Usein kysyttyä

VOINKO KORVATA RUOKA-AINE X:N RUOKA-AINE Y:LLÄ?

Kyllä voit. Kaikki ruokavaliomme on rakennettu mahdollisimman monipuolisiksi, ja aterioilta löytyy monipuoliset ruoka-aine vaihtoehdot, sekä kokonaan vaihtoehtoisia ateriakokonaisuuksia.

Valmisohjelmia käytettäessä voit korvata itse ruoka-aineita, kunhan tiedostat annetut ehdot, eli korvauksen tulee olla järkevä.

Verkkovalmennuksessa voit korvata itse, tai kysyä foorumilla valmentajilta korvauksesta, jolloin saat tarkat määrät millä korvata.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa valmentaja tekee korvauksen sinulle suoraan ravinto-ohjelmaan.

KENELLE VALMENNUS SOPII ?

Valmennus sopii lähtökohtaisesti kaikille, olit sitten aloittelija tai kokenut treenaaja. Lähtökunnolla ei ole merkitystä! Sinun on mahdollista viedä tavoitteellinen treenaaminen aina fysiikkalavoille asti SGT –valmennuksissa.

Valmisohjelmat sopivat yleensä heille jotka tahtovat noudattaa ohjeita omaan tahtiin, tai esimerkiksi treeni-ja ravinto-ohjelmien yhdistämiseen jossa asiakas treenaa omilla ohjeillaan, mutta haluaa ruokavalion painon pudotukseen.

Verkkovalmennus sopii heille jotka haluavat ravinto- ja treeniohjelmien lisäksi yhteisöllisyyden tunnetta, valmentajien tukea, ja muita etuja. Verkkovalmennus on valmisohjelmia kattavampi vaihtoehto.

Henkilökohtainen valmennus sopii heille jotka tahtovat saavuttaa tavoitteensa optimoidusti, ja mahdollisimman nopeasti. Henkilökohtainen valmennus on kattavin vaihtoehto, jossa saat sinulle ja sinun tarpeillesi räätälöidyt ohjeet, sekä niille muutokset, jatkuvan yhteydenpidon valmentajiin, sekä kaikki muut edut.

MITÄ JOS VALMENNUKSEN AJALLE SATTUU LOMAREISSU TAI SAIRASTUN?

Se ei ole ongelma, koska valmennuksia pyörii ympäri vuoden, ja yritän opettaa tästä elämäntapaa ihmisille. Lomareissut ja sairastelut kun ovat osa elämää! En halua, että valmennuksia ajatellaan jaksoina jonka aikana panostetaan kaikki, ja kun valmennus päättyy, niin tekeminen loppuu. Jos ajatellaan tekemistä vuositasolla, lomareissut ja sairastelut ovat niin pieni osa kokonaisuutta, että ne eivät valmennukseen vaikuta jos muuten tekeminen ja asenne on kunnossa.

Valmisohjelmia käytettäessä otat itsenäisesti sopivan mittaisen tauon treeneihin ja ruokavalioon. Hyvä kuitenkin olisi että ruokavalio pysyy mahdollisimman hyvin mukana myös tauon aikana.

Verkkovalmennuksessa löydät ohjeet miten toimia jos valmennuksen aikana sairastuu tai tulee lomareissu. Voit myös kysyä foorumilla valmentajilta tarkennettuja kysymyksiä taukoon liittyen, sekä kysyä neuvoja esimerkiksi nopeampaan toipumiseen sairastelusta, tai milloin on valmis taas koviin treeneihin.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa valmentaja muokkaa ohjeet menojen ja sairastelujen mukaan niin että takapakkia ei tule, ja että palaudut mahdollisesti sairastelusta tehokkaammin.

KUINKA USEIN RUOKAVALIOT JA TREENIMETODIT VAIHTUVAT?

Valmennukset päivittyvät koko ajan ruokavalion ja treeniohjelmien osalta riippuen valmennusjaksosta. Tähän on vaikea antaa yhtä oikeaa vastausta, koska valmennuksissa on monenlaisia ruokavalioita ja treeniohjelmia. Aina muutokset eivät välttämättä ole suuria, mutta sellaisia että ne tukevat kehitystä ja pitävät homman mielenkiintoisena. Valmennuksesissa päivityksiä tulee tasaisesti.

Valmisohjelmat päivittyvät noin kahden viikon välein niin treeni- kuin ruokavalio-ohjelmissa. Nämä muutokset ovat ennakkoon suunniteltuja, eli muutokset eivät ole kartoitettu yksilötasolle, vaan yleisellä tasolla jotta hommat menevät eteenpäin.

