4-WEEK DIET

39,90 

Lue ennen tilaamista! Maksutapahtuman jälkeen sivusto ohjaa sinut takaisin verkkokauppaan josta näet kuitin tehdystä ostoksesta. Kuitissa on latauslinkki ostamaasi palveluun, lataa tiedostot HETI itsellesi. Saat myös sähköpostiisi saman kuitin jossa on latauslinkki, sinulla on 7vrk aikaa ladata tiedosto itsellesi.

Säästä 20 €! Ruokavaliot ja treeniohjelmat saa nyt kombona. Lisää ostoskoriin mikä tahansa ruokavalio ja treeniohjelma valmisohjelmista ja saat ne kassalla automaattisesti yhteishintaan 59,90 €!
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

4-WEEK DIET on tehokas neljän viikon minidieetti, jonka avulla poltat rasvaa tehokkaasti sekä turvallisesti lyhyessä ajassa!

Olen aina uskonut pitkiin projekteihin, joissa muutos kehonkoostumukseen tehdään hitaasti mutta varmasti. Nyt kuitenkin suuren kysynnän vuoksi loimme ohjeet tehokkaaseen sekä turvalliseen 4-viikkoa kestävään dieettiin.

Sinun ei tarvitse enää uuvuttaa elimistöäsi useita kuukausia rasvan polttamiseksi

Neljä viikkoa on lyhyt aika, ja siksi viikot ovat alusta loppuun erittäin intensiivisiä. Ruokavalion energiamäärät viedään yhdessä riittävän aktiivisuuden myötä sopivalle energiavajeelle, jolloin rasva palaa tehokkaasti.

Näin intensiivistä neljää viikkoa seuraa ohjeistettu 1-2 viikon Diet break -jakso, jonka funktio on mm. nollata dieettiä, ja sen negatiivisia vaikutuksia metabolis- hormonaaliseen järjestelmään. Näin pääset jo hiukan palautumaan kovasta neljästä viikosta dieettiä, ja se mahdollistaa sen että voit aloittaa ohjeet alusta Diet break -jakson jälkeen ja jatkaa rasvanpolttoa tehokkaasti sekä turvallisesti.

Sinulla ei tarvitse olla lähtötietoa puhtaasta syömisestä, ei makroista eikä kaloreista, eikä juurikaan mistään muustakaan ravintoon liittyvästä. Me olemme huolehtineet niistä kaikista ja sinun tehtäväksi jää ainoastaan noudattaa suunnitelmaa.

Kun tavoitteena on polttaa rasvaa säilyttäen lihasmassaa, niin ruokavaliosi määrittelee miten onnistuneesti saavutat asettamasi tavoitteet kehonmuokkauksessa.

4-WEEK DIET tarjoaa monipuolisen kattauksen ravinteita tukemaan tavoitteita rasvanpoltossa. Ruokavalion tarjoamat hiilihydraatit ylläpitävät treeneissä puhtia, proteiinit suojaavat lihaksia, ja rasvat suojaavat luontaista hormonituotantoa. Aterioille on 2-3 eri vaihtoehtoa sekä aterian sisällä on vielä vaihtelun varaa ruoka-aineiden välillä. Ruokavalio on koostettu niin että pystyt noudattamaan mm. gluteenitonta ja laktoositonta -erityisruokavaliota.

Ruokavaliosta löytyy painoluokat niin miehille kuin naisille. Valitse painoluokka sen mukaan mitä painosi on juuri tällä hetkellä.

Ruokavaliossa on tarkka ohjeistus lisäravinteisiin ja vitamiineihin, mutta niitä ei ole myöskään välttämätön käyttää. Voit myös tilata laadukkaita Sportlife Nutritionin –urheiluravinteita SGT:n tarjoamilla alennetuilla hinnoilla tulevien viikkojen aikana.

Muista että myös levon ja treenin tulee olla kunnossa. 4-WEEK DIET on suunniteltu ihmisille, jotka käyvät 3-5 kertaan viikossa salilla.  Jos kaipaat apua treeniin, niin tutustu valmisohjelma tarjontaan SGT -verkkokaupassa. Valmistreeniohjelmat ovat tehty tukemaan juuri tämän tyylistä ruokavaliota.

Ruokavalioon sisältyy aktiivisuustaulukko minkä mukaan tehdään aerobiset. Aktiivisuustaulukolla huomioimme ihmisten erilaisuuden kulutuksen suhteen arjessa.

 

4-WEEK DIET:

 • Sopii miehille ja naisille
 • 4 viikkoa tehokasta rasvanpolttoa
 • 2 viikkoa dieetistä palautusmista
 • Jatko-ohjeet
 • Turvaa maksimaalisen rasvan polton
 • 2-3 vaihtoehtoa aterioissa
 • Gluteeniton ja laktoositon
 • Aktiivisuustaulukko
 • Sportlife Nutrition alennus
 • Lisäravinneohjeistus
 • Selkeä ohjeistus
 • 13 sivuinen materiaali

 

Muista että valmisohjelma on ihan eri asia kuin valmennus. Jos koet että haluat valmentajan apua sekä ohjeistusta niin suosittelen lähtemään mukaan SGT-valmennuksiin. Valmennuksista saat treeniohjelmat, ruokavaliot sekä kaiken muun sisällön valmentajien tukemana.

Valmisohjelmiin ei kuulu valmentajan neuvontaa mutta ohjeet on tehty niin selkeiksi että pystyt niitä noudattamaan yksin.

Lue ennen tilaamista! Maksutapahtuman jälkeen sivusto ohjaa sinut takaisin verkkokauppaan josta näet kuitin tehdystä ostoksesta. Kuitissa on latauslinkki ostamaasi palveluun, lataa tiedostot HETI itsellesi. Saat myös sähköpostiisi saman kuitin jossa on latauslinkki, sinulla on 7vrk aikaa ladata tiedosto itsellesi.

Valitse vaihtoehdoista