SGT TARINA

TARINA

Melkoinen matka on kuljettu tähän päivään. Kaikki lähti intohimosta auttaa ja valmentaa ihmisiä kohti parempaa fyysistä ja henkistä kuntoa. Intohimosta ja rakkaasta harrastuksesta tuli ammatti. Ala on todella kilpailtu mutta mä olen aina yrittänyt erottua massasta. Tehdä työni niin hyvin kuin mahdollista ja kehittyä valmennus valmennukselta paremmaksi. Asiakkaat ovat varmasti huomanneet sen. Muuten en tätä tekstiä kirjoittelisi!

”Kuva: Komiat lehti -Same Goal kehittyi videoblogista yritykseksi ”

Laitoin yrityksen ja aloitin markkinoinnin. Asiakkaita alkoi tulemaan sitä tahtia, että lopetin muut työt ja keskityin pelkästään valmentamiseen sekä oheistuotteiden myymiseen. Oheistuotteista onkin tänä päivänä tullut uskottava vaatebrändi nimeltään Same Goal Clothing ja se onkin tarina sitten ihan erikseen. Voit lukea siitä lisää täältä.

Vaikka Same Goal Training ja Same Goal Clothing syntyivät yhdessä niin tänä päivänä ne ovat kaksi ihan eri asiaa, eikä niitä tule sotkea toisiinsa. Jos näet Same Goal Clothing:in vaatteita katukuvassa, niin ne eivät mainosta tätä valmennusta. Alkuun toki mainostivat mutta valmennus ja vaatepuoli on ajautunut aikoja sitten jo omiin suuntiinsa. Vaatepuoli kun painottuu nykyään enemmän vapaa-aikaan kuin urheiluun.

Samalla tapaa Same Goal Training ei ole enää pelkästään ”Matias Niemen valmennus”. SGT on valmennustiimin ja minun johtama kokonaisuus. Kokonaisuus, josta asiakas tietää saavansa rahoille vastinetta!

SGT:n ja SG:n tarina on hieno ja motivoiva. Pitää kuitenkin muistaa, että se oli todella pelottavaa aikaa. Yrittäjäksi ryhtyminen ja se, että riittäisikö asiakkaita myös tulevaisuudessa oli monesti mielessä. Ajatus laittoi mut painamaan hommia siihen tahtiin, että tänä päivänä voin hymyssä suin kirjoittaa tätä tekstiä ja todeta, että kannatti uskoa silloin omaan tekemiseen ja unelmiin.

 

”Kuva: Ensimmäinen mainosjuliste”

Alkuun tein henkilökohtaista valmennusta, ohjauksia ja ryhmäpäiviä. Halusin kuitenkin saada sisältöä vieläkin suuremmaksi ja otin valikoimiin verkkovalmennukset. Mitäs tämä käytännössä sitten tarkoitti? Tuhosin kaiken mitä olin rakentanut ja hyppäsin ihan uuteen tuotteeseen.

”Kuva: Ensimmäisen verkkovalmennuksen mainos”

Tulin todella hyvin taloudellisesti toimeen henkilökohtaisten valmennusten avulla, joten oli ihan järjetöntä alkaa polkea hintaa alas. Vai oliko? Kyllä oli alkuun mutta uskoin siihen, että myös verkkovalmennukset alkavat keräämään asiakaskuntaa ja tänä päivänä valmennamme tuhansia ihmisiä vuodessa. Tuli siinä kuitenkin unettomia öitä, kun valmennukset eivät alkuun myyneet halutulla tavalla.

Syy miksi toin mukaan, verkkovalmennukset oli se, että sain kasattua ympärilleni ammattitaitoisen valmennustiimin. Valmennustiimi mahdollistaa sen, että saan asiakkaille entistä monipuolisempaa sisältöä enkä polta itseäni loppuun. Tosi kaunis ajatus meinaan 2020 syksyllä poltin itseni loppuun kuitenkin… Vaikka minä väsähdin hetkellisesti, niin valmennustiimi piti asiakkaistamme hyvän huolen. Tiimi oli kerennyt rakentamaan luottamuksen asiakkaisiimme, joten sain keskittyä lepäämiseen ja siihen, että saan taas itseni työkykyiseksi. Verkkovalmennukset mahdollistivat myös asiakkaalle halvemman hinnan, joten kynnys lähteä taloudellisesti mukaan mun valmennuksiin oli pienempi.

 

 

”Kuva: Juliste palveluista kun tarjosin henkilökohtaista sekä verkkovalmennusta”

 

Hetken aikaa tein molempia. Henkilökohtaista -ja verkkovalmennusta, kunnes sain verkkovalmennukset pyörimään halutulla tapaa ja henkilökohtaiset valmennukset jäivät toistaiseksi pois valikoimista. Keskityin pelkästään verkkovalmennuksiin ja niiden kehittämiseen. Kehitin ne niin hyväksi kuin mahdollista. Palkkasin myös henkilökuntaa avuksi tekemään kaikkea mikä liittyy valmentamiseen. Lisämaksusta tarjosimme ohjauksia, ryhmäpäiviä, henkilökohtaistamisia sekä kisavalmennusta. Tajuatte varmaan, että kun ihmismäärä valmennuksissa kasvaa niin se vaatii henkilökuntaa. Valmentamisen taso tuli säilyä!

PSG

”Kuva: SGT Day tampereella 2019”

Kun verkkovalmennukset pyörivät halutulla tapaa, oli aika tuoda valmisohjelmat myyntiin. Pitkään taistelin ajatusta vastaan, koska pelkäsin että se vie asiakkaita verkkovalmennuksilta. Asia ei kuitenkaan ole niin, koska se on ihan oma asiakaskuntansa. Jokaiseen verkkovalmennukseen tehdään uudet treeniohjelmat, joten olisi ollut järjetöntä jättää ohjelmat vain lojumaan laatikkoon valmennuksien jälkeen.

Nyt tilanne on se, että verkkovalmennukset pyörivät oikein mainiosti. Myös valmisohjelmia tuodaan koko ajan tasaisesti myyntiin. Henkilökohtaisesta valmennuksesta kaikki aikanaan lähti ja nyt se palaakin meidän valikoimiin. Testataan juuri uutta valmennusjärjestelmää, jossa aletaan sitä palettia pyörittämään! Nyt kun kisa- ja verkkovalmennuksien henkilökohtaistamiset menevät perus sähköpostirumballa, on tähänkin tulossa muutos! Me halutaan päivittää sekin puoli nykyaikaan!

 

Me ei olla isoin eikä mahtavin tällä alalla. Mutta me tehdään varmasti se mitä luvataan!

 

”Kuva: Mike Sirenin kuvaukset 2020”

CEO Matias Niemi

UUTISKIRJE TILAUKSEEN !

Uutiskirjeen tilaajana pääset kuulemaan ensimmäisten joukossa uusista valmennuksista, sekä mahtavista tarjouksista ja kampanjoista!


Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään.

 

Uudet ohjelmat / tarjoukset / kampanjat