KICKSTART

39,90 

Lue ennen tilaamista! Maksutapahtuman jälkeen sivusto ohjaa sinut takaisin verkkokauppaan josta näet kuitin tehdystä ostoksesta. Kuitissa on latauslinkki ostamaasi palveluun, lataa tiedostot HETI itsellesi. Saat myös sähköpostiisi saman kuitin jossa on latauslinkki, sinulla on 7vrk aikaa ladata tiedosto itsellesi.

Säästä 20 €! Ruokavaliot ja treeniohjelmat saa nyt kombona. Lisää ostoskoriin mikä tahansa ruokavalio ja treeniohjelma valmisohjelmista ja saat ne kassalla automaattisesti yhteishintaan 59,90 €!
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kickstart -ruokavalio on suunniteltu ihmiselle, joka ei tarvitse dieettiä mutta haluaa siistiä kuntoa ennen kuin alkaa rakentamaan uutta lihasta.

Kickstart -ruokavalio alkaa todella rajulla 4 viikon dieetillä. Viikoilla 5-12 ruokamäärät alkavat nousemaan progressiivisesti ylös sekä lopetetaan ylimääräiset aerobiset. Tähän on tehty erityisen tarkka suunnitelma, jota sinun tulee noudattaa parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

4 viikon miinuskalorijaksolla parannetaan kehon vastaanottokykyä. Se on Kickstart -ruokavalion tärkein tehtävä! Vastaanottokyvyllä tarkoitetaan sitä, että dieetin jälkeen, kun ruokamäärät alkavat taas nousemaan niin keho ottaa vastaan kehitystä ihan uudella tavalla.

Muista että Kickstart ei ole dieetti ruokavalio! Kickstart tulee kyllä laittamaan suurimmat ”nestepöhöt” liikkeelle ja jotkut onnekkaat jopa polttavat rasvaa. 4 viikkoa on kuitenkin liian lyhyt aika pelkästään rasvanpoltolle. Se on kuitenkin varmaa, että kunto on 4 viikon jälkeen huomattavasti siistimpi mitä se oli aloittaessasi.

 

Juuso-Pekan muutos:

OHJELMA: KICKSTART YLI 95KG MIES & HEAVY 2.0

Aloituspaino: 106,3kg
Paino vko 4: 101,2kg
Paino vko 12: 106,3kg

Eli paino 12 viikon jälkeen täysin sama, mutta kuva saa kertoa lopun.

Tuloksia:

Hauis: +1cm
Rinta: +7,1cm
Vyötärö: -3cm
Lantio: -1,3cm
Reisi: +0,5cm

Kuten kuvista ja tuloksista voidaan huomata niin todella kovaa kehitystä 12 viikon aikana. Lisää lihasta kehonkoostumuksen muuttuessa vaikka paino täysin sama kuin aloittaessa. Kickstart toimi juuri sillä tavalla kuin oli suuniteltu!

LISÄTIETOA KICKSTART -RUOKAVALIOSTA

Ruokavalio on yksi peruspilareista yhdessä riittävän levon ja lihasta stimuloivan ärsykkeen (treenin) kanssa. Ikävä kyllä ruokavalio on tunnetusti yksi suurimpia sudenkuoppia, mitä tulee tavoitehakuiseen treenaamiseen ja tavoitteisiin kehonmuokkauksessa. Syödään joko liian vähän ja väärin, tai ei pysytä ruokavaliossa ja tulee viikoittaisia lipsumisia.

Sinulla ei tarvitse olla lähtötietoa puhtaasta syömisestä, ei makroista eikä kaloreista, eikä juurikaan mistään muustakaan ravintoon liittyvästä. Me olemme huolehtineet niistä kaikista ja sinun tehtäväksi jää ainoastaan noudattaa suunnitelmaa. Ruokavalioihin on panostettu ja niiden eri variaatioita on testattu valmennuksissa tuhansilla ihmisillä.

12 viikon Kickstart -ruokavalio sisältävää pääosin puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita.

Aterioille on 2-3 eri vaihtoehtoa sekä aterian sisällä on vielä vaihtelun varaa ruoka-aineiden välillä.

12 viikon Kickstart -ruokavalion proteiinin lähteiksi on valittu vaihtoehtoja, jotka takaavat kattavan aminohappojen (proteiinin) saannin.

Hiilihydraatit on koostettu monipuolisista ravinnerikkaista vaihtoehdoista mm. tasoittamaan liiallista insuliinin eritystä, tasaamaan verensokereita, kuitujen riittävään saantiin sekä lihasglykogeenivarastojen tankkaamiseen.

Rasvahappoina ruokavaliossa käytetään laadukkaita kasvi-, pähkinä- , siemen- ja kala öljyjä, unohtamatta tärkeitä rasvahappoja joita saadaan mm. kananmunista, punaisesta lihasta tai esimerkiksi avokadoista. Näillä turvataan riittävä ja laadukas tyydyttyneiden, kertatyydyttymättömien ja monityydyttymättömien rasvahappojen saanti.

12 viikon Kickstart -ruokavalio on rakennettu niin että pystyt noudattamaan mm. gluteenitonta ja laktoositonta -erityisruokavalioita.

12 viikon Kickstart -ruokavalio on suunniteltu ihmisille, jotka käyvät 3-5 kertaan viikossa salilla. Voit noudattaa omaa treenisuunitelmaa tai valita Same Goal Training valmisohjelmien vaihtoehdoista. Tutustu HEAVY , HEAVY 2.0 tai LEGS-treeniohjelmaan.

Ruokavalioon sisältyy aktiivisuustaulukko minkä mukaan tehdään aerobiset viikoilla 1-4.

Aktiivisuustaulukolla huomioimme ihmisten erilaisuuden kulutuksen suhteen arjessa. 12 viikon Kickstart -ruokavaliosta löytyy painoluokat niin miehille kuin naisille. Valitse painoluokka sen mukaan mitä painosi on juuri tällä hetkellä.

Ruokavaliossa on tarkka ohjeistus lisäravinteisiin ja vitamiineihin. Voit myös tilata laadukkaita Sportlife Nutritionin –urheiluravinteita Same Goal Training:in tarjoamilla alennetuilla hinnoilla tulevan 12 viikon aikana.

Ohjelma oli käytössä valmennuksessa Project Same Goal 7.1.2019

  • Sopii miehille ja naisille
  • 12 viikon ruokavalio
  • Parantaa kehon vastaanottokykyä
  • 2-3 vaihtoehtoa aterioissa
  • Gluteeniton ja laktoositon
  • Aktiivisuustaulukko
  • Sportlife Nutrition alennus
  • Lisäravinneohjeistus

Muista että valmisohjelma on ihan eri asia kuin valmennus. Jos koet että haluat valmentajan apua sekä ohjeistusta, niin suosittelen lähtemään mukaan Same Goal Training valmennuksiin. Valmennuksista saat treeniohjelmat, ruokavaliot sekä kaiken muun sisällön valmentajien tukemana.

Valmisohjelmiin ei kuulu valmentajan neuvontaa mutta ohjeet on tehty niin selkeiksi, että pystyt niitä noudattamaan yksin.

Lue ennen tilaamista! Maksutapahtuman jälkeen sivusto ohjaa sinut takaisin verkkokauppaan, josta näet kuitin tehdystä ostoksesta. Kuitissa on latauslinkki ostamaasi palveluun, lataa tiedostot HETI itsellesi. Saat myös sähköpostiisi saman kuitin, jossa on latauslinkki, sinulla on 7vrk aikaa ladata tiedosto itsellesi.

Valitse vaihtoehdoista