DIET / JOUSTAVA

39,90 

Lue ennen tilaamista! Maksutapahtuman jälkeen sivusto ohjaa sinut takaisin verkkokauppaan josta näet kuitin tehdystä ostoksesta. Kuitissa on latauslinkki ostamaasi palveluun, lataa tiedostot HETI itsellesi. Saat myös sähköpostiisi saman kuitin jossa on latauslinkki, sinulla on 7vrk aikaa ladata tiedosto itsellesi.

Säästä 20 €! Ruokavaliot ja treeniohjelmat saa nyt kombona. Lisää ostoskoriin mikä tahansa ruokavalio ja treeniohjelma valmisohjelmista ja saat ne kassalla automaattisesti yhteishintaan 59,90 €!
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Tämän valmisohjelman avulla tulet polttamaan rasvaa tehokkaasti ja turvallisesti, samalla nauttien viikoittaisesta joustavasta syömisestä. Toisin sanoen voit syödä vaikka kerran viikkoon pizzan, ja samalla edetä suunnitelmien mukaan rasvanpoltossa.

Joustava syöminen on peräisin IIFYM (If It Fits Your Macros)–tyylisestä syömisestä, jossa ruokavalion perusrunko on vapaa, kunhan tietyt kriteerit energia-ja makrojakaumassa täyttyvät. Kokonaan IIFYM tyylinen syöminen vaatii paljon tietämystä, ja siksi tähän valmisohjelmaan valittiinkin helpompi vaihtoehto, eli viikkokohtainen joustava syöminen. Tällä tavoin tavoitteessa on helppo pysyä, ja samalla mieliteoille jää tilaa.

Ruokavalion energiamäärät viedään yhdessä riittävän aktiivisuuden myötä sopivalle energiavajeelle, jolloin rasva palaa tehokkaasti. Ja jotta ruokavalio mahdollistaa joustavan syömisen, ollaan ruokavalioiden energiamääristä nipistetty vielä hiukan ylimääräistä pois.

Kun tavoitteena on polttaa rasvaa säilyttäen lihasmassa niin ruokavaliosi määrittelee miten onnistuneesti saavutat asettamasi tavoitteet kehonmuokkauksessa.

Ruokavalio on yksi peruspilareista yhdessä riittävän levon ja lihasta stimuloivan ärsykkeen (treenin) kanssa. Ikävä kyllä ruokavalio on tunnetusti yksi suurimpia sudenkuoppia, mitä tulee tavoitehakuiseen treenaamiseen ja tavoitteisiin kehonmuokkauksessa. Syödään joko liian vähän ja väärin, tai ei pysytä ruokavaliossa ja tulee viikoittaisia lipsumisia.

Sinulla ei tarvitse olla lähtötietoa puhtaasta syömisestä, ei makroista eikä kaloreista, eikä juurikaan mistään muustakaan ravintoon liittyvästä. Me olemme huolehtineet niistä kaikista ja sinun tehtäväksi jää ainoastaan noudattaa suunnitelmaa. Ruokavalioihin on panostettu ja niiden eri variaatioita on testattu valmennuksissa tuhansilla ihmisillä.

12 viikon DIET / JOUSTAVA -ruokavalio sisältävää pääosin puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita.

Aterioille on 2-3 eri vaihtoehtoa sekä aterian sisällä on vielä vaihtelun varaa ruoka-aineiden välillä.

12 viikon DIET / JOUSTAVA -ruokavalion proteiinin lähteiksi on valittu vaihtoehtoja, jotka takaavat kattavan aminohappojen (proteiinin) saannin.

Hiilihydraatit on koostettu monipuolisista ravinnerikkaista vaihtoehdoista mm. tasoittamaan liiallista insuliinin eritystä, tasaamaan verensokereita, kuitujen riittävään saantiin sekä lihasglykogeenivarastojen tankkaamiseen.

Rasvahappoina ruokavaliossa käytetään laadukkaita kasvi-, pähkinä- , siemen- ja kala öljyjä, unohtamatta tärkeitä rasvahappoja joita saadaan mm. kananmunista, punaisesta lihasta tai esimerkiksi avokadoista. Näillä turvataan riittävä ja laadukas tyydyttyneiden, kertatyydyttymättömien ja monityydyttymättömien rasvahappojen saanti.

12 viikon DIET / JOUSTAVA -ruokavalio on rakennettu niin että pystyt noudattamaan mm. gluteenitonta ja laktoositonta -erityisruokavalioita.

12 viikon DIET / JOUSTAVA -ruokavalio on suunniteltu ihmisille, jotka käyvät 3-5 kertaan viikossa salilla. Voit noudattaa omaa treenisuunitelmaa tai valita ohjelman Same Goal Training valmisohjelmien vaihtoehdoista.

Ruokavalioon sisältyy aktiivisuustaulukko minkä mukaan tehdään aerobiset. Aktiivisuustaulukolla huomioimme ihmisten erilaisuuden kulutuksen suhteen arjessa. 12 viikon DIET / JOUSTAVA -ruokavaliosta löytyy painoluokat niin miehille kuin naisille. Valitse painoluokka sen mukaan mitä painosi on juuri tällä hetkellä.

Ruokavaliossa on tarkka ohjeistus lisäravinteisiin ja vitamiineihin. Voit myös tilata laadukkaita Sportlife Nutritionin –urheiluravinteita Same Goal Training:in tarjoamilla alennetuilla hinnoilla tulevan 12 viikon aikana.

Ohjelma oli käytössä valmennuksessa Project Same Goal 9 (tammikuussa 2022).

  • Sopii miehille ja naisille
  • 12 viikon ruokavalio
  • 28 sivua materiaalia
  • Turvaa maksimaalisen rasvan polton
  • 2-3 vaihtoehtoa aterioissa
  • Gluteeniton ja laktoositon
  • Aktiivisuustaulukko
  • Sportlife Nutrition alennus
  • Lisäravinneohjeistus

 

Muista että valmisohjelma on ihan eri asia kuin valmennus. Jos koet että haluat valmentajan apua sekä ohjeistusta niin suosittelen lähtemään mukaan Same Goal Training valmennuksiin. Valmennuksista saat treeniohjelmat, ruokavaliot sekä kaiken muun sisällön valmentajien tukemana.

Valmisohjelmiin ei kuulu valmentajan neuvontaa mutta ohjeet on tehty niin selkeiksi että pystyt niitä noudattamaan yksin.

Lue ennen tilaamista! Maksutapahtuman jälkeen sivusto ohjaa sinut takaisin verkkokauppaan josta näet kuitin tehdystä ostoksesta. Kuitissa on latauslinkki ostamaasi palveluun, lataa tiedostot HETI itsellesi. Saat myös sähköpostiisi saman kuitin jossa on latauslinkki, sinulla on 7vrk aikaa ladata tiedosto itsellesi.

Valitse vaihtoehdoista