄ / Henri Böhm ( pthenebhm.gmail.com )

HELSINKI / Janne Utrila ( janneutrila@gmail.com )

HELSINKI / Veera Könönen ( veera.kononen@gmail.com )

POSEERAUSVALMENNUS

POSEERAUSVALMENNUS 60€ + 5€ SALIMAKSU

POSEERAUSVALMENNUS + KUNTOSALIOHJAUS 100€ + 5€ SALIMAKSU

RYHMÄPOSEERAUSTUNTI 30€ henk. + 5€ salimaksu (Min. 6 henkilöä)

Meillä on todella ammattitaitoiset poseerausvalmentajat, jotka etsivät juuri sinun fysiikallesi sopivimmat poseeraukset. Poseeraaminen on taidetta! Kun perusteet ovat hallussa, aletaan hiomaan timanttia. Poseeraamisen pitää olla persoonallista ja sen pitää näyttää luonnolliselta. Moni pilaa hienon fysiikan kisatilanteessa, koska ei osaa poseerata kunnolla. Kisojen jälkeen kun on turha selitellä, joten aloita harjoittelu ajoissa!

Poseerausvalmennusta teemme kaikkiin miesten ja naisten lajeihin. Shortsiin, klassiseen kehonrakennukseen sekä kehonrakennukseen. Bikini, wellnes ja body fitnes.

POSEERAUSVALMENTAJAT

Matias Niemi on kiistatta yksi suomen parhaimpia poseeraajia ja esiintyjiä. Hän ei muuta esittelyä kaipaa.

TAMPERE / Matias Niemi (matias@samegoal.fi)

Milla Salo on kilpaillut ja menestynyt Bikini Fitneksessä ja on esiintyjänä säteilevän upea. Kenellekkään ei jää epäselväksi kun Milla astelee lavalle. Vaikka osaisit poseerata, niin yleisön ja tuomareiden tulee huomata sut. Milla opettaa sulle miten olla lavalla itsevarmasti pilke silmäkulmassa. Milla tekee poseerausvalmennusta intohimosta ja rakkaudesta lajiin ja se näkyy asiakkaalle. Milla omaa myös Kehonrakennusliiton tuomarin oikeudet, joten hän tietää mitä poseeraamiselta ja lavaesiintymiseltä vaaditaan.

TAMPERE / Milla Salo (millaemiliasalo@gmail.com)

Jussi Rantakari on kilpaillut Classic Bodybuildingissä ja viimeisimpänä kehonrakennuksen (super)raskaassa sarjassa. Se että olet kilpaillut ei tee susta vielä hyvää poseeraajaa eikä varsinkaan opettajaa. Jussi on seurannut lajia kymmeniä vuosia ja omaa valtavan ”poseerauspankin” kun harjoitellaan siirtymiä pakollisten poseerausten välillä tai vapaa-ohjelmaa. Jussi on vaikuttanut myös allekirjoittaneen (Matias Niemen) poseerauksiin sekä vapaa-ohjelmaan.

Jussilla siis todellakin on silmää miten juuri sun fysiikka saadaan hiottua parhaaksi mahdolliseksi.

TAMPERE / Jussi Rantakari (jussi@samegoal.fi)

UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirje ja saat ensimmäisen viikon DELTS-treeniohjelmaa ilmaiseksi!


Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään.