Muscle & Power

79,90 

Myynti on päättynyt

”Muscle & Power on valmennus joka ei sovi luovuttajille. Jos sä oikeasti haluat saada tuloksia ja olet valmis tekemään niin silloin olet tervetullut. Muussa tapauksessa älä tuhlaa meidän aikaa!

Ihmisiä jotka vaan puhuu on maailma täynnä. Me halutaan mukaan niitä jotka tekee! Ohjelmat sisältävät avaimet kehittymiseen niin lihasmassan kuin voimatasojen osalta. Olet sitten mies tai nainen, aloittelija tai kokeneempi niin valmennus sopii lähtökohdista riippumatta!”

Lue alta lisää.

** Tilauksen jälkeen saat vahvistus sähköpostin minkä kautta pääset luomaan tunnukset Trainda-valmennusjärjestelmään. Jos et ole saanut vahvistusta sähköpostiisi niin tarkista ettei se ole mennyt roskapostikansioon. Jos vahvistus sähköpostia ei löydy, ole ystävällinen ja pyydä uusi osoitteesta info@samegoal.fi **

Tuotetunnus (SKU): tp:4d611460-c202-5f43-b38f-5f6ad66f4083 Osasto:

Ohjelmat tulevat näkyviin 11.9.2020 perjantaina  ja valmennus alkaa 14.9.2020 maanantaina.

Me ollaan valmennettu yksilöllisesti tuhansia ihmisiä jos ryhmävalmennukset ja yksittäiset ohjelmat otetaan myös laskuun niin sitten puhutaan jo kymmenistä tuhansista. Me ollaan opittu tää homma tekemisen kautta, ollaan molemmat tehty enemmän ja vähemmän viisaita ihmiskokeita omalla kropalla mutta nyt tiedetään miten hommat tehdään. Me päätettiin yhdistää meidän osaaminen ja pian starttaa todella raju ryhmävalmennus joka ei sovi luovuttajille! Lähde mukaan jos voima ja lihakset kiinnostaa!

Matias tuo oman osaamisensa lihaksen kasvatukseen ja Jooel voiman hankintaan. Treeniohjelma on siis sekoitus vanhaa kunnon hardcore ”voimabodausta” päivitettynä nykyaikaan.

Matias on kilpaillut menestyksekkäästi kehonrakennuksessa niin kotimaassa Suomessa kuin ulkomaillakin. Jooel on kilpaillut voimanostossa SM sekä MM tasolla, merkittävimpänä suorituksena maailman mestaruus WPC liiton MM kisoissa 2019. Jooel sekä Matias ovat päässeet kehittämään omaa osaamistaan maailman huippuvalmentajien ohjauksessa sekä molemmat omaavat 15 vuoden treenitaustan, joten asiat on opittu tekemällä käytännössä eikä missään kirjekurssilla.

Niin ruoka kuin treeniohjelmat ovat tarkkaan suunniteltu parhaimman lopputuloksen saavuttamiselle. Valmennuksen treeniohjelma on 3 jakoinen, jolla treenataan 4-5 kertaa viikossa. Treenisykli on kaksi treeniä lepo, kaksi treeniä lepo. Valmennuksen aikana treeniohjelmaan tulee kolme päivitystä niin, että tulokset pysyvät nousujohteisena sekä tekeminen mielenkiintoisena.

Valmennusjärjestelmä toimii alustana yleisille kysymyksille ja ohjelmapäivityksille. Mukana kysymyksiin vastaamassa on myös lihashuollon ammattilainen urheiluhieroja Toni Lehtinen.

Valmennuksessa on viikoittaisia videoita, joissa käsitellään monia aiheita niin treenin, ruokavalion kuin muun elämän osalta.

Mikäli olet syönyt itsesi kyllästyneisyyden partaalle tietyistä ruoka-aineista, voit vapaasti käyttää valmennuksen korvauslistaa, jonka avulla saat helposti uusia vaihtoehtoja ateriakokonaisuuksiin.

Raportointitaulukko ja kuntokuvat ovat myös hyvänä apuna kehityksen seuraamisessa! Aktiivisuustaulukko on mukana valmennuksessa. Tällä huomioimme ihmisten erilaisuuden kulutuksen suhteen arjessa.

Lue Lisää

Valmennuksen sisältö:

 • Ruokavaliot painoluokittain miehille ja naisille
 • Valittavissa rasvanpolttoon tai lihasmassan kasvatukseen keskittyvät ohjelmat
 • 3 jakoinen treeniohjelma
 • Ohjelmien tasaiset päivitykset
 • Kysymykset valmentajille
 • Kysymykset kehonhuollon ammattilaiselle
 • Valmennukseen keskittyvät videot
 • Liikepankki
 • Suljettu Facebook -ryhmä ( ei pakollinen)
 • Alennus valmennuksen aikana lisäravinteisiin
 • Raportointitaulukko
 • Korvauslista
 • Aktiivisuustaulukko

 

Maksuvaihtoehdot

Valmennus maksaa 79,90e / 6 viikkoa kertamaksulla verkkokaupan kautta. Voit maksaa valmennuksen halutessasi myös osamaksulla kun valitset sen maksutavaksi verkkokaupassa.

Smartum, ePassi/Sporttipassi, Edenred ja Eazybreak maksuvaihtoehdot ovat mahdollisia. Löydät ohjeet näillä maksamiseen ylempää välilehdestä ”Liikuntasetelit”.

Jos sinulla on ”paperisia” versioita niin laita viestiä info@samegoal.fi niin saat lisätietoa asiasta.

Tilauksen jälkeen saat vahvistus sähköpostin minkä kautta pääset luomaan tunnukset Trainda-valmennusjärjestelmään. Jos et ole saanut vahvistusta sähköpostiisi niin tarkista ettei se ole mennyt roskapostikansioon. Jos vahvistus sähköpostia ei löydy, ole ystävällinen ja pyydä uusi osoitteesta info@samegoal.fi

Valmennus on käytössäsi kolme päivää ennen valmennuksen alkamista ja kaksi viikkoa valmennuksen loppumisen jälkeen.

Tervetuloa valmennukseen!!

Lue Lisää