30 DAYS DIET CHALLENGE VOL3

59,90 

Myynti on päättynyt

** Tilauksen jälkeen saat vahvistus sähköpostin minkä kautta pääset luomaan tunnukset Trainda-valmennusjärjestelmään. Jos et ole saanut vahvistusta sähköpostiisi niin tarkista ettei se ole mennyt roskapostikansioon. Jos vahvistus sähköpostia ei löydy, ole ystävällinen ja pyydä uusi osoitteesta asiakaspalvelu@samegoaltraining.fi **

Tuotetunnus (SKU): tp:78fb92b4-5d12-5988-9c60-f0eda28fa951 Osasto:

Ohjelmat tulevat näkyviin näkyviin 1.4.2022 perjantaina, ja valmennus alkaa 4.4.2022 maanantaina.

KYLLÄ! 30 Days Diet Challenge tulee taas. Tämä on nyt 3 lähtö tälle vuodelle ja tulokset edellisissä on ollut huikeita. Valmennuksen päävalmentaja Matias Niemi ja muu valmennustiimi toimii teidän motivaationa ja tukena haasteen aikana. Matiaksen vahvuus on saada ihmiset tekemään ja ylittämään itsensä. Valmennuksen rinnalla on myös Facebook ryhmä, jossa meno on ollut ihan huikeaa! Jengi tukee ja tsemppaa toisiaan projektin aikana. Vaikka jokainen toteuttaa tätä yksin, niin me ei kuitenkaan olla yksin. Valmentajat ja tämä yhteisö toteuttaa projektia sun kanssa!

”Matiaksen vahvuus on saada ihmiset tekemään ja ylittämään itsensä.”

Matias oli itse mukana 1 ja 2 valmennuksessa ja ne eivät sujuneet ilman vastoinkäymisiä. Tuli korona, Pariisin lomareissu, muutamat illanistujaiset kavereiden kanssa sekä todella sitkeä flunssa. Lomamatkat ja sairastelut ovat osa elämää. Matias teki tätä projektia kuitenkin aina kun vaan se oli mahdollista ja pääsikin hienoon tulokseen. Alla Matiaksen muutos joka saavutettiin 6-8 viikossa. Saman olisi pystynyt saavuttamaan 30 päivässä jos tekeminen olisi ollut jatkuvaa koko ajan. Tällä muutoksella halutaan kertoa teille se, että jos tekeminen katkeaa, niin aina voi jatkaa. 30 päivässä pystyy saavuttamaan huikeita tuloksia mutta tekeminen pitää olla myös sen jälkeen kunnossa. Sen mitä 30 päivässä saavutat niin 15 päivässä tuhoat jos palaat vanhoihin tapoihin.

”Sen mitä 30 päivässä saavutat niin 15 päivässä tuhoat jos palaat vanhoihin tapoihin.”

”Ollaan tehty tämä haaste niin, että poltat rasvaa tehokkaasti sekä turvallisesti lyhyessä ajassa! Olen aina uskonut pitkiin projekteihin, joissa muutos kehonkoostumukseen tehdään hitaasti mutta varmasti. Tiedän, että ihmiset haluavat muutoksia nopeasti, joten kehitimme ohjeet tehokkaaseen sekä turvalliseen 30 päivää kestävään dieettiin. Haasteen jälkeen saat myös jatko-ohjeet ruokavalion osalta. Toivon, että tämä haaste motivoi ihmisiä jatkamaan terveellisiä elämäntapoja myös haasteen jälkeen. Jos saan tällä haasteella houkuteltua ihmisiä mukaan ja pystyn vaikuttamaan 30 päivän aikana heidän tulevaisuuteen, niin se on paras palkinto minulle ja valmennustiimille.”

Tämä haaste sopii kaikille. Kaikille, joilla on tahtoa ylittää itsensä. Uskoa itseensä, että kyllä mäkin pystyn. Olet sitten mies tai nainen, aloittelija tai jo kokenut treenaaja. Tärkeintä on, että me tuetaan ja tsempataan toisiamme haasteen aikana. Tehdään huikeita tuloksia yhdessä 30 päivän aikana!

