Muutoskuvat

Jenna

Junnujen sm-pronssia!

Mun dietti alkoi kisoja kohti jo helmikuussa. Kaikki koutsit oli tässä sopassa vuorollaan hämmentämässä, ja hyvä niin. Kaikilla on valtavasti osaamista ja on mulla kokoajan semmonen fiilis, että taustalla on hyvä tuki joilta voi kysyä millon vaan tyhmiäkin kysymyksiä.

Dietti itsessään oli mulle tosi helppo. Mulla oli paljon kiireitä töiden suhteen, joten nälkää en hirveästi ehtinyt ajattelemaan. Vasta ihan loppuvaiheilla tuli muutamia öitä valvottua wolttia selaten.

Ensimmäiset kisat Kotkassa toi tuloksenaan junnujen sm-pronssia. NFE:ssä mun tavoite oli päästä finaaliin. Bäkkärillä kun Marko kertoi finaalipaikan saamisesta, saattoi ehkä joku onnenkiljahdus päästä:D Lopputulos oli kuudes.

Mä rakastan tätä elämäntyyliä ja kovaa treenaamista. Rakastin myös kisapäiviä, lavalla oloa ja esiintymistä, joten voitte varmaankin jo päätellä ettei tämä jää viimeiseksi kerraksi. Yhteistyö jatkuu ja seuraavat tavoitteet on jo asetettu!

Eemeli

12-WEEK HEAVY3.0
12-WEEK MASS

Treeniohjelma oli helposti noudatettavissa ja yllätyin vähän alussa siitä, kuinka vähän sarjoja oli joissakin treeneissä. Ensimmäisen viikon jälkeen ymmärsin kuitenkin koko ohjelman idean ja tajusin, että kun treenaa niin kovaa kuin ohjeissa lukee, niin ei siinä hirveämmin mitään jäänyt tankkiin.

Ohjelmasta sai omaan tekemiseen kunnon motivaatiopläjäyksen ja vaihtelua treeniin. Ohjelman ostaminen antoi myös mielenrauhan, koska tiesin, että jos en kehity niin ainakaan treenistä se ei ole kiinni.

Ruokavalio toimi mulle todella hyvin ja erilaiset ruokavaihtoehdot tekivät toteuttamisesta helpompaa. Vaikka kyseessä oli mass -ruokavalio, niin rasvaa ei kroppaan kertynyt juuri ollenkaan, mutta paino nousi 4-5 kiloa 12 viikon aikana.

Treeni- ja ruokaohjelmat toivat varmuutta tekemiseen ja ei tarvinnut itse stressata, että teenkö nyt jotain väärin.

Matti

Elämäni paras kunto!

8 kuukautta valmennuksessa mukana. Viimeinen 10 viikkoa dieetillä. Elämäni paras kunto oli tavoite ja siihen päästiin. Hieno valmennus ja hommat jatkuu kohti seuraavia tavoitteita. Kovia treenejä kaikille!

Jani

Kohti seuraavaa tavoitetta!

Jos haluaa jotain, niin sen eteen on tehtävä töitä! Ensimmäinen suunniteltu dieetti massan jälkeen alkaa olemaan taputeltu, joten suunta kohti seuraavaa tavoitetta. Kiitos SGT:n koko tiimille!

Daniel

Pikku dieetti ”projekti” tuli päätökseen. 32 viikkoa ja –29 kg!

Timo

Tuloksia 80 % tekemisellä!

PSG7 12 viikkoa dieetillä ja varmaa n. 80 % ruokavalion ja salin suorituksella viimeisimmistä koronasäännöksistä johtuen. Paino putosi 98,6 kg ja viimeisin oli 83.9kg. Ihan hyvä suoritus omasta mielestä.

Joonas

Elämäntapamuutos!

Aloitin 12-WEEK DIET valmisohjelmalla, jolloin painoa oli 130,5 kiloa. Töitä tehtiin ahkerasti ja tavoitteisiin päästiin painon ollessa dieetin lopussa 112,9 kiloa.

Sitten Joulu ja Uusivuosi välissä ja nestepöhöä kertyi sen verta, että PSG7 aloituksessa puntari näytti 118,1 kg. Lähdin PSG7 valmennuksessa 12 viikoksi dieetille ja treenasin Body 2 ohjelmalla. Ei lipsumisiä, vaan ahkeraa työtä.

Valmennuksen jälkeen kroppa alkaa olemaan siinä kunnossa mihin sen tahdoin aikanaan, kun lähdin hommiin.

118,1 -> 107 kg Vyötäröltä karisi 11 senttiä, ja lantiolta 9 senttiä tämän PSG7 aikana. Kroppa ja mieli voi taas hyvin. Kannattaa panostaa hyvinvointiin entistä enemmän jatkossa.

Vili

Vili todisti sen, että myös kotitreeneillä voi kehittyä. Mahtava muutos!

Otin valmennuksen SGT:ltä. Tämä valmennus kantoi nimeä 10 WEEK DIET. Nimeen vedoten, tämä sisälsi 10 viikkoa dieettiä. Odotin valmennukselta paljon ja luotto oli kova jo ennen valmennuksen alkua, mutta korona tuli ja sotki asiat siihen malliin, että se sulki itseltäni kuntosalin käytön erinäisistä syistä. Mieleni oli hetken maassa suhtautuessani skeptisesti kotitreenaamiseen ja usko kotitreenaamiseen oli poissa, enhän koskaan ollut kotona treenannutkaan.

Pohdin asioita ja tajusin, että paikalleen en voi jäädä, ja olihan valmennus jo ostettu, joten aloin uskomaan kotitreenaamiseen ja näin siinä mahdollisuuden, joten päätin, että kokeilen itselläni tätä valmennusta käyttäen ainoastaan kotitreenejä.

Kotitreenit maistuivat aluksi vastenmieliseltä ja asennoitumista oli hankala saada kohdalleen, mutta kun niitä teki ja huomasi sen, että niissä ohjeissa on oikeasti järkeä ja niihin on panostettu, alkoi treenaaminen kotona olla suorastaan mahtavaa! Sen toteutus on helpompaa kuin mikään jos vaan ymmärtää sen. Ruoka on kaapissa, suihku on kylppärissä jne. Ajankäytöllisesti aivan kuningasvalinta!

Tuloksista puhukoot kuvat puolestaan! Ja niitä TULI! Suosittelen vahvasti Same Goal Trainingia kenelle tahansa, joka haluaa tuloksia tekemisestä! Ja kuka ei haluaisi? Asenne!! Se tekee paljon! Uskokaa siihen mitä teette!
Gotta put your mind to it!!

Verneri

Osallistuin Matias Niemen Project Same Goal 12 viikkoiseen -valmennukseen diettisarjassa + 95 kg ja Body. Pudotin valmennuksen aikana yhteensä -23,6 kg. Painoni oli alussa 135,6 kg ja nyt 112kg.

Lähdin valmennukseen, koska minun on aina ollut vaikea tehdä asioita itseäni varten. Useammalla perheeseeni kuuluvalla jäsenellä on ollut useamman vuoden vaikeaa mielenterveyteen liittyvien sairauksien takia. Siksi on ollut vaikea keskittyä itseensä tämän kaiken keskellä. Ensimmäinen tavoitteeni valmennuksessa oli pudottaa – 10 kg, jotta voisin paremmin ja jaksaisin kotona tukea paremmin. Kilpaurheilutaustan myötä tiesin itsestäni, että tulen saavuttamaan asettamani tavoitteen, mutta en osannut arvata, että tulen saavuttamaan sen yli kaksinkertaisesti.

Huomaan nyt, että oloni on paljon kevyempi ja olen parantanut huimasti fyysistä kuntoani. Jatkoin kuitenkin vielä massaan Rebuildilla, jolla lähti vielä lisähöttöä -3,4 kg. Tammikuun PSG-dieetillä lähti myös vielä lisää yli – 11 kg!!! Nyt joka aamu katson itseäni peilistä ylpeänä, enkä näe vaan fyysisesti muuttunutta miestä, vaan myös henkisesti paremmin voivan itseni! On tää vaan upeeta! Kolme tavoitettani, jotka Matias käski kirjoittaa ylös ovat mielestäni toteutuneet.

1. Enemmän henkisen yhteyden luomista esimerkiksi keskustelemalla sekä yhteistä aikaa avopuolison kanssa ✔️
2. Äänikirjalukijaksi harjoittelua ✔️
3. Tavoitepainoni olivat: 105. 6 kg ja tavoitevyötärö alle 90cm, joissa ylitin itseni = Nyt paino on 100.4kg ja vyötärö 85cm ✔️

LÄMMIN KIITOS ja jatketaan terveellä tavalla eteenpäin, eikä anneta saavutusten kadota ja palata entiseen! Muistakaa uskoa ITSEENNE, siitä kaikki lähtee!

Ville

Nyt ois taputeltu 20 viikkoa kovaa treeniä ja vähän katsottu siinä samassa mitä sitä suuhunsa laittaa. Välillä oli vaikeeta, mutta kun piti katseen pallossa ja sai valtavasti tukea koko Same Goal porukalta nii jaksoi painaa melko kivuttomasti tähän asti. Iso TASSU lähtee myös Niemen Teemulle, joka veti kyllä kovia treenejä ja auttoi kun itsellä oli epävarmuutta omassa tekemisessä.

Erittäin toimivan konseptin on Matias luonut SG:stä ja en voi sanoa muuta kuin, että kaikki messiin olit sitten veteraani treenaaja tai vasta aloittanut. Uskomattoman paljon sain itse tästä kaikesta irti, ja nyt vasta ollaan aloitettu!

Vähä poseja tuli katsottua myös ja on niissä vielä paljon työtä, mutta tästä on hyvä jatkaa tämän porukan kanssa.

Mitäs nyt? Noh huilataan joulu ja lähetään tammikuussa kasvattaa lihaa sit tosissaan ja katsotaan mihin asti se riittää.

Viivi

Heipsan!  Mä en edes tiedä mistä aloittaisin kertomaan… Oon aivan järkyttävän ylpee itestäni, millä draivilla oon vetäny tän valmennuksen. Olin psyykannut itteeni dieetille kevääksi jo valmiiksi viime syksyn. Vaihdoin vain valmentajaa ja valmennusmetodia joulukuun alussa. Päätin liittyä Same Goal Training -valmennukseen. En kadu tätä päätöstä sitten hetkeäkään.

Tää ryhmä on auttanu puskeen eteenpäin kovempaa, kun mikään koskaan. Ja valmentajat ovat niin motivoivia, että oksat pois. Ei ois tullu mieleenkään lähtee sooloileen, kun tiesi, että tää homma tulee toimiin, kun vaan nöyrästi noudattaa ohjeita ja uskoo niihin. Ei sitä ole turhaan markkinoitu toimivana kokonaisuutena.  Mä voin 100 kertaa paremmin, kuin ennen valmennuksen alotusta. Oon energisempi, ilosempi, vahvempi ja istuuhan vaatteetkin jumalaare hiton hyvin nyt!

Oon löytäny itseni ylittämisen ihan uudella tavalla ja tajunnu et voimaa löytyy vaikka mihin, kun vaan uskaltaa kokeilla ja mennä eteenpäin! Mä oon vihdoin löytänyt itteni, miten haluan elämää elää ja mikä on mulle tärkeetä. Terveys, läheiset ja hyvinvointi (niin fyysinen kuin henkinen). Etenkin toi henkinen puoli. Tässä valmennuksessa, kun ei oo tarvinnut tuntee oloonsa yksinäiseksi, aina löytyy jeesiä ja osaavaa ihmistä asiaan, kuin asiaan!

