Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus starttaa 10.1.2022 ja ennakkomyynti on nyt käynnissä. Paikkoja on rajoitetusti!
Jos haluat henkilökohtaiseen valmennukseen niin varaa paikkasi välittömästi sähköpostitse: matias@samegoal.fi!

Tehdään yhdessä tavoitteista totta!

Henkilökohtainen valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat optimoida tulokset sinulle räätälöityjen ohjeiden ja valmentajien tarkan seurannan alaisuudessa. Se on kuukausiveloitteinen valmennus, joka sisältää KAIKEN: Räätälöidyt ruokavaliot- ja treeniohjelmat, viikoittaisen seurannan, muutokset ohjeisiin, kysymyksiin vastailut, valmentajien tuen sekä paljon muuta. Valmennuksen vähimmäiskesto on 3kk, jonka jälkeen edetään kuukausi kerrallaan.

Tavoitteesta riippuen, myös kisavalmennus toteutetaan täysin henkilökohtaisen valmennuksen kautta.  Jos sinulla alkaa olemaan tunne, että alat olemaan fysiikan suhteen valmis kilpailemaan, niin puhu asiasta valmentajan kanssa. Tehdään yhdessä päätös kisaamisen suhteen ja milloin se olisi ajankohtaista. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että kukaan ei tee tätä hommaa pelkän kisaamisen takia. Me lähdemme toteuttamaan kisadieettiä vasta sitten, kun sinulla on edellytykset kilpailla.

Henkilökohtainen valmennus onnistuu toteuttaa täysin etänä, eli voit osallistua valmennukseen asuit sitten missä päin maailmaa tahansa.

Henkilökohtaisen valmennuksen alustana toimii Trainero-valmennusjärjestelmä, josta löytyy helppokäyttöinen puhelinsovellus. Sovelluksen kautta näet helposti ruokavalion, treeniohjelman, ohjeet ja muut materiaalit sekä esität kysymyksiä valmentajalle ja lähetät aamupainot sekä raportit.

Valmentajina toimivat Matias ja Marko.

Hinta: 150€ / kk

  • Alkukartoitus
  • Ruoka ja treeniohjelmat
  • Kehityksen seuranta
  • Ohjelmien henkilökohtaiset päivitykset

Varaa paikkasi sähköpostitse: matias@samegoal.fi

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uutena uutiskirjeen tilaajana saat -10% ensimmäisistä valmisohjelmista.

Uutiskirjeen tilaajana tiedät myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja kampanjoista!

 

Uudet ohjelmat / tarjoukset / kampanjat