Tässä haasteessa ei ole salipakkoa! Voit siis noudattaa pelkkää ruokavaliota ja tuloksia tulee varmasti. Jos haluat ottaa haasteesta kaiken irti, niin suosittelemme tekemään haasteeseen suunniteltuja koti tai salitreenejä. Haasteeseen kuuluu myös monipuoliset aerobiset mihin tulee erillinen ja tarkka ohjeistus (aktiivisuustaulukko). Päivityksiä treeneihin, aerobisiin sekä ruokavalioon tulee 10 päivän välein. Eli 2 päivitystä haasteen aikana. Näin tekeminen pysyy mielenkiintoisena sekä haaste menee koko ajan tehokkaammaksi.

 

Haasteen sisältö:

 • Ruokavaliot painoluokittain miehille ja naisille.
 • Treeniohjelma salille ja kotiin.
 • Ei salipakkoa!
 • Ohjelmien päivitykset
 • Kysymykset valmentajille
 • Kysymykset kehonhuollon ammattilaiselle
 • Haasteeseen keskittyvät videot
 • Liikepankki
 • Facebook -ryhmä ( ei pakollinen)
 • Korvauslista
 • Aktiivisuustaulukko
 • Jatko-ohjeet haasteen jälkeen

MAKSUVAIHTOEHDOT

Valmennus maksaa 59,90€ / 30 päivää kertamaksulla verkkokaupan kautta. Voit maksaa valmennuksen halutessasi myös osamaksulla kun valitset sen maksutavaksi verkkokaupassa.

Smartum, ePassi/Sporttipassi, Edenred ja Eazybreak maksuvaihtoehdot ovat mahdollisia. Löydät ohjeet näillä maksamiseen ylempää välilehdestä ”Liikuntasetelit”.

Jos sinulla on ”paperisia” versioita niin laita viestiä asiakaspalvelu@samegoaltraining.fi niin saat lisätietoa asiasta.

Tilauksen jälkeen saat vahvistus sähköpostin minkä kautta pääset luomaan tunnukset Trainda-valmennusjärjestelmään. Jos et ole saanut vahvistusta sähköpostiisi niin tarkista ettei se ole mennyt roskapostikansioon. Jos vahvistus sähköpostia ei löydy, ole ystävällinen ja pyydä uusi osoitteesta asiakaspalvelu@samegoaltraining.fi

Valmennus on käytössäsi kolme päivää ennen valmennuksen alkamista ja kaksi viikkoa valmennuksen loppumisen jälkeen.

K-18 !!! 15 vuotta ja yli täyttäneet  otetaan mukaan ainoastaan vanhempien suostumuksella. Jos olet ala-ikäinen laita viestiä asiakaspalvelu@samegoaltraining.fi

Tervetuloa valmennukseen!!

 

ASIAKASPALAUTTEET

– ’’Näin lyhyen dietin aikana muutokset painottuu omalla kohdalla eniten voimavaroihin ja psyykkiseen puoleen, sillä pudotettavaa ei ole kymmeniä kiloja. Mutta silti positiivisia muutoksia on paljon, esimerkiksi seuraavia:

 • Energia on tuplaantunut! Iltaisin voi olla vaikeampi saada unen päästä kiinni ja taas aamuisin on virkeämpi herätessä. Myöskään työt eivät vie enää kaikkea energiaa; dietin aikana oon esimerkiksi jaksanut käydä salilla yövuorojen välissä ja 12,5h työvuorojen jälkeen
 • Sokerikoukku ja napostelu saatu katkaistua. Dietin aikana 1 ”suunniteltu” ohisyönti, kun juhlimme siskon synttäreitä.
 • Oon saanut taas liikkumisesta kunnolla kiinni, ja palaudun hyvin treeneistä. Vapaapäivän kohokohta on treeni, ja töiden jälkeen nollataan pää treenillä. Olen tehnyt haasteen aikana noin 3 salitreeniä/vko, sekä aerobisia ryhmäliikuntatunteja 1-2/vko. Lisäksi aamuaerobisia.
 • Oma itsetunto on parantunut ja omakuva kaunistunut. Vaikka muutos fyysisesti ei ole tämän suurempi, liikunnan tuoma ilo ja energisyys, onnistumisen tunteet ja hyvä olo on saanut peilikuvankin näyttämään paljon kivemmalta.’’