Oon niin valmis jatkaan tätä matkaa näiden valmentajien kanssa täydellä höökillä 🔥 Paino: -6,6 kg Sentit: -25,5cm

KIITOS TÄSTÄ VALMENNUKSESTA❤️

Antti

Moro! Vuosi sitten aloitin Same Goal Trainingin valmennuksessa.

Hyvällä motivaatiolla lähin tähän kevääseen. Paljon oli syksynpuolella elämässä tapahtunut ja halusin itseni kuntoon. Nyt oon vääntänyt tätä valmennusta, omakotitalo remonttiai ja töitä.

Treenasin nyt Body 2 ohjelmalla, joka meinasi tässä loppuvaiheessa olla vähän liiankin rankkaa mulle kaiken keskellä, mutta hommat jatkuvat Rebuildissa.

Ylpee saa,n olla vaikka vielä on pitkä matka kuljettavaksi. 😊

Tuloksia:
Paino – 6 kg!

Tomi

Moro! Ensimmäinen valmennus kohta puolin takana ja hienosti on mennyt ainakin omasta mielestä! 👍

Alku tuntu vähän ehkä ruokien suhteen haastavalta mutta sekin meni nopeasti ihan rutiini hommiksi. 💪

Tavoitetta kohti on menty kovalla sykkeellä ja hommat jatkuvat vielä tämänkin ohjelman jälkeen Rebuildilla. 💪

Tuloksia:

Paino -8,4 kg

Juuso-Pekka

Moro! Syksyllä tuli tehtyä vaikea päätös, kun päätin lopettaa itselle tärkeän harrastuksen, joka on ollut aina osa elämääni. Eli jääkiekon pelaaminen loppui ja sen myötä alkoi kuntokin repsahtamaan.

Salilla kävin aktiivisesti, mutta kehitystä ei tullut ja syynä tähän oli ravinto. Salilla reenattiin kovaa, mutta tuli syötyä mitä sattuu.

Vuosi vaihtui ja tuli sitten lähdettyä Same Goal Trainingin kelkkaan.
12 viikon agenda oli Kickstart yli 95 kg ja Body 2.


Aloittaessa paino oli 106,3 kg, ekan kuukauden jälkeen 101,2 kg ja nyt 106,3 kg. (Ekan kuukauden jälkeen oli huomattavasti pienempi mies).

Paino 12 viikon jälkeen täysin sama, mutta kuva saa kertoa lopun.

Nyt on päästy hyvin alkuun ja Same Goal Trainingin kelkassa kuljetaan jatkossakin!!!💪

Senni

Moikka! Mun elämä on viimeisen vuoden aikana heittänyt melkoista kärrynpyörää.

Mä lähdin Matiaksen matkaan vuosi sitten, silloin lähti valmennus aluksi kivasti rullaamaan, kunnes omassa elämässä asiat menivät vinksalleen. Voin henkisesti tosi huonosti ja ilo urheiluun katos kokonaan. Loppuvuodesta päätin ottaa ison askeleen ja muutin mun vuoden ikäisen pojan kanssa kaksin. Pelotti helvetisti, ajattelin, että nyt en pääse harrastamaan mitään ja miten jaksan valvottujen öitten jälkeen vielä syödä säännöllisesti?

No oksetti katsoa itseäni peilistä, joten pakko oli nyt saada oma henkinen olo hyväksi! Onneksi lähdin taas Matiaksen matkaan mukaan. Mä en voi muuta sanoa kun, että mä voin henkisesti nyt niin hyvin, mitä en oo pariin vuoteen voinut. Tää matka on antanut niin paljon voimaa jaksamaan tätä arkea ja nyt koen, että olen paljon parempi äiti mun pojalleni, koska itsekin voin hyvin. Matka jatkuu Rebuildiin ja dieetillä mennään ja innolla odotan mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

Alpo

Moro!

Ensimmäinen ryhmävalmennus alkaa olleen paketissa ja onhan tää ollut menestys! Iso kiitos Matiakselle ja muille valmentajille.

Lähtötilanne ennen valmennusta oli sellainen, että herkut maistu vähän turhankin hyvin ja reenit polki paikallaan siellä omalla mukavuusalueella. Aerobista en tehnyt samasta syystä. Tulokset olivat sen mukaiset, kun näillä seteillä odottaa sopii. Ikää oli 29 vuotta, painoa 94,5 kg eikä peilikuva miellyttänyt, joten päätin, ettei meno voi jatkua näin. Mä täyttäisin ensi vuonna 30 vuotta ja haluan olla elämäni kunnossa kolmekymppisenä! Kirjotin ylös puolitosissani tavoitteeksi ”1.6.2020 paino 80 kg. RANTALEIJONA.”

Valmennus opetti mulle paljon. Päällimmäisenä jäi mieleen, että tuloksia tulee, kun noudattaa järkevää suunnitelmaa. Ei tää homma niin vaikeeta ole, pitää vaan päättää mitä sä oikeesti haluat ja tehdä duunia sen eteen. Tärkeä opetus oli myös se, että treenin lisäksi ruokavalio ja aerobiset ja lepo on yhtä lailla tärkeitä asioita ja kokonaisuus on se mikä ratkaisee. Ryhmässä on ollut hyvä meininki alusta alkaen ja se on myös auttanut puskemaan eteenpäin.

Treenit olivat mielenkiintoisia, ruokavaliota oli helppo noudattaa eikä näin ensimmäistä kertaa dieetillä olevana se dieettikään mikään nälkäkuolema ollut. Aerobiset oli alkuun tuskaa, mutta nopeasti niihinki tottui, Sain lisää motivaatiota, kun huomasin muutaman viikon jälkeen, että tää hommahan toimii ja paino tippuu.

Valmennuksen aikana painoa tippui 10,7 kg ja sentit on lähtenyt oikeista paikoista. Mä voin paljon paremmin. Oon saanu lisää itseluottamusta ja peilikuvakin miellyttää. Kesään on 2 kuukautta aikaa ja nyt voidaan jo todeta, että kesällä mä olen elämäni kunnossa!

Lea

Moikka! Hitto on hyvä olla omassa kropassa tällä hetkellä!


Pari vuotta sitten saatiin vanhan treenikaverin kanssa joku fiksaatio, että mun paino tulisi nostaa 70kg ”bulkkaamalla” (=ainakin kerran viikossa hamppareita jne). Noh kun se saatiin  65 kg:sta sinne 73 kg nii siitä lähtien oon yrittänyt päästä eroon näistä täysin TURHISTA kiloista ja rasvasta (varmaan oikeasti 2 vuotta). Dieettiä dieetin perään. Ja hauskintahan se on, että paino kuitenkin pomppi parin vuoden ajan 69-73 kg sisällä, mitään hirveitä muutoksia näillä dieeteillä ei saatu aikaseksi. Mitä en myöskään ihmettele, koska ma-pe vedettiin aina tiukasti ja la-su kutsui baari, darrasafkat ja älyttömät määrät ”cheatmealeja” 😂… Ei siinä, en kadu (tai no vähän vaan), koska nytpähän tiiän, että ei enää ikinä 😂❌

En oo ikinä noudattanut dieettiä näin tarkkaan, yhtäkkiä oon ymmärtänyt, että mulla oikeasti on itsekuria haha! Dieetillä on tullut yksi ennalta itseni hyväksymä ”lipsahdus” tammikuussa kun täytin vuosia, muuten menty tiukasti ohjeitten mukaan!

Lyhyesti virsi kaunis: Näin melkein  6 kg kevyempänä, helvetti mä voin hyvin! Kiitos helposti noudatettavista ohjeista ja ryhmätuesta, huippuvalmennuksen ootte tehnyt ❤️ Rebuildin ajattelin vielä jatkaa dieetillä, koska ”ylimäärästä” vielä on, etenkin vatsassa joka muutenkin ollut aina ongelma-alue sekä fyysisesti että pään sisällä. Lisätäkseni vielä, että nyt viimeisen 12 viikon aikana oon päässyt lähestulkoon kokonaan eroon tästä pään sisällä olevasta möröstä, joka on kummitellut niin kauan kuin vaan muistan 🥳

71,7 kg – 66,2 kg 🥳

Anette

Hellurei!

Lähdetään liikenteeseen siitä, että tää oli mun ensimmäinen valmennus Matiaksen mukana ja en vois olla onnellisempi siitä päätöksestä, että lähdin mukaan! Matkani ei toki pääty tähän, koska työtä tässä kropassa riittää (niinkun näkyy)!😅 Olen siis jatkamassa Rebuildiin ja elokuun PSG:hen.

Oloni omasta ulkonäöstä oli valmennuksen alussa todella vastenmielinen, vaikka tuota vartaloani yritin mahdollisimman itsevarmasti kantaa. En ottanut itsestäni aloituspainoa enkä mittoja, mutta tiesin että varmasti yli  80 kg dieetti -ryhmässä aloitan.

Olen saanut vähintään  10 kg painoa alas ja aion tulevana viikonloppuna ottaa tämänhetkisen painoni sekä mittoja.
Oloni on fyysisesti sekä henkisesti aivan eri levelillä kuin tammikuun alussa. Olen itsestäni ja saavutuksistani erittäin ylpeä! Tiukkaa tosin tekee laittaa nämä kuvat julkiseksi😅 Mutta tässä sitä ny mennään!

Tommi

Morjes!

Aloitin tammikuussa ensimmäisen valmennukseni ikinä kaverin yllytyksestä. Ajatuksena oli, että kroppaa voisi vähän kokeilla kiristellä, joten valitsin Body 2 ohjelman ja dieetin. Ensimmäiset 4 viikkoa paino pysyi kutakuinkin samana ja tämän jälkeen alkoikin sitten paino tippua 1 kg/viikko vauhtia. 12 viikkoa tehtiin kaikki treenit täysillä ja ruokavaliossa pysyttiin. Luottamus valmentajien tietotaitoon oli alusta asti kova ja sillä mentaliteetilla treenit vedettiin, että tulosta tulee kunhan ohjeita noudattaa. 💪

Kiitos valmentajille näistä kovista treeneistä ja selkeistä ohjeista niin harjoittelun, kuin ruokavalionkin suhteen. Ohjevideot katsomalla selvisi hyvin, kuinka liike tulisi tehdä oikeaoppisesti niin, että se kävisi oikeaan paikkaan💪 Loppuhan oli kaikki vain itsestä kiinni, miten kovaa sitä treenaa ja vetääkö kaikki liikkeet loppuun asti.

Arttu

Moro!!

Viime vuoden massalla tuli massailtua vähän liiaksi. 😅 Tuli syötyä aika reilusti cheat-aterioita ja kaikki tuntui tarttuvan. Nyt ollaan sitten dieettailtu ja melko kauan siinä meni, että kroppa lähti käyntiin ja alkoi kunnolla päästämään irti fläsästä.
Paino tuolloin syyskuussa noin 107 kg ja tämän valmennuksen alussa 102–103 kg. Tänä aamuna 95,8 kg
Dieetti jatkuu edelleen, mutta hyvää vauhtiin on taas päästy. 😄👍

Jatkoin valmennuksessa ja alin paino oli eilen 86,3 kg. Viime syksystä painoa pudonnut  21 kg!!! Helevetti. Ei voi, kun olla tyytyväinen tämän hetkiseen kuntoon ja tästä lähdetään reversellä kohti kesää. Eli poistutaan dieetiltä pikkuhiljaa, eikä lähdetä hulluttelemaan ruuilla tai herkuilla. Vapauksia syömisen kanssa toki on, mutta täytyy tarkkailla, miten kroppa reagoi. Kiitos Matias Niemi ja SGT jälleen kerran valmennusjaksosta! Tästä on hyvä jatkaa!

Pasi

Viime syksy meni illasta toiseen töiden jälkeen sohvalla eikä liikkuminen maistunut ja se näkyi sekä tuntui kropassa. Fyysinen tila oli huono, joka vaikutti myös henkiseen olotilaan.

Tämä valmennus oli se mitä tarvitsin ja pelkän Matiaksen persoonankin vuoksi, valinta valmennuksesta oli helppo. Ekalla valmennusviikolla mietin, että millä helvetillä syön kaikki ruuat, mutta ne alkoivat laskea jo toisella viikolla helposti. Sain revittyä itteni aamulenkeille aamu-unisuudesta riippumatta. Kroppa alkoi pikkuhiljaa herätä ja aineenvaihdunta toimia. Ekojen viikkojen aikana kroppa muokkaantui jo odottamattoman nopeaa.

Parasta koko valmennuksessa on ollut, kun on saanut syödä reilusti, dieetistä riippumatta. On ollut välillä nälkä ja myös mielitekoja, mutta oon ohittanut ne yllättävän helposti. Valmennuksen noudattamisesta tuli helposti rutiinia. Välillä on laiskottanut ja vituttanut lähteä salille, mutta aina on pitäny muistuttaa itteä, miten hyvä olo sen jälkeen on.

Tää on ollu “helpoin” dieetti ikinä ja tulokset ovat ainaki omasta mielestäni hyviä. Tajusin heti alussa olla tuijottamatta puntariin, peilikuva kertoo totuuden. Jatkan valmennusta ehdottomasti.

Project Same Goal -valmennus on se minkä tarvin ja tulen tarvitsemaan myös jatkossa.

Tuloksia:

Paino -8,4 kg

Susanna

Pari vuotta sitten söin ihan miten sattuu enkä liikkunut juuri ollenkaan. Olin tosi väsynyt, enkä voinut hyvin fyysisesti ja henkisesti. Lähdin mukaan ensimmäiseen Same Goalin kesäkuntoon valmennukseen reilu vuosi sitten ja sillä tiellä olen edelleen. Massalla olen ollut koko ajan kaikissa valmennuksissa ja nyt valmennusta on henkilökohtaistettu, koska tarkoitus on kisata vuonna 2020. Nyt välidieettiä takana 8 viikkoa ja voin paremmin kuin koskaan.

Tämä ryhmävalmennus on sopinut mulle tosi hyvin, koska siinä saa kuitenkin todella henkilökohtaista tukea valmentajilta ja mahdollisuus vielä henkilökohtaistaa sitä entisestään. Myös muiden valmennettavien tsemppaus tuo lisää motivaatiota. Treenit ovat monipuolisia ja tehokkaita.

Matias on todella aktiivisesti mukana ja aidosti kiinnostunut valmennettavistaan. Tästä on tullut itselleni elämäntapa syödä terveellisesti ja treenata säännöllisesti.

Näillä ohjeilla ei voi epäonnistua, kaikki on susta itsestä kiinni, kuinka paljon sä panostat omaan tekemiseen.

Oona

Erityinen plussa saliohjelmista, koska opin tosi paljon eri treenitekniikoita!

Tuloksia: Paino -5,7 kg

Kim

Mun valmennuksen alkutilanne oli yksityiselämän osalta täysi katastrofi kun pitkäaikainen parisuhde poikani äitiin päättyi ja he muuttivat pois. Eli ei kyllä ollut itsestäänselvyys, että minkäänlaisia tuloksia tulee, kun ei syöminen maistunut sitten yhtään. Matias sanoi, että syö tortilloja, jos ne menee alas. Söin niitä ekat 5 viikkoa

Mutta tämä valmennus ehdottomasti oli se kantava voima millä mun pää pysyi kasassa tuossa tilanteessa. Oli koko ajan lenkkiä, salia ja ruokaa ja niistä kehittyi rutiini mistä en luovu. Tällä hetkellä voin niin henkisesti kuin fyysisesti ehkä elämäni parasta aikaa! Ja se on kyllä uskomaton juttu! Sosiaalisuus on noussut aivan toiselle tasolle ja viikoittain tutustun uusiin ihmisiin. Huonoja päiviä ei ole vaan on aina mahtava herätä uuteen päivään.

Sitten mitat: no mulla ei niitä ole, kun olen hukannut lappuni mutta tässä nyt ne mitä osaan kertoa: ja siis olen ollut alle 85 dieetillä
Paino on täysin sama, kun valmennuksen alussa josta olen erittäin tyytyväinen koska ei ne kilot vaan se peili! Housujen koko on tippunut 31–28 tästä on hyvä jatkaa ja 2 seuraavaa valmennusta meneekin sitten massalla.

Karita

Takana on yli  80 kg dieetti Body ohjelmalla. Valmennuksen aikainen suurin haaste oli sairastelu, viimeiset neljä viikkoa mennyt suurimmaksi osaksi levossa kuumeilun takia.

Pääkopalle hankalaa mutta siitäkin selvittiin, aluksi ajattelin, että menee koko valmennus pilalle ja en ollut tyytyväinen tuloksiin mutta ajatus muuttui. Henkisesti ajattelen tämän olleen paljon vaikeampaa mitä fyysisesti koska ohjeissa ei lue miten toimia oman pään sisäisen kamppailun kanssa.
Helpointahan on noudattaa ruokavaliota ja treenejä, mutta mitäs sit kun joku suklaalevy huutaakin sun nimee tai sokaistuu täysin omalle peilikuvalle eikä näe tulleita tuloksia.

Matiaksen Facebook ryhmään laittamat videot kuitenkin motivoivat koko ajan painamaan eteenpäin ja uskomaan omaan tekemiseensä ja jo tulleisiin tuloksiin. On ollut siistiä, kun takana seisoo aktiivinen valmentaja joka on tavallaan koko ajan tietoinen missä mennään vaikkei kyseessä ole edes yksilövalmennus! Tämän valmennuksen aikana on tullut hyvä fiilis ja on kaiken tämän arvoinen, ja sen vuoksi jatkankin vielä tuleviin valmennuksiin koska koen tarvitsevani ryhmän ja valmentajien tukea.

12 viikossa paino putosi -7,8 kg ja senttejä lähti yhteensä – 40 cm! Paino -7,8 kg.

Anna-riikka

Itse ajattelin, että massa lihottaa mutta toisin kävi. Itse etsin alussa kuvia naisista jotka olisivat olleet massalla mutta näytti omaan silmään, että suurin osa oli valinnut dieetin. Tällä kuvalla haluan kannustaa ihmisiä massalle, koska massa ruokavalio muutti mun omaa ajatusmaailmaa sekä ulkomuotoa. Kiitos SG mukana ollaan jatkossakin!Miia

Loppusyksystä ajattelin, että olisi aika “taas” jollekin valmennukselle ja perehdyin vähän tuleviin. Aika nopeasti päädyin PSG:hen, hetken tutustuttua sisältöön ja muutoskuviin.

Aina olen tykännyt liikkua ja pitää kuntoa yllä. Syönytkin suhteellisen terveellisesti. Aiemmin olen ollut muutamilla ryhmävalmennuksilla ja saanutkin hyviä tuloksia, koska suorittanut ne sata lasissa, mutta ajatus ollut aina niissä “alku ja loppu”. Täysiä muutama viikko ja lihaksen kasvatus, muutoskuvat kehiin ja onnistumisen riemu. Mutta eihän ne lihakset siellä itsestään pysy.

Nykyisen valmennuksen puolivälissä, kun kroppa oli alkanut jo muokkautua taas hivenen, oli jo tullut selkeä ajatus siitä, ettei ole enää alkua ja loppua. Osasin alkaa ajatella pidemmällä tähtäimellä, kun vain tätä kyseistä 12vkoa. Oli siis selvää, että jatkan PSG:ssä läpi vuoden, jotta pääsen kohti haluttua.

Kyseisellä valmennusjaksolla olin massaruokavaliolla ja salin tein nelijakoisella ohjelmalla eli 4x/vko. Puoliväliin saakka oli älyttömän helppoa. Paino tippui viikko viikolta, joka mietitytti alkuun, mutta päätin odottaa lepoviikon ohi ja sitten olisin ollut valkkuun yhteydessä. Siitä ruokamäärät kuitenkin kasvoi ja painon tippuminen loppui. Ihanaa kun on voinut syödä kunnolla. Vapaasyönti-päivä teki omalle mielelle tepposia loppujakson ajaksi, koska sen jälkeen mielitekoja on ollut vaikka ja kuinka. Ruokavaliossa kuitenkin pysytty täysin, yksiä  30 v juhlien syömisiä lukuun ottamatta ja kahta keksiä töissä. Ei kaatanut kokonaisuutta. Eihän tän kuulukaan helppoa olla tai muuten kaikki oltais kunnossa, vai miten se meni!

Erittäin tyytyväinen olen jo saavutettuihin tuloksiin tässä ajassa, ja tästä se kasvu vasta alkaa! Suuri kiitos Matias ja muu valmennustiimi. “


Jukka

– 6 kg aamupaino ja lihoja tullut kyllä pöhötyksen tilalle. Täytyy sanoa, että 12viikon aikana on tullut monesti sanottua ääneen että ei tässä ole v*ttu mitään järkeä!

Ruokavaliossa pysytty muutaman pienen viattoman lipsahduksen lisäksi ja täytyy sanoa, että onhan tää palkinnut. Eilen otin kuvan ja löin vierekkäin ja täytyy sanoa, että kyllähän se tuntu hyvälle tajuta, että turhaan ole käynyt itteä kiusaa! Mutta isoin täs on se, että yks tavoite lyöty pakettiin itsensä kanssa. Tähän lähtiessä olin että “ 5 kg on mun tavoite että pudotan painoa,” no, sehän lähti heti ekan 4 viikon aikana! Nyt painon laskeminen on jojoillut hieman, mutta tulokset paranevat!

Thänks Matiakselle tästä matkasta, vahvasti täällä pohdin seuraavaa pelimoovii, että joku ohjelma mun täytyy ottaa jatkoonkin ettei repsahda homma käsiin ku hyvin alkanutkin.


Jukka

– 6 kg aamupaino ja lihoja tullut kyllä pöhötyksen tilalle. Täytyy sanoa, että 12viikon aikana on tullut monesti sanottua ääneen että ei tässä ole v*ttu mitään järkeä!

Ruokavaliossa pysytty muutaman pienen viattoman lipsahduksen lisäksi ja täytyy sanoa, että onhan tää palkinnut. Eilen otin kuvan ja löin vierekkäin ja täytyy sanoa, että kyllähän se tuntu hyvälle tajuta, että turhaan ole käynyt itteä kiusaa! Mutta isoin täs on se, että yks tavoite lyöty pakettiin itsensä kanssa. Tähän lähtiessä olin että “ 5 kg on mun tavoite että pudotan painoa,” no, sehän lähti heti ekan 4 viikon aikana! Nyt painon laskeminen on jojoillut hieman, mutta tulokset paranevat!

Thänks Matiakselle tästä matkasta, vahvasti täällä pohdin seuraavaa pelimoovii, että joku ohjelma mun täytyy ottaa jatkoonkin ettei repsahda homma käsiin ku hyvin alkanutkin.


Anna-Riikka

Minun matkani alkoi SG perheessä 7.1.2019. Siitä eka kuva. Eka valmennus meni enemmän kuin höpöksi. Tein kaikkea mitä ohjeissa ei lukenut ja olin niin kiinni vanhoissa tavoissa. Luulin jopa osaa tavoistani hyviksi koska elin sellaisessa omassa kuplassa.

