Henkilökohtainen valmennus

NYT VOIT VARATA ILMAISEN 15 MINUUTIN KONSULTAATION ENNEN VALMENNUKSEEN LÄHTÖÄ!

Oletko miettinyt henkilökohtaiseen valmennukseen lähtöä, mutta et ole varma sopisiko se sulle?

Konsultaatio toteutetaan videopuhelun välityksellä. Puhelussa käydään läpi lähtötilanteesi, tavoitteesi ja toiveesi valmennuksen suhteen.

Varaa konsultaatio sähköpostilla matias@samegoal.fi.

TEHDÄÄN YHDESSÄ TAVOITTEISTA TOTTA!

Henkilökohtainen valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat optimoida tulokset sinulle räätälöityjen ohjeiden ja valmentajien tarkan seurannan alaisuudessa. Se on kuukausiveloitteinen valmennus, joka sisältää KAIKEN: Räätälöidyt ruokavaliot- ja treeniohjelmat, viikoittaisen seurannan, muutokset ohjeisiin, kysymyksiin vastailut, valmentajien tuen sekä paljon muuta. Valmennuksen vähimmäiskesto on 3kk, jonka jälkeen edetään kuukausi kerrallaan.

Tavoitteesta riippuen, myös kisavalmennus toteutetaan täysin henkilökohtaisen valmennuksen kautta.  Jos sinulla alkaa olemaan tunne, että alat olemaan fysiikan suhteen valmis kilpailemaan, niin puhu asiasta valmentajan kanssa. Tehdään yhdessä päätös kisaamisen suhteen ja milloin se olisi ajankohtaista. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että kukaan ei tee tätä hommaa pelkän kisaamisen takia. Me lähdemme toteuttamaan kisadieettiä vasta sitten, kun sinulla on edellytykset kilpailla.

muutoskuva same goal training
muutoskuva same goal training
muutoskuva same goal training
muutoskuva same goal training
muutoskuva same goal training
muutoskuva same goal training
muutoskuva same goal training
muutoskuva same goal training
muutoskuva same goal training
muutoskuva same goal training

Henkilökohtainen valmennus onnistuu toteuttaa täysin etänä, eli voit osallistua valmennukseen asuit sitten missä päin maailmaa tahansa.

Henkilökohtaisen valmennuksen alustana toimii Trainero-valmennusjärjestelmä, josta löytyy helppokäyttöinen puhelinsovellus. Sovelluksen kautta näet helposti ruokavalion, treeniohjelman, ohjeet ja muut materiaalit sekä esität kysymyksiä valmentajalle ja lähetät aamupainot sekä raportit.

Valmentajina toimivat Matias, Marko ja Jussi. Tällä tiimillä me olemme valmentaneet kymmeniätuhansia ihmisiä ja meillä on vuosikymmenten kokemus kehon muokkauksesta.

Kun asiakas tulee valmennukseen, niin Matias kartoittaa lähtötilanteen kuntokuvien ja esitietolomakkeen avulla. Matias tekee kattavat muistiinpanot asiakkaasta Markolle ja Jussille, sekä toivottaa asiakkaan sisään valmennukseen videon muodossa. Marko vastaa ruokavaliosta sekä kaikesta datasta millä asiakkaan kehitystä seurataan! Markon tehtävä on myös reagoida asiakkaan tarvitsemiin muutoksiin.
Jussi tekee treeniohjelman ja hoitaa sen päivityksen. Jussin tehtävä on myös vastata ja ohjeistaa asiakkaita kaikessa treeniohjelmaan liittyvässä.

Same Goal Trainingin yhteisissä viikkopalavereissa käydään koko valmennustiimin kanssa asiakkaita ja heidän tilanteitaan läpi. Jos jollain on haasteita, niin Matiaksen hommana on puuttua asiaan. Monesti yksi puhelinsoitto riittää ja ollaankin taas takaisin raiteilla.

Näin meidän valmennustiimi toimii ja tämän tavan onkin todettu olevan kaikista tehokkain keino valmentaa asiakkaita. Kukin valmentaja hoitaa sen alueen, missä on kaikkein vahvimmillaan!

Hinta: 179€ / kk

  • Alkukartoitus
  • Ruoka ja treeniohjelmat
  • Kehityksen seuranta
  • Ohjelmien henkilökohtaiset päivitykset

Varaa paikkasi ja laita mulle sähköpostia matias@samegoal.fi

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uutiskirjeen tilaajana pääset kuulemaan ensimmäisten joukossa uusista valmennuksista, sekä mahtavista tarjouksista ja kampanjoista!


Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään.

 

Uudet ohjelmat / tarjoukset / kampanjat