 

– ’’Tämän valmennuksen aloitin tietoisesti pelkällä ruokavaliomuutoksella, treenejä en ole tehnyt. Hyötyliikuntaa kylläkin kahden lapsen ansiosta tulee. Miksi vain ruokavaliomuutoksella? Koska kaikki edelliset dieetit on tyssännyt siihen, kun olen aloittanut liian intohimoisesti huomioiden lähtötilanteeni eli rapakunto ja ruokavalio ollut hakoteillä!

Valmennus on auttanut jaksamaan arjessa, en ole yhen yhtiä päiväunia tarvinnut. Olen virkeämpi ja työvaatteet on saanu vaihtaa kahta kokoa pienempään

Verensokeri on pysynyt tasaisena. Ja parhainta, työkaverit ovat huomanneet että olen kavennut vaikka en ole maininnut dieetistä!’’

 

– ”Sain painoa laskemaan ja senttejä pois ja iloitsen tietenkin jokaisesta!!  Suurin muutos on nyt kuitenkin tapahtunut pääkopassa ja olotilassa ylipäätään ja ajattelin ne asiat tähän luetella. Jo ensimmäisellä viikolla hämmästyin siitä, miten unen laatu parani ja miten pirteä olin päivisin.

Totesin, että ei ne hiilarit turhaan ole iltapainotteisesti, vaan todella tarkoituksella, että saa nukuttua. Päivisin lounaan jälkeen ei ole tullut ”ruokakoomaa”, joka on tullut lähes päivittäin aiemmin. Mulla on myös diagnoosi stressin aiheuttamasta ärtyneestä suolistosta ja oon voinut niiiiin todella paljon paremmin myös siltä osin tämän 30pv aikana ja se on todella iso ilon aihe!! 

Mä oon pyrkinyt sisäistämään ruokavalion niin hyvin kuin vain mahdollista ja näin ollen treenipuoli jäi vielä vajaaksi. Oon liikkunut enemmän kuin ennen, lenkkiä, ryhmäliikuntaa JA …… tittidii!! Käynyt nyt loppupuolella jopa kuntosalin puolella!!

Mä en vieläkään koe, että kuntosali on ihan sika kivaa, MUTTA mä HALUAN sinne ja se on toooosi outoa vanhalle minulle!!’’

 

– ’’Hieman olin skeptinen dietin alkaessa, että paljonko 30 päivän aikana on mahdollista saada aikaiseksi, mutta kyllä se vaan omakin peilikuva on alkanut nyt dietin loppupuolella miellyttämään silmää enemmän kuin dietin alkaessa. Mahtava nähdä myös miten hyvin koko diettiporukalla on mennyt viimeiset 30 päivää ja muiden julkaisuista on saanut lisäpuhtia omaan tekemiseen, kun tietää ettei oo yksin tässä projektissa mukana. 

Tärkein muutos kuitenkin on tapahtunut pään sisällä, asennoituminen ruokavaliota ja treenaamista kohtaan on muuttunut huomattavasti ja uskon, että tämä oli vasta alkua ja tästä on hyvä jatkaa’’

 

Smartum, ePassi/Sporttipassi,Edenred ja Tyky maksuvaihtoehdot ovat mahdollisia
Jos maksat paperisilla liikuntaseteleillä niin laita viestiä asiakaspalvelu@samegoaltraining.fi  ja saat lisätietoa asiasta.

Mikäli maksat koko summan ePassilla , voit maksaa sen suoraan verkkokaupan maksutavoissa.