Sitten alkoi Rebuild ja silloin päätin mennä ohjeiden mukaan ja sen hoksaa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että asia olisivat olleet helppoja, nyt vasta kunnolla aloin opettelemaan. Panostin siihen, että suoriuduin ohjeiden mukaan ja varmistin valmentaja Jussin kautta, ettei lipsumista tapahdu, tämän tuen tarvitsin tuolloin.
(Kutsuin sitä omalla kohdalla “isoveli valvoo projektiksi”)

-Fyysinen muutos näkyy kuvissa/vaatteissa, niin puntarissa että ulkonäössä.
-Psyykkinen muutos on tapahtunut niin, että olen oppinut olemaan itselleni armollisempi. Ajattelen itsestäni jopa kauniimmin ja koen että olen riittävä, vaikka matkani on vielä hyvin kesken. Aiemmin aina vertasin itseäni muihin.
-Sosiaalinen muutos on tapahtunut myös. Olen ollut ennenkin sosiaalinen, mutta olen tällä hetkellä itsevarmempi sosiaalisissa tilanteissa enkä juurikaan enää ajattele sitä, mitä muut minusta ajattelevat.
-Emotionaalinen muutos on tapahtunut niin, että olen oppinut hyväksymään itseni ja olen myös vaikeina viikkoina taputtanut itseäni olalle tuumaten: ”Ansku sä teit parhaasi, se riittää, hyvä.” Olen myös iloisempi ja nauravaisempi. Koen että sellainen negatiivisuuden kierre on katkennut.

Koen vielä, että matkani omien tavoitteiden suhteen on hyvin kesken ja että ilman SG perhettä en vielä pärjää omilla ”jaloilla”. Aion siis jatkaa matkaa vielä pitkään SG parissa, jotta saavutan tavoitteeni ja siipeni kasvavat jotta joskus pärjään vielä itsekseen enkä palaa huonoille teille. Sen aika ei kuitenkaan ole vielä pitkään aikaan sillä matka on vasta alkanut.


Arttu

Huh! 12 rankkaa viikkoa takana. Matka tähän asti on ollut huikea ja 12viikon tavoite omalta osalta saavutettu. Treenit tehty 99 % kaikki ja ruokavaliossa pysynyt 99%. Valmennuksen ensimmäisenä viikonloppuna oli kaverin polttarit Tahkolla, joka meinasi tuottaa tuskaa kun muut tyrkyttää juomaa ja syö ravintolassa ja itse katsoo vierestä vettä juoden. Mutta siitä ja myöhemmin pidetyistä häistä selvisin kunnialla!

Haastavinta 12 viikon aikana oli aikatauluttaminen treenien, työn(ylityöt), perhearjen kanssa. Aamulenkeille herännyt aina 04.10 ja siitä suoraan töihin. Töiden jälkeen treeni. Loppuaika päivästä meni kotitöiden parissa ja 8kk tyttären kanssa.

Pitkiä oli päivät ennen kuin pääsi hetkeksi illalla sohvalle istahtamaan 21.00 aikaan. Periksi en antanut! Arvostus omaa vapaa-aikaa (treenit) kohtaan nousi ja henkinen hyvinvointi kohosi nextille levelille. Vaikka välillä väsytti ja ei olisi jaksanut hilautua salille niin, SE fiilis jokaisen onnistuneen treenin jälkeen on sanoin kuvailematonta, kuinka huonokin päivä muuttuu hyväksi. Valmennuksen aikana oppi hyvin aikatauluttamaan päivät ja viikot. Eikä se dieettiruoka niin vähäistä ole, kun aluksi kuvitteli. Peilistä katsoo nyt hyvinvoiva minä, sinnikkyys on palkittu.

Kiitos tuesta ryhmä ja valmentajat, jota tämän ryhmän kautta sai!! Same Goal! Matka on vasta alussa ja tämä on sitä mitä haluan tehdä jatkossakin! Mukavaa Kevättä ja tulevaa kesää!”

Tuloksia:

Paino -5,8 kg
Vyötärö -11cm


Elina

Itsellä tää 12 viikkoa oli haastavin koko tän oman projektin aikana. Matkan aikana on oppinut taas paljon uutta niin treeneistä kuin itsestäkin. Peilistä katsoo nyt pirteä ja hyvinvoiva nainen. Kiitos Matias tästä 12 viikon matkasta taas!

Tuloksia: paino -6. 9 kg
vyötärö – 7 cm


Henri

Lyhyesti, hintalaatusuhteeltaan ehdottomasti parhaimpia asioita mihin oon koskaan panostanut.
Ja se on ihan mieletöntä, miten paljon vaikuttaa siihen omistautumisen tasoon se, että sä oot maksanu valmennuksesta, vaikkei tässäkään viikkohinta ollut, kun 8 euroa?
Tästä jäi paljon käteen tulevaisuutta varten, mutta silti se on vähintään yks offikausi vielä opeteltava, joten syksyn PSG:ssä palataan Matiaksen hellään huomaan.

Tuloksia: – 5 kg


Vallu

Haluan aluksi kiittää Matiasta! Ilman häntä tämä projekti ei olisi lähtenyt näin hyvin käyntiin. Kuvassa vasemmalla 1.1.2018 pullukka 105 kg. Kuvassa oikealla 7.6.2019 75,5 kg. Matka on kesken, mutta hyvässä alussa. Nyt aletaan tekemään lihasta ja jätetään sikabulkkaus muille. Katsotaan miltä vuoden päästä näytetään.


Joonas

12 viikon rupeama alkaa olla taputeltu, fiilis on erittäin kova! Massa alle 85 ohjelmalla menty ja ravinnon puolesta pysytty 98% kaidalla tiellä. Loppuen lopuksi painoa ei oikeestaan tullut, alkupaino oli ~80 kg ja alhaimmillaan käytiin  77 kg, nyt tultu tasaisesti lähelle kasikymppiin. Jos jotain kummempaa niin vatsa toimii, kun valettu, kroppa tuntuu kerrankin että se toimii niin kun pitäisikin.

Sentteihin kun mennään niin “oikeista paikoista” lähtenyt.

Tuloksia: Vatsa – 3 cm


Jere

Mun peilikuva 12 viikkoa sitten ei miellyttänyt. Työhousut kiristi, vaatteet alkoivat loppua kesken ja työkaverit kuittailivat. Oli aika tehdä viimeisen kerran muutos kropalle.

7.1.2019 dieetti alkoi, ja kävin ensimmäisen kerran vaa’alla noin vuoteen. 112,9 kg. Järkytyin, ja kävin ottamassa kuvat. Järkytyin enemmän. En ollut huomannut, tai ennemmin HALUNNUT huomata, että oon päässyt tosi huonoon kuntoon.

Dieetin yli  95 kg ensimmäinen kuukausi oli henkisesti erittäin rankka, alhaiset kalorit, alhaiset hiilarit, pitkät aerobiset ja pitkät treenit. Ahdisti, kiukutti, mutta jokainen treeni tuli vedettyä täysillä loppuun asti kunnialla. Kuukauden aikana mulla kävi mielessä monta kertaa kysymys “Miksi teen tätä?”. Tuntui ettei muutosta tapahdu, paino ei tipu, kilot eivät lähde.

Sitten se tapahtui. Kroppa tottui rankkaan dieettiin ja treenitapaan. Sentit alkoivat karista ja paino tippua. En ollut asettanut itselleni mitään tavoitteita, mutta toisen ja kolmannen kuukauden välimaastossa alkoi huomaamaan muutosta, ja sitten se tavoite löytyi. Päästä alle 100 kg.
Viimeinen viikko oli pääosin taistelua itseään vastaan pään sisällä. Mielitekoja, oi hyviä ruokia ohi ruokavalion. Pysyin kovana, ja pysyin ruokavaliossa! Tänään pääsin tavoitteeseeni ja vaaka näytti 99,6 kg, ja tästä on matka vain eteenpäin!”

Tuloksia: Paino 112,9–99,6 kg
Vyötärö  124 cm – 107,5cm (-16,5cm)


Janni

Nyt on 12 viikkoa takana ja käteen on jäänyt pelkästään kaikkea positiivista. Saan olla ylpeä siitä, että oon saanut puskettua itseäni koko ajan vaan pitemmälle reeneissä kuin koskaan ennen. Hyvin oon oppinu laittamaan lisää painoa liikkeisiin ja tekemään lisää toistoja, vaikka koskee ja paljon.

Oon saanut lisää itsevarmuutta, mikä johtuu itsensä ylittämisestä ja siitä, että on kannustettu pohtimaan omaa elämää ja omia tavoitteita. Oon tajunnut sen, että kannattaa asettaa tavoitteita ja tavoitella unelmia. Siksi mun mielestä tavoitelappu on loistava keksintö ja auttaa saavuttamaan tavoitteet.

Kaikista parasta tässä valmennuksessa on ollut se, että oon löytänyt tätä lajia kohtaan ihan uudenlaisen intohimon. Se on ihan sen ansiota, että on voinut täysin luottaa siihen, että ohjeita noudattamalla pääsee varmasti tavoitteisiin. Ja sen takia on ollu myös helppo päätös jatkaa valmennusta.

Tosi hienoa tässä valmennuksessa on ollut huomata, että kaikki te valmentajat teette tätä täydellä sydämellä. Sen näkee, että välitätte meistä ja teette kaikkenne auttaaksenne meitä, joten iso kiitos siitä! Myös tää ryhmä on ollu mahtava ja täynnä hienoja tyyppejä. Yks mun tavoite oli saada uusia ystäviä, jotka jakais mielenkiinnon tällaiseen elämäntapaan, ja uskon, että se tavoite voi toteutua kun saa jatkaa mukana #samegoalfamily:ssa.

Mun matka on nyt vasta alussa, joten en malta odottaa miten paljon tässä vielä kehittyy, kun pääsee kasvattamaan lihasta massalle!”

Tuloksia:

Paino – 4,75 kg
Vyötärö – 5 cm


Sonja

Heräsi kiinnostus Project Same Goal valmennukseen, koska oon varmaa kokeillu yhteensä neljää erilaista “valmennusta”. Niissä jaksanut painaa ehkä ekan kuukauden, mutta kiinnostus loppunut. Reenit maistunut puurolta ja ruokavalio ollut iha ihmeellinen. Mun paino on jojoillu nii paljo ees taas. Hoitajien taukohuone kesäisin lihottanut taas mut palleroksi.

Tammikuussa otettiin kuvat niin meinasin ruveta itkemään millaiseksi syöttöporsaaks sitä on ittensä päästänyt. Tässä valmennuksessa ryhmän voima toiminut niin hyvin. Heti alusta asti ollu hirveen innostus tekemiseen. Ekan kuukauden aikana läskit lähti karkuun. Multa on lähtenyt senttejä ihan s**tanasti, enkä voi ymmärtää miten se on edes mahdollista!!! Mun olo on ihmeen kevyt ja ibs sekä reflux oireet rauhoittunut.

Kiitos Matiakselle myös mielenvalmennuksesta. Aloin oikeasti Matiaksen yllytyksestä miettimään elämääni ja sitä mitä oikeasti haluan. Haluanko mä tehdä koko elämäni sairaanhoitajan töitä. Saanko mä siitä sitä tunnetta mitä haluan työltä. Vastaushan on, että no se työ on palkitsevaa, mutta niin raskasta ja oonhan mä nyt sika usein tosi väsynyt ja kyllästynyt jopa vihainen.

Mun unelma on ollut aina sisustaminen ja miettisin voisiko siitä saada ammatin. Selvittelin asioita ja tavoitteena on ensi vuonna hakea koulutukseen ja yrittää! Myös toinen 10 vuoden haaveena ollut asia tulee syksyllä käymään toteen, eikä jää vaan haaveeksi.