Verkkovalmennuksessa muutokset päivittyvät noin yhden tai kahden viikon välein. Jos muutosnopeus on kohdallesi liian nopea, voit kysyä tästä foorumilla valmentajilta, jolloin tiedät miten hidastat tai nopeutat tahtia esimerkiksi painonpudotuksen suhteen.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa valmentajat seuraavat progressiotasi tarkasti tulosten ja raporttien perusteella, ja tekevät niiden perusteella sinulle kartoitetut tarkat muutokset aina kun niille on sija, eli kun vauhtia pitää hidastaa tai kiristää.

TUOKO ERILAISET SAIRAUDET MUKANAAN RAJOITUKSIA? ESIM KILPPARIN VAJAATOIMINTA TMS?

Valmennukset on suunniteltu perusterveille, ja asiakas toteuttaakin valmennuksia aina omalla vastuulla. Jos sairauksia löytyy, on tärkeä edetä aina hoitavan lääkärin ohjeilla. Yleisesti liikunta ja terveellinen ruokavalio edesauttavat hyvinvointia ja terveyttä, sekä auttavat myös saavuttamaan paremman hoitovasteen sairaudelle.

Valmisohjelmiin ei kuulu valmentajien tuki, eli suosittelemme ostamaan suoraan räätälöidyt ohjeet jotka ottavat huomioon terveydentilasi.

Verkkovalmennuksessa voit kysyä foorumilla valmentajila vaatiiko nykyinen terveydentilasi muutoksia ohjelmiin. Tällöin voit varata valmentajan vartin, ja keskustella valmentajan kanssa tarkemmin mahdollisista asioista joita tulee ottaa huomioon, tai muuttaa, liittyen valmennukseesi.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa terveydentila, ja rajoitteet tulevat ilmi jo alkukartoituksessa, ja jonka mukaan ohjeet räätälöidään juuri sinun tarpeillesi, ja ottaen huomioon myös terveydentilasi.

KUINKA YLLÄPIDÄN SAAVUTETTUJA TULOKSIA VALMENNUKSEN JÄLKEEN?

Valmisohjelmamme sisältävät ohjeistukset kuinka jatkaa valmisohjelman jälkeen. Myös valmennuksessa tarjoamme ohjeet miten jatkaa valmennusjakson päätyttyä.

Muista että valmennuksessa on mahdollista olla ympäri vuoden. Niin ruoka kuin treeniohjelmat ovat tarkkaan suunniteltu tukemaan edellistä sekä tulevia jaksoja. Yksi tärkeimpiä asioita on saada pidettyä kovalla työllä tehdyt tulokset, sekä että niissä mennään koko ajan eteenpäin. Kukaan ei halua palata takaisin lähtöruutuun. Ei kukaan! Se kun on henkisesti todella raskasta aloittaa aina alusta.

KUMMAN VALITSEN DIEETIN VAI MASSAN?

Tämä kysymys on aina kaikilla mielessä valmennuksen alussa.

Valitset DIEETTI -ruokavalion jos haluat polttaa rasvaa ja kehosi on siinä tilassa että se kestää dieetin. Jos olet ollut jo pitkän aikaa dieetillä ennen valmennusta, niin sinun tulee miettiä onko järkevää aloittaa uutta dieettiä, vai pitäisikö antaa kropalle lepoa ja aloittaa tämä jakso MASSA ruokavaliolla.

MASSA ruokavaliota ei kannata pelätä sen nimen vuoksi. Tarkoitus ei todellakaan ole kerätä ylimääräistä rasvaa kehoon. Massa ruokavalio on suunniteltu niin, että energiaa tarjotaan juuri sopivasti tukemaan lihaskasvua, tehokkaita treenejä, sekä treeneistä palautumista, ilman liiallista rasvan kertymistä kehoon. Todella monella paino pysyy jopa lähes samana, mutta sentit lisääntyvät oikeissa paikoissa. Tämä tarkoittaa sitä, että rasva palaa ja lihakset kasvavat > kehonkoostumuksen muokkaamista parhaimmillaan!

Jos olet tyytyväinen kehoosi siltä osin että et tarvitse rasvanpolttoa niin valitset MASSA -ruokavalion.

Valmisohjelmiin ei kuulu valmentajien tukea, eli asiakas päättää itse kumman valitsee.
Valmennuksessa voit kysyä foorumilla, tai varata valmentajalta tapaamisen jossa kartoitetaan nykyinen kunto, tavoitteet ja henkilökohtainen polkusi kohti tavoitteita.

KUINKA VALMENNUS EROAA AIKAISEMMISTA VALMENNUKSISTA?

Same Goal Training valmennukset kehittyvät koko ajan, ja tarjoavat asiakkaalle monipuolista sekä parasta mahdollista valmennusta. Seuraava valmennus on siis taas entistä kehittyneempi ja monipuolisempi versio edellisestä.