Smartum

1. Lataa Smartum Pay sovellus. SmartumPay-sovelluksen löydät App Storesta sekä Google Play Storesta.
2. Etsi Same Goal Smartum Pay-sovelluksesta
3. Syötä valmennuksen hinta sovellukseen
4. Kirjoita viestikenttään valmennuksen nimi sekä oma sähköpostisi, johon voimme lähettää koodin jolla pääset lunastamaan valmennuksen.
5. Pyyhkäise maksu suoritetuksi
4. Saatuamme automaattisesti tiedon ostostasi ja teemme sinulle valmiin tilauksen. Mikäli valmennuksesta jää vielä maksettavaa, lähetämme sinulle linkin sähköpostiisi, jonka kautta pääset viimeistelemään tilauksen. Tämän jälkeen pääset mukaan valmennukseen.  Huomaathan, että teemme tilauksen sinulle käsin, joten olethan siis ajoissa liikkeellä halutessasi maksaa valmennuksesi Smartumilla.

OTAMME VASTAAN MYÖS SMARTUM SETELEITÄ

Laita viestiä asiakaspalvelu@samegoaltraining.fi niin saat lisätietoa asiasta.

ePassi / Sporttipassi

Mikäli maksat koko summan ePassilla, voit maksaa sen suoraan verkkokaupan maksutavoissa.

MIKÄLI MAKSAT KOKO SUMMAN EPASSILLA VALITSE SE MAKSUTAVAKSI VERKKOKAUPAN KASSALLA!

OSAMAKSU EPASSI MOBIILISOVELLUKSELLA:

1. Etsi sovelluksessa palveluntarjoaja Same Goal
2. Syötä siellä haluamasi summa
3. Maksa summa
4. Kun saamme tiedon maksusta, toimitamme sinulle kuponkikoodin jolla saat Same Goal verkkokaupassa maksuasi vastaavan alennuksen valmennuksesta
5. Katso alta kohta ”Kuponkikoodin lunastus Same Goal Training verkkokaupassa:”

* Huomaa että kuponkikoodin toimituksessa on viive, sillä luomme kuponkikoodin
käsin.

MAKSAMINEN EPASSI PALVELUNUMERON KAUTTA:

Jos haluat tällä tavalla maksaa niin pyydä lisätietoa sähköpostilla asiakaspalvelu@samegoaltraining.fi

MIKÄLI MAKSAT KOKO SUMMAN EPASSILLA VALITSE SE MAKSUTAVAKSI VERKKOKAUPAN KASSALLA!

Edenred

Maksaminen tapahtuu seuraavasti:

1. Etsi Same Goal Oy Edenredin käyttöpaikkahausta tai MyEdenred -sovelluksella.
2. Suorita maksu haluamallasi summalla, koko valmennuksen maksu tai osasuoritus
3. Ota tapahtumasta kuvakaappaus ja toimita se sähköpostitse asiakaspalvelu@samegoaltraining.fi ja laita otsikko kenttään koko niemesi, jotta tiedämme kuka on lunastanut paikan
valmennukseen.
4. Tarkistamme maksutapahtuman ja toimitamme sinulle koodin, jolla saat valmennuksesta maksuasi vastaavan summan alennusta verkkokaupastamme sekä ohjeet valmennuksen lunastamiseen.

OTAMME VASTAAN MYÖS EDENRED SETELEITÄ

Laita viestiä asiakaspalvelu@samegoaltraining.fi niin saat lisätietoa asiasta.

Tyky

OTAMME VASTAAN MYÖS TYKY SETELEITÄ

Laita viestiä asiakaspalvelu@samegoaltraining.fi niin saat lisätietoa asiasta.

 

KUPONKIKOODIN LUNASTUS SAME GOAL TRAINING VERKKOKAUPASSA:

1. Lisää valmennus ostoskoriin verkkokaupassa
2. Ostoskorissa löydät vasemmalla kentän ”kupongin koodi”. Syötä kuponkikoodi tähän ja paina ”käytä kuponki”. Riippuen maksoitko valmennuksen kokonaan vai osan siitä, saat joko alennuksen valmennuksen koko hinnalle tai osalle siitä.
3. Jatka normaalisti kassan kautta koko ostoprosessin läpi, riippumatta siitä oliko kuponki osalle vai koko hinnalle.