Tuloksia:

Paino -6,3 kg
Vyötärö -15cm


Niko

Ensimmäinen ohjattu dieetti ja hyvin toimi, vaikka toki rasvaa jäikin vielä. Välillä oli vaikeaakin reeneissä ja taistelin lihastuntuman kanssa tietyissä lihasryhmissä. Reenit kuitenkin saa vietyä kovemmalle tasolle kuin koskaan. Dieetin aikana oli oksennustauti ja tällä viikolla vielä ruokamyrkytys. Tällä viikolla reenit jäi vajaaksi mutta nyt vähän lepoa ja sit massalle seuraavaksi, joka onkin sitten vielä haastavampaa.

Tuloksia:

Paino -9,4 kg
Vyötärö -12cm


Niklas

Nyt on REBUILD meikäläisen osalta valmis. Ohessa vähä muutoskuvaa viime syyskuusta tähän päivään.

Viime kesä oli kyllä jättänyt jälkensä kehoon niin kuin kuvasta näkee. Syyskuusta joulukuuhun vedettiin omin avuin ja tammikuussa hypättiin sitten SG:n kelkkaan ja kyllä suurin muutos on tapahtunut tämän vuoden puolella. Iso kiitos siitä Matias!

Nyt kuitenkin ajattelin vetäistä kesä-heinäkuun omin avuin ja ottaa reeneihin mukaan kaikki omat lempiliikkeet, höllätä kaasujalkaa ja mennä jopa hiukan sinne mukavuusalueelle reenien osalta niin jaksaa taas elokuusta eteenpäin painaa täysiin. Ehkä se on ihan ansaittuakin, on kyllä menty lujaa viimeset 9kk niin salilla ku töidenkin puolesta ja rupeen huomaamaan, että kyllä se jalka rupeaa vaan painamaan.

Pikku hengähdystauko tähän väliin ja elokuussa taas nähdään! Kiitos ja kumarrus kaikille mukana olleille! Huikee ryhmähenki ja hyvä tsemppi, tän parempaa yhteisöä harrastaa lajia en vois kuvitella!


Volter

Alkaa meikäläiselläkin Rebuild oleen done. Mukavasti katos 11,5 kg painoa ja senttejäkin 25 yhteensä, jostain myös alkoi löytymään lihaksia minkä olemassaolosta en edes tiennyt. Myös hyvä rutiini syömiseen säännöllisesti löytyi ja salitreeni rupesi maistuun vaikka ennen se on ollut mun mielestä perseestä ja yliarvostettua.

Hyvä lähtee jatkaa Fit To Shrediin tästä ja tehän lisää tulosta! Täysin rahan ja vaivan arvonen valmennus! Matias on kyllä toimivan setin saanut rakennettua! Innolla odottelee jo tuloksista motivoituneena ensi viikkoon!


Juha-matti

Lähdin tähän valmennukseen mukaan, kun tuntui että on liian helppo antaa itselle luvan syödä huonosti, jos ei oo jonkun muun antamia ohjeita. Epäsäännöllisien työaikojen ja sitä kautta epäsäännöllisen ja huonon syömisen takia itsellä on alkanut kerääntyä läskiä ympärille ja viime vuoden tammikuussa painoa olikin siinä 100 kilon paikkeilla ja silloin jo päätin, että nyt riittää!

Sainkin painoa tiputettua muutaman kilon, mutta sitten sitä taas antoi itselleen periksi ja karkkia ja limsaa tuli taas vedettyä päivittäin. Matiaksen Same Goal toimintaa oon seurannut ihan alkumetreiltä asti, mutta en heti tohtinut tai kehdannut lähteä mukaan.

Viime jouluna mulla oli painoa noin 95 kiloa ja siinä jo aloin tuumata, että nyt pitää tehdä asialle jotain jätin sokerin pois ja paino alkoi jo pudota. Tein itselleni uuden vuoden lupauksen, että tänä kesänä, kun täytän 30 mun täytyy olla paremmassa kunnossa. Nyt 13 kiloa kevyempänä (dieetin alussa 93.1 kiloa ja nyt 80 kiloa) olo on todella kevyt ja mahtava. Mulla tämä paino on pudonnut käytännössä kokonaan vaan ruokavaliota noudattamalla toki joitain treenejä oon tehnyt ja työ on aika fyysistä, mutta voisin sanoa, että tässä tosiaankaan ei oo salipakkoa, kunhan käy sitten lenkillä ja tekee aerobisia. Eli tätä voi kyllä suositella ihan kelle tahansa!


Tomi

Mä oon aina vähän inhonnut tehdä reenejä ohjeitten mukaan. Oma tekeminen on ollu sitä mukavuusalueella menemistä ja tuloksetkin on ollu selkeästi sen mukaiset. En oo ollu tyytyväinen kroppaani, mut en oo todellakaan sitä inhonnukkaan. Aina vois olla isompi ja kireämpi.

Tykkäsin tästä tyylistä reeneissä mitä tässä valmennuksessa toteutettiin. Joka viikko muuttuva reenimetodi oli mulle just sitä mitä tarvin, eli pois sieltä mukavuudesta. Jokainen viikko oli haastava henkisestä ja varsinkin fyysisesti!

Selkee ja helposti toteutettava ruokavalio oli tukemassa ja tässä tuli ehkä itselle se suurin opetus. SYÖ ENEMMÄN! Ja sit vielä vähän lisää! Kuvittelin ennen syöväni tarpeeksi, mut voi pojat! Siinäkin ollut aina se pelko perseessä, että turhaa läskiä rupeisi kertyy. Kun hommat tekee oikein ja kunnolla niin ei tarvi pelätä.

Kaiken kaikkiaan ollut järjettömän siisti 12 viikkoa, joka meni tosi nopeasti! Tuli lisää tietoa ja taitoa niin perkeleesti, että ärsyttää kun en oo lähtenyt mukaan aiemmin! Uus valmennus jo hommattu ja loppu vuosi mennään massalla! Tää ottaa oman aikansa, sen oon oppinu ja sen, että en vertaa itteeni muihin. Kaikilla on omat taustat, metodit ja tavotteet. En masennu enää siitä, että joku on revitympi tai on isompi haukkari tai vahvempi pena. Joku päivä nää on mullakin!

Hienoa porukkaa ollut ryhmässä! Tulee lisää motivaatiota itselle kun ryhmä on pysynyt aktiivisena täällä ja kiitos valmentajille nopeista vastauksista ja kaikesta jeesistä! Tästä tulee hyvä vuosi.

Fabio

Kerrankin kun saisi ukon kiireeksi ja lihasta samalla. Rebuild Ready -valmennus jatketaan dieetillä, joten hyvä tästä tulee! Sen jälkeen voisi alkaa lihatalkoot!”

Tuloksia: Elokuu – kesäkuu mitat Paino -15,2 kg
Vyötärö -8 cm

Roope

Joskus 16-vuotiaana aloin käymään salilla ja sain siihen melkoiset ohjeistukset. Piti kuulemma syödä niin paljon, kun aina jaksoi ja aina kun oli nälkä…. Noh tämähän johti siihen, että syötyä tuli myös silloin kun ei käynyt salilla ja ravinto oli mitä oli. Tätä jatkui inttiin asti, painoa kertyi sen  116 kg mittariin.

Vuonna 2018 aloitin homman alusta ja lopetin aluksi vain sokerin käytön ja paino alkoi, kuin itsestään tippumaan. Ekan dieetin vedin 2018 keväällä. Homma toimi sen avulla tiputin 2018 yhteensä 29 kg. Edellinen dieetti loppui juhannukseen, jonka jälkeen perusasiat unohtui ja paino nousi 86.9 – – > 96 kg. Viime syksynä tutustuin Matiaksen Instagramiin ja kuulin Project Same Goal -valmennuksesta.

Tykästyin heti ideasta! Mulla oli jopa herätys vapaapäivänä yövuoron jälkeen, että kerkeän lunastamaan paikan heti kun se tulee julki myyntiin.

Sitten PSG valmennukseen. Alkupaino oli 95 tasan eli alle 95 dieetillä vedin. Kaikki ateriat tuli tehtyä pilkulleen, mutta pari kertaa saattoi jäädä iltamunat syömättä tai satunnainen banaani. Mittoja en ole ottanut ja se kaduttaa. Mutta paino tosiaan oli alimmillaan sen  87 kg ja tänään se oli 88kg. Eli sen  7 kg paino tippunut. PSG:n aikana on tullut opittua paljon, tekemään ruokaa mikä on terveellistä eikä maistu perseeltä, reenaa monipuolisemmin ja mikä omasta mielestä tärkein, niin menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Päätin jo heti parin viikon jälkeen, että jään Matiaksen valmennukseen. Varmasti jäi paljon kertomatta mutta kiteytettynä  7 kg kevyempi ukko ja henkisesti vahvempi, kuin koskaan!

Eija

Mä lähdin mukaan koska oma peilikuva ahdisti ja oma sisäinen puhe itselle oli sitä että, vitsi senkin läskimaha, saamaton norsu jne. Mä asetin tavoitteiksi fyysisellä puolella kehonkoostumuksen muutoksen parempaan suuntaan eli rasvaa alas ja lihasta lisää. Toinen tavoite on jaksaa työssä, joka on raskasta ja kuormittavaa monella tasolla. Kolmas ja ehkä jakson tärkein tavoite oli ihmissuhteessa, eli mun kohdalla suhteessa omaan itseeni.

Valmennus on ollut tässä suhteessa todella opettavainen. Olen lapsesta asti oppinut suorittamaan elämässä ihan kaikkea, koska sillä olen pyrkinyt saamaan oikeuden olla olemassa, jota en ole kokenut minulla muuten olevan ja saada hyväksyntää ja rakkautta. En osaa tunnistaa omia rajojani koska niitä on rikottu niin kamalalla tavalla, silloin kun olin lapsi ja nuori. Olen opetellut kuuntelemaan itseäni ja antamaan kropalle ja mielelle lepoa, vaikka se edelleenkin on tosi vaikeaa. Valmennuksen aikana olen tajunnut, ettei minun tarvitse verrata itseäni muihin ja tuntea häpeää, vaan peilata omaa edistymistä niihin omiin tavoitteisiin. Valmennus on tuonut mukanaan onnistumisia, mutta myös vaikeita tunteita, jotka on täytynyt kohdata, kun en ole enää paennut niitä lohduttajan ja rakkaan ystäväni ruoan luokse.

Olen yrittänyt opetella sanomaan itselleni, että sinä riität, vaikka et pystyisikään suorittamaan 100% sesti, jokainen prosentti päälle 0 on kuitenkin plussaa. Lähden hyvin mielin jatkamaan matkaa Same Goal -perheen kanssa tuleviin valmennuksiin. Kiitos tälle huippuryhmälle ja Matias sulle ja muulle valmennustiimille. Se että julkaisee kuvat, on mulle TODELLA iso askel häpeän voittamisessa.

Tuloksia: Paino -3,9 kg
Vyötärö -12 cm

Jussi

Mistähän sitä nyt aloittas. Viime syksynä ajoin moottoripyörällä kolarin, jonka seurauksena solisluu meni poikki ja vaati leikkauksen.