Kaikki valmisohjelmat ovat uniikkeja, ja valmisohjelmista voi löytyä useampi versio, esimerkiksi Heavy, Heavy 2.0 ja Heavy 3.0.

Kaikki verkkovalmennuksemme ovat uniikkeja. Esimerkiksi PSG päävalmennuksemme starttaavat tammikuussa ja elokuussa, ja vaikka nimet ovatkin samat, sisällöt ovat täysin erilaiset!

Henkilökohtaisessa valmennuksessa kaikki ohjeet räätälöidään sinulle ja sinun tarpeidesi mukaan, joten toista vastaavaa valmennusta ei löydy. Ohjeita muokataan tietyn väliajoin jotta asiakas saa vaihtelevuutta ja mielekkyyttää ohjeiden noudattamiseen.

VOIKO ALAIKÄINEN OSALLISTUA VALMENNUKSEEN?

Yli 15 vuotias voi osallistua valmennukseen vanhempien suostumuksella. Laita siis rohkeasti asiasta viestiä Asiakaspalvelu@Samegoaltraining.fi ja saat lisäohjeet miten toimitaan.

SOPIIKO VALMENNUS RUNSAAMMIN YLIPAINOISELLE VAI PITÄÄKÖ OLLA JO HYVÄ LÄHTÖKUNTO?

Valmennuksien myyntiteksteissä on mainittu minkä tasoiselle valmennukset sopivat. Lähtökohtaisesti meiltä löytyy valmennuksia kaiken tasoisille.

Jos asiasta on kysyttävää niin kysy rohkeasti sähköpostilla Marko@Samegoal.fi

VOIKO VALMENNUKSEN MAKSAA OSISSA TAI LIIKUNTASETELEILLÄ?

Verkkokaupassa on laajat maksutavat. Voit maksaa valmennuksen halutessasi osamaksulla kun valitset sen maksutavaksi verkkokaupassa. Smartum, ePassi/Sporttipassi, Eazybreak, Edenred ja Tyky -maksuvaihtoehdot ovat mahdollisia. Jos maksat paperisilla liikuntaseteleillä niin laita viestiä Asiakaspalvelu@Samegoaltraining.fi ja saat lisätietoa asiasta.

SAAKO VALMENNUKSEN RUOKAVALION MAIDOTTOMANA, GLUTEENITTOMANA JNE.?

Ruokavalioita ei ole suoraan rakennettu maidottomiksi / gluteenittomiksi, mutta jokaisessa ruokavaliossa löytyy useampia eri ateria vaihtoehtoja, sekä vielä niiden sisältä useita eri ruoka-aine vaihtoehtoja, joista valitsemalla voit helposti muokata ruokavaliosi maidottomaksi tai gluteenittomaksi.

PITÄÄKÖ AAMULENKKI TEHDÄ TYHJÄLLÄ VATSALLA?

Saat itse valita itsellesi paremmin sopivan vaihtoehdon, eli joko aamulla tyhjällä vatsalla tai syömisen jälkeen.

Valmennuksista ollaan pyritty luomaan mahdollisen helposti toteutettava ja tehokas. Valtaosalle työssä ja koulussa käyvistä aamulenkit on helpompi suorittaa vähemmän täydellä vatsalla, eli lihaksia ylläpitävän aminohappodrinkin voimin. Tällöin valmennettavien ei tarvitse herätä normaalia aikaisemmin syömään aamupalaa, jotta ruoansulatuselimistö ehtisi prosessoida nautitun ravinnon vähemmän häiritsevään muotoon aerobisen kannalta. Tämä toteutus mahdollistaa mm. paremmat yöunet ja paremman ruokahalun, sillä monella ei ole nälkä heti aamusta.

KUINKA VALMENNUKSESSA ON HUOMIOITU JOS ON JO VALMIIKSI RUOKAVALIOLLA ESIM. KETOGEENISELLÄ?

Valmennuksissa ei voi käyttää omia ruokavalioita, vaan joko valmennuksen valmista ruokavaliota, tai sitten erityisruokavaliota, joka on räätälöity lisämaksusta valmennettavalle. Räätälöintiin voimme hyödyntää aiemmin käytettyä ruokavaliota valmennuksen ulkopuolelta, jos voimme osoittamaan sen tarpeen ja hyödyt tukemaan tavoitteita. Valmennuksien ruokavaliot eivät ole VHH- tai ketotyyppisiä.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa voidaan käyttää VHH tai ketotyyppistä ruokavaliota, mikäli asiakas niin toivoo. Pääsääntöisesti silti ehdotamme runsas hiilarisempaa ruokavaliota.

 

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uutiskirjeen tilaajana pääset kuulemaan ensimmäisten joukossa uusista valmennuksista, sekä mahtavista tarjouksista ja kampanjoista!


Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään.

 

Uudet ohjelmat / tarjoukset / kampanjat