Joulukuussa mietin PSG:n aloitusta pelkän ruokavalion ja osittaisten jalkatreenien muodossa, koska oikea käsi ei noussut lähellekään vaakatasoa ja voimaa siinä ei ollut kerrassaan yhtään. No tammikuu koitti ja PSG alkoi ja fysioterapeutin kanssa oli saatu aika paljon edistystä mutta esimerkiksi hakkikyykky, lähes kaikki tankoliikeet, punnerrukset ja olkapää treenit piti kivun vuoksi jättää pois. Treenasin kuitenkin selkää, käsiä ja jalkoja aina kokeillen ja soveltaen kivun ja liikeratojen puitteissa. Rinta ja olkapää treenit jäivät lähes kokonaan tämän jakson aikana suorittamatta. Jotain tulosta tällä todella vähällä arkiliikunnalla ehkä 75 % noudatetulla ruokavaliolla saatiin aikaan. Aerobisia jäi aika paljon suorittamatta monesta eri tekosyystä.

Tuloksia: Paino -3,8 kg
Vyötärö -3 cm

Kirsi

Paino ja ulkonäkö on ollut minulle aina todella arka paikka. Koulukiusaaminen lihavuudestani jätti sen verran syvät haavat, että aikanaan kun loppujen lopuksi olin laihduttanut yli 40 kiloa, en osannut sitäkään oikein arvostaa. Peilistä näkyi aina vaan se lihava kiusattu tyttö, joka ei arvostanut itseään yhtään.

Salilla kävin vuosia sitten kohtalaisen aktiivisesti mutta tuloksia ei juuri tullut, jälkeenpäin olen tajunnut, että siinä ei ollut sitä tekemisen meininkiä yhtään. Pysyin mukavuusalueella koko ajan. Viimeisimmät vuodet olen pitänyt kuntoa yllä lenkkeilemällä ja kotitreeneillä. Halu palata salille ja kehittää kroppaa kasvoi koko ajan. Minulla ei vaan ollut taaskaan uskoa itseeni, että saisin mitään aikaiseksi, olin jämähtänyt. Ahdisti lähteä edes salille.

Uusi valmennus lähestyi ja mietin viimeiseen päivään asti, lähdenkö mukaan. Sitten tein yhden elämäni parhaista päätöksistä ja ostin valmennuksen! Valmennus lähti käyntiin hyvin ja pian tajusin, että tätä mä juuri tarvitsin. Ruokavaliossa ei ole ollut hankala pysyä, samoja ruokia kuin ennenkin mutta määrät tarkempia. Se mikä jäi, oli ainainen herkuttelu suklaalla varsinkin iltaisin. Ja myös joka viikonloppuinen juhliminen tietysti jäi, luojan kiitos!

Kerrankin olen tyytyväinen itseeni, tuli ihan pala kurkkuun, kun tajusin. että hymy nousi huulille kun katsoin muutoskuviani. Se että en joka päivä ole ahdistunut omasta itsestäni, on jotain niin hienoa ja hämmentävää jopa. Eli pelkästään tämä ei ole ollut kehittymistä fyysisellä tasolla vaan myös henkisellä.  Valmennuksen alussa ajattelin, että joo minä en mitään kuvia pysty julkaisemaan, ei ikinä! Mutta sekin vie mua eteenpäin, kun nyt niin teen! Matka jatkuu Rebuildin merkeissä ja se on ihanaa! Kiitos Matias ja muut valmentajat suuresti, tää on tehnyt mulle niin hyvää! Ja te muut ryhmäläiset, huikeita ja ihania ihmisiä ootte! Tämä ryhmä on niin kannustava ja motivoiva!”

Tuloksia: Paino -4,9 kg
Vyötärö -7 cm

Hanna

Voitin viikko toisensa jälkeen masennuksen, uupumuksen ja ahdistuksen. Tää on ollut elämän mullistava valmennus minulle.

Mieli on niin rättiväsynyt tällä hetkellä kaikkien helvetin perkeleen ihmissuhdesoppien takia, ettei minusta ole tähän tämän enempää tarinoimaan, muuta kuin että olen aivan helvetin ylpeä itsestäni ja äärimmäisen kiitollinen tästä valmennuksesta. Mikäkö muuttui? No, minun loppuelämäni. Kiitos Matias ja kaikki ihanat ryhmäläiset! Saanen itkeä ihan pikkasen!

Timo

Yli 20 vuotta on tullut liikuntaa harrastettua eri muodoissa. Kuntosali on kuitenkin aina ollut se ykkönen, on sitten haettu voimaa tai lihasta.  40 v häämöttäessä mittarissa tuntui siltä, että vielä on kokeiltava voiko näillä kilometreillä päästä parempaan kuntoon. Treeniohjelmasta ja ruokavaliosta on aina tullut huolehdittua itse, mutta treeni tuntui polkeneen paikoillaan jo pitkään.

Same Goal -valmennuksen aloittaminen oli ehdottomasti käänteentekevä asia. Ohjelma ja valmennus polkaistiin nopeasti käyntiin ensimmäisen yhteydenoton jälkeen ja ohjeet olivat selkeät. Viikko viikolta treenit ovat haastaneet ottamaan enemmän itsestä irti ja tuloksia on ehdottomasti syntynyt. Treenit ovat viikoittain erilaisia ja eivätkä anna kehon tottua yhteen ja samaan kaavaan. Ruokavalio on selkeä ja helppo toteuttaa. Viikolla 19 menossa ja matka jatkuu. Olen ollut ehdottoman tyytyväinen valmennukseen!

Tähän kuntoon en yksin olisi päässyt. Kiitos Same Goal ja Matias Niemi!

Camilla

Kiitos Matias ja SG!

Tulokset: Paino – 14 kg

Jukka

Salilla on tullut käytyä viimeiset 15 vuotta, mutta tästä ajasta vasta viimeiset 3 vuotta säännöllisesti ja niin että siinä on ollut enemmän tavoitteellisuutta. Suurin ongelma itselle on ollut riittävän pitkäjänteisyyden puuttuminen, olen saattanut treenata ja syödä kurinalaisesti vaikka kolme kuukautta, mutta sen jälkeen pari kuukautta on mennyt sekä treenien, että syömisen suhteen niin ja näin.

Olin seuraillut pidempään Matiasta YouTuben puolella ja koin, että nyt on aika laittaa pidempiaikainen projekti käyntiin. Sovimme Matiaksen kanssa vuosi valmennuksesta, jossa ensin koitettaisiin saada ukkoon lisää lihaa ja sen jälkeen raavittaisiin oma tiukin kesä kunto esiin.

Matias on esimerkillinen valmentaja! Ohjeet olivat selkeät ja helpot noudattaa, päivityksiä tehtiin nopeasti, jos semmoiselle oli tarvetta. Nopeasti oli selvää, että nyt kaikki on kiinni vain omasta motivaatiosta ja kyvystä tehdä niin kun sanotaan. Ne, jotka minut tuntee, tietää että harvemmin teen puolivaloilla. Tehdään joko täysillä tai jätetään kokonaan tekemättä! Kokonaisuutena hommat sujuivat paremmin kuin uskalsin odottaa. Nälkä kasvaa syödessä ja hommat tulee jatkumaan! Siitä dieetistä: vedettiin 18vkoa, jonka aikana paino putosi 16 kg (110->94) ja vyötäröltä katosi 16 cm (100-> 84 cm).

Olen enemmän kuin tyytyväinen ja voin hyvillä mielin suositella Same Goal -valmennusta kaikille, joilla tavoitteina joko lihastenkasvatus, laihduttaminen tai vain yleisen hyvinvoinnin parantaminen!

Jonna

No niin, se alkaisi 12 viikkoa olemaan kohtapuoliin paketissa! Mulle tämä oli ensimmäinen ryhmävalmennus- ja dieettikokemus. Ja voin sanoa, että tämä matka on ollut: Hieno, haastava, erittäin tunteikas, ärsyttävä & parasta antia pitkiin aikoihin! Varsinkin tällaiselle tyypille, joka on aina mennyt omalla mukavuusalueella salin ja ruokailujen osalta. En ole koskaan viettänyt näin paljon aikaa keittiössä ja TREENIT olleet aivan huippuja (niin kauan, kun omat energiat niihin on riittänyt).

Nyt ollut aivan uusi meno salin puolella, siitä todella iso kiitos! Oon noin 5 vuotta käynyt salilla ja se on ollut oma henkireikä aina ja nyt oli mahtava saada uutta boostia tekemiseen, ja huippua kun ollut mahdollista osallistua valmennuksen ryhmätreeneihin. Saman henkinen porukka saa potkua persuksille.

Helpollahan ei näitä tuloksia ole tullut, on ollut viikkoja/ päiviä kun oon miettinyt miksi ihmeessä teen tätä?!  Ja joka kerralla kun tallaiset ajatukset valtaa mielen, niin oon palannut tavoitelappuun, joka muistuttaa just siitä että miksi perkele mä tätä haluan tehdä!
Nyt vihdoin ja viimein todistin itselleni sen että pystyn mihin vaan jos oikeasti sitä haluan! Mittoja en oo vielä ottanut, mutta kiloja lähtenyt -8kg.

Kiitos Matias ja muu SG-porukka! Rebuildissa jatkuu hommat!Riku

6kk sitten kun kirjoittelin Matiakselle ensimmäistä viestiä, niin pari päivää ennen sitä aamupaino näytti 140,1 kg, mikä on enemmän mitä koskaan olen painanut. Parhaimmillaan käytiin siellä 116,9 kg, joten pudotusta on melkoinen määrä. Vaikka asetinkin itselle kovat tavoitteet, että alle  120 kg on mentävä niin nyt tuntuu aivan epätodelliselta. Tiesin että itselläni suurin rasvamäärä on keskivartalossa ja jäihän siihen sitä tavaraa ja löysää nahkaa vieläkin, mutta tiedostan kyllä, että se on pidempi prosessi ja jääpä ainakin nälkää seuraavallekin dieetille!

En ole itse oikein edes sisäistänyt vielä, että mitä on tullut tehtyä. Vaikka monet kaverit, tutut ja salilla jopa aivan vieraat ovat sanoneet, että hienoa duunia niin itse olen edelleen vähän pihalla.

Valmennus oli paljon ja antoi paljon enemmän mitä odotin. Nykyään on jonkinlainen tieto siitä, miten syödään puhtaasti. Oppinut asettamaan tavoitteita, jota kohti mennä. Ja muutenkin saanut treenaamiseen ihan uuden ulottuvuuden, kun tietää että se itse treenisuoritus on vain niin pieni osa kokonaisuutta.

Mulla on ollut elämäni aikana useita kymmeniä eri valmentajia, on ollut seuravalmentajia, maajoukkuevalmentajia, on ollut valmentajia Suomesta ja ulkomailta. Ja arvata saattaa, että sinne mahtuu hyviä ja sitten niitä aivan paskoja. Kuitenkin Matiaksen videoista jo tajusin nopeasti, että mä haluan just Matiaksen mun valmentajaksi. Valmentajana hän on tiukka ja vaativa, mutta osaa olla myös ymmärtäväinen ja reilu. Missään vaiheessa ei tullut sellaista tunnetta, että jäisin yksin tämän homman kanssa, vaan aina oli tuki olemassa. Ja se mikä tekee hyvän valmentajan, niin valmentaja ajattelee myös valmennettavan korvien väliä, ei vain sitä itse treenisuoritusta. Ja Matias on just sellainen. Käskee asettamaan tavoitteita muillekin osa-alueille kuin vain treeniin, kysyit mielipiteitä ja fiiliksiä. Matias, jatka samaa rataa, se vie sut vielä pitkälle.

Sami

Kyllä sitä vain ihminen on sokea omille kiloilleen, en omasta mielestäni ollut pahasti edes tukeva, kun dieetti aloitettiin 2017 vuoden lopulla, painon ollessa 95.6 kiloa. 20 viikon dieetti edessä. Perusarki piti nelihenkisessä taloudessa pyöriä, johon myöhemmin tuli muutos, siitä lisää sitten tuonnempana. Treenit piti tehdä, ruuat valmistaa, töissä käydä jne.

Ruokavaliot olivat hyviä ja monipuolisia, ei mulla ollut juurikaan nälkä edes viimeisten viikkojen aikana. Itse asiassa vasta viimeisten kolmen viikon aikana jouduin oikeasti taistelemaan itseäni vastaan ihan tosissaan. Kyllä sen kuitenkin hammasta purren kestin, vaikka lujille otti. 20 viikkoa dieetattiin ja paino oli tullut 95,6 kilosta alle 81 kiloon, vyötärö taisi olla 96 cm aloituksen aikoihin ja alle 78 kun lopetettiin valmennus.
Kun tämä 20 viikon dieetti oli lopuillaan tuli Matiakselta puhelu ja yllättävä ehdotus. ”Mitäs Sami sanot, jos tehtäisiin sulle kahden viikon mittainen kisaviimeistely?” Olin ihan, että WHAAAAAT, mitä ihmettä, ihanko oot tosissasi. Sehän passas mulle!

Kroppa ajettiin ketoosiin ja ruokaa tuli aika vähän. Kyllä muuten ukko kiristyi kahdessa viikossa paljon. Mutta, oli se rankkaakin, ei voi niin kun elämän helpoimmiksi viikoiksi kehua. Kotonahan ei muuten odottanut enää kukaan, vaimo muutti tammikuun alussa lasten kanssa pois ja avioerohan siinä tuli. Tämä omalta osaltaan pisti hommalle pikkusen lisä maustetta ja haastetta. Matias oli isona tukena, kun tästä asiasta kirjoteltiin, kiitos siitä! Se mikä ei tapa vahvistaa jne onhan näitä loruja.

Viimeistelyt vietiin kunnialla loppuun. Kuvauspäivän aamuna paino oli 79.2 kiloa, että pari kiloa vielä viimeisillä kahdella viikolla kiristettiin. Valmennukseen olen erittäin tyytyväinen, sain rahoilleni juuri sitä vastinetta mitä halusin ja tarvitsin ja enemmänkin. Kiitos Matiakselle tästä matkasta, aina ei ollut hauskaa, mutta eihän sen kuulu ollakaan. Tsemppiä kaikille muillekin dieettaajille ja hyvää kevättä.

Elina

12 viikoa meni kyllä nopeasti! Senttejä lähti lantiolta – 7 cm, vyötärö -6cm ja painoa -8kg.

Isoin asia mitä valmennuksesta näiden lisäksi sain, on aivan uudenlaista treenitehoa omiin harrastuksiin. Kunto on kasvanut kohisten ja voimaa on tullut myöskin lisää.  Ennen luulin, että aineenvaihdunta on jo hereillä, mutta nyt tämän dieetin myötä voin sanoa, että nyt se vasta kunnolla onkin herännyt. Kiireinen arki erityislapsen, perheen pyörityksen ja töiden lomassa säännöllisesti syöminen on oikeasti todella tärkeää ja tässä valmennuksessa ohjeet ruokailuun oli helpot ja selkeät. Varsinkin syklityksellä, kun alkoi valmennus nii, se sopi todella hyvin mun pääkopalle ja kropalle. Iso kiitos hyvästä valmennuksesta.

Santeri

Täs olis vähä kuvan muodossa mun matkasta. En olisi ikinä uskonut, että 12 viikossa saa näin paljon aikaiseksi, mut saa olla kylllä tyytyväine itteensä. Viimeks painanut alle  90 kg varmaa ala-asteella! Ruoka ohjelmat ollut tosi helppoja noudattaa ja treenit ollut just semmoista tekemistä mistä mä tykkään!

Tulokset:

– 10 kg

Joni

Itsellä oli halu kehittyä lajissa ja valmentajan hankkimista olin jo pitkään suunnitellut, mutta ikinä en saanut aikaiseksi. Alkuvuodesta 2018 päätin, että tänä kesänä aion olla kunnossa, toisin kuin aiempina vuosina näytin enemmänkin syöttöporsaalta ja kalja ja herkut tuntui uppoavan. Helmikuussa 2018 otin itseäni niskasta kiinni ja päätin, että maaliskuun alusta aloitan valmennussuhteen Matiaksen kanssa.

Matiaksen valmennukseen päädyin, kun olin pidempään jo seurannut hänen omaa matkaansa YouTubesta. Huumorintaju, hyvä meininki ja ammattitaitoisuus nuoresta iästä huolimatta on äijällä kohdallaan. No hommat aloitettiin sitten maaliskuun alussa ja hyvällä meiningillä lähdettiin heti liikkeelle.

Tavoitteena ei ollutkaan polttaa rasvaa ja pudottaa painoa mitenkään teho vauhtia vaan pikkuhiljaa fiksusti. Asiat kun tehtiin oikein ja noudatin ohjeita, niin onnistuttiin myös tekemään lihasta, vaikka rasva paloikin. Myös valmennuksen aikana Matias on haastanut miettimään muitakin elämän arvoja, eikä pelkästään salihommia. Olen ollut valmennukseen enemmän kuin tyytyväinen ja varmasti aion jatkaa! Tsemppiä kaikille muillekin omiin tavoitteisiin!

Jussi

Noniin, dieetti on tullut päätökseen ja kyllä siellä jotain pientä on tapahtunut omaankin silmää. Elikkä 7.1 alkoi laihiksella PSG ja elopainoa oli silloin 105,3 kg. Tänä aamuna 83,8 kg, elikkä 21,5kg on silavaa sulanut ja vyötärökin on kaventunut 20 cm. Isot kiitokset Matias Niemi:lle ja tietenkin muillekin valkuille ja koko Same Goal perheelle perkeles!

Salla

Voi sentään mikä matka on menty! Paljon hikeä ja tuskaa. Neljättä kertaa angiina päällä tässä 3kk aikana. Sairastellessa siis suurin osa ajasta menty. Se aika minkä oon pystyny reenaa, oon vetäny niin täysillä! Ruokavaliossa pysyttylukuun ottamatta paria viimeistä viikkoa. Kurkku niin kipeänä, ettei paljoo kiinteitä syöty. Paino lähes sama kuin alussa, senttejä toki lähtenyt mukavasti. Ei muutako isot kiitokset Matiakselle, Rebuildissa jatketaan täysillä kohti tavoitteita.

Markus

Aamupaino oli tänään 81.2 kg! Tosi tyytyväinen oon kyllä ollut valmennukseen. Et suuret kiitokset siitä! Vastaukset kysymyksiin on tullu tosi nopeasti ja muutama ohjaus missä kävin, niin niistä oli kyllä valtavasti apua treenien suhteen. Huikea matka ollut!

Massakausi ja nyt tämä dieetti. Tää elämäntyyli on mennyt jo ns. selkärankaan ja tuntuu aivan mahtavalta elää tällein. Vaikka välillä räntä tai vesisateessa, väsyneenä aamulenkkiä yrittää vääntää, nii kyllä se aina palkitaan! Ja tän tien, kun valitsi, nii tiesin, että monesta asiasta joutuu luopumaan ja päivääkään en oo katunut et sen päätöksen tein. Vähä tässä nyt ehkä liottelen. Eihän tämä nyt siis sen kummempaa ole, mut ne jotka eväsrasioita kantaa päivästä toiseen ja aikaa ei tunnu olevan muuhun kun salilla käyntiin ja ruuan tekoon, niin kyl tietää mitä tarkoitan.

Henri

Dieetti + 95 kg. Mun projekti lähti käyntiin, kun peilistä tuijotti takaisn 119 kiloinen muodoiltaan gotlermakkaratankoa muistuttava poijjaan köllikkä. Olin näitä Matiaksen valmennuksia seurannut jo aiemmin ja huomannut, että porukka tekee siellä aivan jäätäviä tuloksia ja päätin sitten kesällä hypätä itsekin mukaan.

Sinällään mulla ei ollut mitään sen kummempia tavoitteita. Saada ruokavalio siistittyä ja säännölliseksi ja saada jokunen kilo pudotettua painoa. Hieman skeptinen olin alkuun, kun näin ruokamäärät mitä pitäsi syödä ja muka vielä laihtua niillä määrillä! Olinhan tottunut aiemmilla dieeteillä, että jos laihtua meinaa niin nälkää on nähtävä mutta voi pojat kuinka väärässä olinkaan! Tämä oli helpoin dieettini ruokien puolesta, ei oikeastaan missään vaiheessa tarvinnut nähdä nälkää, ruuat ei ruennu tökkimään ollenkaan ja herkkujen kaipuukin hävisi totaalisesti.

Treenipuoli tuottikin sitten hieman ongelmia. Ensimmäiset muutamat viikot menivät oikein mukavasti, mutta sitten kun rupesi treenit menemään överin puolelle oli mun pakko höllätä kaasua ja pikkusen säveltää treeneissä. Pitkät päivät raksalla ja överikovat treenit alkoivat käymään niin rajuks yhtälöksi, että ei meinannut enää palautua mistään ja voimatasot laski todella rajusti.

En sitten tiiä mikä ois ollu tulos, jos olisin vaan väkisin vetänyt kaikki treenitkin läpi prikulleen ohjeiden mukaan mutta olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen tähän muutokseen mitä sain aikaan! Olin yhden asian päättänyt ennen dieetin alkua. Nimittäin sen, että ensimmäistäkään kuvaa en läskeistäni tänne laita! No, tässä on nyt jo toinen kuvapari!

Tulokset:

Paino: – 16 kg
vyötärö: -14 cmNina

Ennen PSG:tä en harrastanut liikuntaa oikeastaan ollenkaan ja ruokailuni sisälsi paljon ylimääräistä rasvaa ja sokeria. Kun lähdin valmennukseen, mielessäni loisti yksi tavoite: Voida hyvin kokonaisvaltaisesti ja tuntea oloni energiseksi. Ennen valmennusta en voinut hyvin henkisesti enkä fyysisesti painon nousun vuoksi. Painon nousuun vaikutti raskas sairaanhoitajan vuorotyö ja raskauden tuomat liikakilot.

Kun PSG alkoi, olin hieman pelokas liikunnan aikatauluttamisen suhteen. Meillä oli 4kk ikäinen vauva, joka vei suuren osan ajastani. Lihas- ja kestävyyskunto olivat myös rapistuneet.

Ensimmäinen viikko PSG:tä oli takana ja muistan miten vaa’an lukema alkoi laskea. Tunne oli aivan huikea! Motivaatio sen kuin nousi! Pidin kirkkaana mielessäni omat tavoitteeni ja vilkaisin peilikuvaani aina silloin kun motivaatio oli hukassa.
Treenit alkoivat luistaa ja pikkuhiljaa kunto alkoi kohenemaan. Kerta toisensa jälkeen hämmästelin salilla, kun pystyin laittamaan enemmän painoja tankoon. Kestävyyskuntoni parani ja sama lenkki minkä kiersin alussa 45 minuuttiin oli kävelty 25min. Tuloksia siis tuli niin kestävyys, että voima puolella.

Paino laski tasaisesti ja vanhat vaatteet alkoivat roikkumaan päälläni ja se sai puskemaan entistä kovempaa eteenpäin. Vatsan turvotus, kokoaikainen väsymys ja sokerikoukku olivat historiaa. Aloin oppimaan pikkuhiljaa puhtaan ravinnon merkityksen ja miten hyvän olon se toi yhdistettynä treeneihin.

Tällä hetkellä harrastan liikuntaa päivittäin. Tämä valmennus on tuonut minulle takaisin itsevarmuuden mitä koin viimeksi kaksi vuotta sitten, liikunnasta on tullut elämäntapa ja nautin siitä niin kuin ennen ja en välttele enää kuvia tai yleisillä paikoilla liikkumista.

Paino – 11 kg
Vyötärö -12 cm

Niko

Eli 12 viikkoa alkaisi olemaan takana. Vähän oli vastoinkäymisiä myös matkalla, kuten kuume, angiina kaksi kertaa sekä yksi kolmen päivän breikki dieetistä. Paha sanoa oisko ilman noita päästy hiukan pidemmälle. Kuitenkin kun söin antibioottia noihin angiinoihin, niin sain luvan treenata normaalisti, koska oli ns. oireettomina tuon kuume jakson jälkeen.

Yllättävän rankkaa on kuitenkin ollut 7 viikosta eteenpäin. Tuossa 10 viikon jälkeen alkoi tossu painamaan jo jonkun verran. Treenit on kuitenkin kulkenut hyvin! Voimatasot pysyneet yllättävän hyvin vaikka vähän tietysti tippunut. Oon tykännyt kyllä tästä treenityylistä ja ruokavaliosta. Se on ollut kyllä tosi hyvä eikä oo tarvinnut suuremmin omaa päätä vaivata tämän dieetin aikana.

Project Same Goal valmennukseen oon ollut tyytyväinen, ja oon varma, että ilman tätä, ei olis näihin tuloksiin päästy. Tai jos oltaisiin, niin lihasmassaa ois lähtenyt varmasti huomattavasti enemmän.

Tulokset:
-10 kg

Tatu

Tulokset:

Rinta -11 cm
Hauikset +2 cm
Reisi +2 cm
Vyötärö -10 cm
Lantio -6 cm
Paino -6 kg

Joni

En ole ollut koskaan varsinaisella dieetillä elämässäni. Treenattu on n. 10 vuotta, josta välillä enemmän ja välillä taas vähemmän. Kuitenkin aktiivisena pysynyt koko ajan, ettei yli kuukauden taukoja ole tullut tuolla jaksolla kuin ihan yksittäisiä.

Aloitus kuvassa on menty ihan perus treenillä ja syömisellä. Treeniä 3-5 kertaa viikossa ihan miten olen ehtinyt ja yksi aerobinen viikossa.

8 viikon muutoksen aikana aerobiset nousivat 3-5 per viikko ja salitreenejä oli 4 viikossa. Ruokavaliota noudatettiin kurinalaisesti sekä treenit olivat todella monipuolisia, ja niissä oli haastetta sekä uusia asioita. Erityisesti olkapäät ja takaolkapäiden treenaamisen merkitys nousi itselle ihan uuteen uskoon.

Vyötäröstä lähti – 10 cm 8 viikon aikana ja hauis/rinta osasto pysyi mitoiltaan samassa eli voidaan sanoa, että vyötärö kaventui ja ne paikat mitä halusimme korostaa eivät menettäneet lihasmassaa dieetillä vaan erottuvat entistä paremmin. Huikeata settiä siis ja Matiakselta saa loistavat ohjeet asioiden toteuttamiseen sekä tukea valmennuksen aikana. Loppu on vain itsestä sitten kiinni.

Teno

Täytyy sanoa, että tähän valmennukseen mukaan lähteminen on ehdottomasti mun paras päätös tämän saliharrastukseni suhteen. Salilla olen aloittanut käymään jo joskus 16 v ja nyt ikää 27 eikä missään näy, että salilla olisi niin kauan käynyt.

 Onhan siihen väliin mahtunut toki yleisurheilua, nyrkkeilyä ja vuoden tauko urheilusta, jolloin lihoin  30 kg. Suurin syy siihen, että lihasta ei ole kertynyt on se, että olen vaan yksinkertaisesti ottanut liian nopeasti massaa ja sitten dieetannut liian pienillä kaloreilla lihakset pois, mutta nyt asiaan tulee muutos.

Tulokset: -5,5 kg
vyötärö -9 cm
lantio -8 cm

Marko

Monen treenivuoden jälkeen on oppinut treenaamaan kovaa. Kolmen kuukauden valmennusjakson aikana on huomannut, että fiksusti treenaaminen ratkaisee ja sen takia on tullut hyvää kehitystä lyhyessäkin ajassa. Treenijakoon ja metodeihin on tullut hyvää oppia ja ohjeita. Täytyy myöntää, että joskus vähemmän on enemmän. Pitkään on uskonut, että omien neuvojen avulla syöminen on helppoa, mutta valmennusjakson aikana peilikuva on tiivistynyt, vaikka paino on pysynyt samassa. Kroppa on alkanut oppia hyödyntämään ruokamäärien vaihtelua.

Tommi

Keski-ikä ja keskivartalo! Jälkimmäiseen siis lähdettiin hakemaan apuja. Treenattu on kauan ja se puoli oli jotenkin hanskassa, mutta kolmivuorotyö ja sitä kautta epäsäännöllisyys ja ruoan laitossa laiskuus alkoivat näkymään.

Kun pääsin kärryille syömisen kanssa, niin paino alkoi tippua ”ihan itsekseen” vaikka tuntuu että koko ajan saa olla syömässä.

Nälkä kasvoi syödessä, kirjaimellisesti ja halusin ottaa vielä vähän enemmän pois! Treenien kylkeen tuli myös inhoamani aerobinen. Kaikkeen näköjään tottuu, kun huomasin peilistä muutoksen, joka motivoi! Ruokavalio herätti kysymyksiä ja ihmetystä monesti, mutta vastaukset tulivat nopeaa ja perusteluineen että ei jää mysteeriksi miksi tehtiin muutoksia siihen ja tähän.

SG Treeniohjelma oli mulle räätälöity. Ohjelmassa oli otettu huomioon vanhat loukkaantumiset ja heikot paikat sekä valittu liikkeet niin ettei tulisi lisää damagee. Ohjelmat ovat tosiaan sulle tehtyjä, ei mitään copy/paste kuraa. Suosittelen kaikille, jos ei oma tietämys yksinään riitä loppuun asti. Ei ainakaan tällaiseen lopputulokseen mikä itselle saatiin. Tai siis välivaihe tästä tulikin. Valmennussuhde jatkuu vielä ehdottomasti! Painoa tippui – 12 kg!

Atte

Olen käynyt läpi pari ryhmävalmennusta, joissa kyllä tulosta tuli ihan ok, mutta musta tuntui, että henkilökohtainen valmennus ja yksilöidyt ohjelmat tavoitteen mukaan kehittäisivät minua paremmin. Otin yhteyttä Matiakseen lokakuun puolivälissä ja marraskuun alussa aloitettiin hommat.

Treenit ovat monipuolisia, ja monissa liikkeissä on vaihtoehtoja mitä voi tehdä. Sama homma ruokavaliossa, aina ei tarvitse syödä kanaa ja riisiä. Ohjeet ovat todella selkeät ja niitä kun noudattaa niin tulosta tulee aivan varmasti! Otin dieetillä myös henkilökohtaisia saliohjauksia Matiakselta, niissä korjailtiin tekniikkavirheitä ja opeteltiin treenaamaan entistä kovempaa. Nyt on asetettu uudet tavoitteet ja niitä kohti mennään Same Goalin matkassa!

8 viikon muutos!
Paino ennen 90 kg nyt 86 kg!

Essi

Tää 12vko ja päätös liittyä Same Goal perheeseen on ollut varmasti yks elämäni parhaista päätöksistä. Sain näiltä viikoilta paljon enemmän mitä osasin odottaa. Treenit, ruokailut, ohjeistukset, Same Goal day ja tää ryhmähenki on ollut jotain tosi siistiä enkä vois olla ylpeämpi meistä kaikista!

Itsellä seinä tuli vastaan lepoviikon jälkeen ja tuntu et vähän kaikki takkusi, kävin vähän jutskailee Matiaksen toimistolla ja tsadaa muutaman viikon painoin niin kovaa, kuin vaan itsestä lähti. Elämäni ekaksi dieetiksi olen tyytyväinen tuloksiin ja koska nälkä kasvaa syödessä niin nähdään tammikuussa!

Tulokset:

Paino -9 kg
Vyötärö -10 cmEetu

11 kuukauden valmennuksen aikana huomasin ravinnon olevan isossa roolissa tässä lajissa! Energiatasot ovat aivan erilaiset kuin ennen! Salilla sarjat jaksaa viedä loppuun asti ja valmennus on muutenkin motivoinut mua todella paljon! Treenit ovat olleet todella kovia, mutta vaatineet silti kovaa panostusta koska kyllä nämäkin treenit voisi vetää puoli tehoilla. Olen huomannut kehityksestä että näin lujaa ei ole koskaan menty eteenpäin kohti omia tavoitteita !


Paino: +2,3 kg
Hauiksen ympärys: +1 cm
Rinnan ympärys: +6 cm
Vyötärön ympärys: +1 cm
Reiden ympärys: +4 cm

Taavi

Ruokavalio mulla oli ihan hukassa ennen valmennusta ja saatiin se heti kuntoon. Ruokavalio tehtiin sen mukaan mitä itse tykkäsin syödä, ja sen takia sitä oli helppo noudattaa.

Treeniohjelma oli mielekäs ja helposti seurattava. Vastaukset kysymyksiin sain tosi nopeasti ja kertaakaan ei ollut sellaista tilannetta, etten olisi saanut selvää vastausta omaan kysymykseen. Kokonaisuutena en itse voisi valmennukselta tämän enempää odottaa.

Tässä siis 6kk muutos, ennen 85,3 kg nyt 96,2 kg!

Saku

Iso kiitos sinulle Matias jo tähän astisesta, en voi kuvitella miten ympyrää pyörisin vielä, jos menisin omilla metodeilla enkä olisi sinun kelkkaasi hypännyt! Onneksi järki sanoi ajoissa, että OTA VALMENNUS, paras päätökseni pitkään aikaan.
KIITOS KUULUU SINULLE MATIAS! Suosittelen Same Goal valmennusta todellakin!

Alla 6kk muutos, Ennen 109 kg nyt 88 kg!

Jonna

Muutos tehty pelkästään ruokavaliota noudattamalla 5 viikossa!

Toni

Kun valitsin valmennusta, puntaroin muutamien eri vaihtoehtojen välillä. Valintani kohdistui tähän, koska nettisivusto on selkeä, tiedot hyvin esillä ja hintakaan ei päätä huimaa. Myös videoilta välittynyt positiivinen tekemisen meininki vaikutti ja kun tietää missä seurassa itse koutsi treenaa niin ei kauan tarvinnut miettiä. Tietoa ja taitoa varmasti löytyy.

Treenit ja treeniohjelmat ovat olleet sopivan haastavia ja mielestäni hyvin suunniteltuja. Vaikka treenaan salilla, jossa ei hirveän erikoisia laitteita löydy ja suurimman osan ajasta yksin, on miehestä saatu puristettua ne kuuluisat viimeiset mehutkin irti. Hyviä tuloksia on tullut ja uskon että sama linja jatkuu.

Oma dieetti kesti 23 viikkoa, painonpudotusta n. 20 kg. Ulkonäkö muuttui huomattavasti urheilullisempaan suuntaan. Dieetin loppua kohti oli pientä kamppailua nälän ja väsymyksen kanssa, mutta valmentajan ohjeilla ja tsempillä saatiin homma maaliin. Hommat tietysti jatkuvat ja yritetään tehdä lisää lihaa tähän hentoon varteen.

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uutiskirjeen tilaajana pääset kuulemaan ensimmäisten joukossa uusista valmennuksista, sekä mahtavista tarjouksista ja kampanjoista!


Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään.

 

Uudet ohjelmat / tarjoukset / kampanjat